Santa Lucia

Håper alle har hatt en fin Santa Lucia-dag! Selv har ikke jeg noen Santa Lucia-følelse og har heller aldri hatt det - noen gang.. Men det er ihvertfall en dag for et eller annet! =D Vi hadde Luciatog på skolen for russen på fredag. Jeg skulle egentlig ikke være med på det, men når jeg fant ut at det var gratis lussekatter for de som gikk i toget, ble jeg med likevel :)
Jeg trodde forresten at alt skolearbeidet skulle være ferdig etter forrige uke på onsdagen. Men neida, jeg har fortsatt to innleveringer og en skolestil denne uka.. Alt bare hoper seg opp også siste uka før jul! Jaja, etter DENNE onsdagen kan jeg ta meg frii! =D

Vi fikk tilbud om å ta vaksine for svineinfluensa denne uka. Jeg gadd ikke å ta den. Jeg tror ikke det er noe vits. Og noen blir jo virkelig syke av å ta den, og med min flaks.. Dessuten kom Kristina med et meget godt argument. De sier jo at de fleste som får svineinfluensa er undre 20år. Det er fordi de som er eldre har hatt så mange influensaer og noe lignende at de blir på en måte mer imune siden de har imunforsvaret. Men burde ikke vi også være sånn? Vi må jo tåle litt vi også. Etter så mye atibak, vaske hender og vaksiner, har vi jo null immunforsvar til å tåle en dritt hvis det virkelig skulle komme noe som vi ikke har vaksine mot. Vi er sånn "vaksine-generasjon". Det er sunt å være syk og sunt å få i seg bakterier. Derfor skal man blant annet la små barn leke i søla å ikke være såå nøye med å vaske hendene dems hele tiden. Da får de bygd opp ett immunforsvar.
Jeg sier ikke at man ikke skal ta noe form for medikamenter - noen gang! Men vi kan aldri stole på at det alltid vil komme en vaksine mot noe, og svineinfluensa er jo bare en influensa mer eller mindre. Å så lenge jeg ikke er i risikogruppa, tror jeg det går greit. Dessuten tror jeg at jeg har hatt det :)

Yeye, en oppgave skal leveres hvert øyeblikk og er ikke ferdig! Så må tilbake til lekser! Kos dere de siste 15minutter av Luciadagen! :D:D

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13878166