En fin jul

Nå er det jul! Ligger i senga med den rosa pc'en på fanget, radio Tønsberg er på, rosa flisteppet over mig og en supersøt silkekjole er på mens jeg ser på incest-fiskene mine i akvariumet <3 Jeg klarer ikke heelt å skjønne at det er jul. Jeg føler at jeg sitter fast i høsten i første klasse på videregående. Tanken på at jeg går siste året er helt uforståelig. Hvor ble det av videregående? Jeg føler at det å være utveklsingsstudent har "ødelagt" den videregåendegreia.. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men tanken på at jeg satt på andre siden av jordkloden og hadde jul i fjor er helt uforståelig.

Jeg husker godt lillejulaften i fjor! Jeg bytta vertsfamilie. Etter å ha tvunget organisasjonen, så slapp jeg å få en tragisk jul i familien jeg bodde hos. Lillejulaften pakket jeg mine siste saker, sa hade til bestemoren jeg bodde hos (den egentlige vertsfamilien min sa jeg ikke hade til. De møtte jo ikke opp. Faktisk så møtte de aldri opp (kan heller komme innpå det senere)). Jeg gråt da jeg måtte si hade til kusinenen mine. Gaby på 12 gråt så masse og hun var så glad i meg, selvom jeg kanskje ikke hadde vært like snill mot henne som hun mot meg. Jeg gråt hele veien fra mitt gamle hjem til mitt nye. Jeg gråt både fordi jeg var trist og glad.

 Resten av dagen gikk ut på å kjøre rundt i byen med moren til Romulo å se på henne betale sjekker og regninger rundt omkring. Og være med å kjøpe wiispill. Jeg klarte også å dehydrere, så da jeg la meg å skulle sove, kasta jeg opp. Vel, lille julaften i år kan ikke sammenlignes, selvom jeg ikke på noen som helst måte har julefølelse. Ingenting. Jeg er bare på høsten i oktober et sted i 1 klasse på videregående.. Det er nokså forvirrende... Men jeg tror jula i år blir fin! :D Håper den blir fin for dere også!!

Gledelig jul alle sammen <3

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14143036