Norsk er &¤/#)%

Jeg hadde en del lekseplaner for dagen i dag. Men jeg orket ingenting <3 Det blir mye å gjøre i morgen! Vel, gjorde jo nooe da. Jeg dro til byen etter skolen og leverte dumme bøkene til dumme særemnet.. Norsk er hat fag! Jeg skjønner det ikke. Når vi skulle finne problemstilling aner jeg ikke hva det er. Jeg vet fortsatt ikke. Ikke spør meg om analyse eller hvordan man gjør det av en tekst.. Ikke spør meg om hva et adjektiv er engang! Norsk er dust..

Jeg var også i banken, så nå får jeg snart visakort og mastercard! Endelig kan jeg bruke kort som fungerer i utlandet OG kan shoppe på nettet! Dette jeg har ventet på hele livet <3 Ikke.. Men litt :)
Yeye, nå burde jeg tenke på senga! Lang dag i morgen, også skal vi ha skolestil på onsdag. Fikk melding i dag (på engelsk) av læreren om hva vi skulle ha om og at vi måtte velge ut visse oppgaver og pugge de. Jeg skjønte ingenting.. Alt for komplisert engelsk.. :S Jeg får spørre en venn i morra på skolen.. Engelsk er ikke så lett det heller.. Føler vel ikke heelt at jeg glir inn i 3 klasse når jeg ikke skjønner en beskjed på engelsk.. Ikke norsk heller..

Ok, siste skoleuka før friii! =D <3


Jada skal legge ut bildene på face - snart !

Kommentarer:
Postet av: KARINA TORRES

Jeg syntes norsk er helt greit ;p

14.des.2009 @ 23:06
URL: http://karinatorres.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13903475