Dette frustrerer meg

Et program jeg finner svært underholdende er "Are you smarter than a 5 grader?" Jeg hadde lett (nesten) vunnet en million selv! Men det jeg skal fram til er at her om dagen så jeg på det og da var det en veldig interesant oversettelse/teksting. Da amerikanerne sa "oh my God!" Så ble det oversatt med "Snuske meg!" (man skulle jo nesten tro det var jeg som satt å oversatt). Og da de sa "come on, you can do it!" så ble det oversatt med "Du flesker til!" Dette høres nok sært ut, men hvem sier snuske meg eller du flesker til???!??!?!?!?!?! HVILKEN NORDMANN SIER DET?!?!?!

Andre ting som frustrerer meg er moteblader. Den ene dagen leser jeg om kjendiser som ikke slanker seg eller går på dietter (Rihanna var en av de) og i neste eller et annet blad kan jeg lese om "hvordan få Rihannas slanke kropp". Noe som frustrerer meg enda mer, er når det står tekster som "ikke vær flau over å vise kroppen din når du har sex. Hvorfor tror du han går til sengs med deg? Ikke vær redd for å skru på lysbryteren, men slå deg løs! Han syntes du er drit sexy." MEN i neste utgave leser du "En undersøkelse viser at menn bryr seg mindre om hvordan jenta ser ut når de leter etter one night stands enn hva jenter gjør. Så ikke føl deg veldig heldig hvis du har kapret drømmemannen for en natt."

Jeg kan ikke si hvilke blader dette kommer fra og når (husker ikke), men generelt så kjøper jeg ikke så mye blader (det inngår lesing, noe jeg hater). Dessuten så begynner jeg bare å tenke på slike ting. Det kan jo alltids tenkes at det bare er meg som tenker over slike ting og henger meg opp i sånne ting... Hvis jeg bare hadde grublet like mye over skoleting...

Håper alle får en fin jul ihvertfall <3
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14080809