Streess

I morgen vil jeg ikke rekke å blogge. TImeplanen er allerede full av både gøye og ugøye ting. Klokka 8 skal jeg stå på skolen og fremføre særemnet mitt. Iiiik! Jeg gruer meg noe helt forferdelig! Nei, må ikke tenke sånn.. Jeg er meget flink til å framføre og dette vil gå smoooth..!
Etter frwmføringa (klokka 9) skal jeg ha langkjøring til Oslo til klokka tre, for så å ha et kurs fra 3 til 5. Klokka 5 blir jeg hente og skal jeg handle inn forberedelser til kvelden. Halv seks vil jeg være hjemme, hvor jeg kan åpne litt pakker og spise mat med familien og litt kos. Så gjør jeg det klart, ordner meg. (har faktisk bare tre timer hjemme, FØR gjestene kommer!!) Halv ni kommer det folk og da blir det vors hos meg! Klokka elleve tar vi bussen til byen og drar på skikkelig nisse-russekro! Der skal vi feste til klokka 2 på natta! (Ihvertfall jeg), så skal jeg på skolen dagen etter klokka 8 -.-

I morgen blir en slitsom dag. Men mest gøy. Og jeg er tidlig ferdig med særemnet! Gleder meg også, både til å bli ferdig med særemnet og ha bursdag :) :) Yeye, det blir bra!
Hadde langkjøring i dag og forresten. Jeg var trøtt, stressa og ukonsentrert og jeg kjørte forbi hundre skilt jeg ikke så. Blant annet vikepliktskilt.. Kjørelæreren ble ikke særlig imponert, ikke jeg heller.. Ehe..

Kommentarer:
Postet av: Martine

Jeg aner ikke! Gleder meg jeg også! Ordentlig spennende, det der;)

Ntåå, til tross for stress og særemne, tror jeg du får en super bursdag:) Det er jo fint at det er nissekro også, sånn at du får feira på dagen! Kos deg!! (og gratulerer med dagen på forskudd;P):D

08.des.2009 @ 19:02
URL: http://dottdottdott.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13735788