Kurt

Helgen har ikke vært særlig morsom.. Hvis jeg kan tenke ut en ting som har vært positiv med denne helga, er at det er siste helg hvor jeg ikke er et barn lenger! Aldri mer en helg hvor jeg ikke kan dra på byen fordi jeg er liten.. :)

Hele lørdagen satt jeg med en oppgave. Jeg rydda rommet også, måtte gjøre det før bursdagen. Oppdagen var om utviklingen av Oslo by og arkitekturen. Det var masse historie og teori, og jeg brukte en time bare på forsiden (ja, jeg er litt perfeksjonist når det kommer til oppgaver).
Halv tre i natt, var jeg ferdig etter å ha sittet med det hele dagen. HALV TRE! Nå er den i det minste ferdig og levert, så nå kan jeg bare konsentrere meg om særemnet. Har sittet med det i hele dag, men.. Norsk er så vanskelig..! Mitt værste og dårligste fag på hele skolen.. Hater norsk.. Og jeg skal framføre det på onsdag, på bursdagen min OG jeg er først !! :( :(  :( Jeg aner ikke hva jeg skal si, jeg vet bare at forsiden min er fargerik med et hint av rosa.. Jaja, er jeg først, og da er jeg ihvertfall ferdig først med særemnet, selvom jeg vet jeg kommer til å bli grilla med spørsmål fra læreren siden jeg er først...

Dette er teit..

cimg1431
Yeeey <3

Kommentarer:
Postet av: Helene

KURT LOL.

Og tenk at du er 18 i morgen, og jeg om bare ett par mnd!!

08.des.2009 @ 13:35
URL: http://helboh.blogg.no
Postet av: Martine

Det går såå fint :)

Forsida er jo fin, hvertfall;)

08.des.2009 @ 18:38
URL: http://dottdottdott.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13677208