Juleferie <3

Nå er juleferien endelig her! Gleder meg masse til jul og gaver etter en nokså.. ja.. skuffende jul i fjor :P Siste skoledag var ihvertfall fin :) OG jeg fikk kjøre til og fra skolen! Jeg skulle kjøre ut av skolen i dag, så ble det lang kø bak meg, også var jeg litt treg på å kjøre ut, så folk begynte å tute.. Hehhee bare for å være litt teit, stod jeg ekstra lenge foran utkjørselen av skolen, bare for å plage de andre som stod bak meg. Hehehhehehehe, det var jo bare folk på mitt klassetrinn, de dør jo ikke av å vente litt nå som det er ferie :)

Jeg gjorde siste lekse i går på to uker! Innleveringen på Oslos utvikling. Jeg leverte den ett minutt før tida gikk ut.. Puuh! Nå har jeg tenkt på masse rart, men orker ikke å skrive mer. Er ihvertfall kjempe glad for at Chand vant X-faktor! Jeg heia på han siden jeg så ham på audition <3 Jippii :)
Russekortet måtte være ferdig i dag. Jeg tror jeg skal bestille fler, siden jeg ikke hadde tenkt det ut, og bare lagde et nå i all hast... Ble ikke særlig bra, men vi overlever! =D

Riktig god juleferie alle sammen! =D


Klasserommet


Min søte snuskesøt <3


Meg @ skolen ofc <3


Yeye, slik ble det..


Kommentarer:
Postet av: Martine

Så fint russekort du har!! Og fiine bilder:)

Haha, så gøy at du jors på å bruke lang tid ved utkjørsla til skolen:D

God jul!!

19.des.2009 @ 17:16
URL: http://dottdottdott.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14000622