Romjuls-tenking

Jeg hater alle klærne på Nelly.com. Ok, hate var et sterkt ord, men jeg kan ikke fordra et eneste klesplagg på Nelly.com.. Det er kanskje bare meg, og det er nok mange som liker de klærne, men jeg ville aldri betalt et eneste øre for noe som helst fra den siden.

Jeg sitter å kjeder meg litt å går gjennom blogglista (for å lese hva alle har fått til jul, siden alle har så "originale" med originale blogger..). Jeg vet ikke hva slags blogg jeg har. Ikke outfit, ikke ung mamma, ikke glamormodell, ikke kropp og sminke, ikke homoseksuell, ikke sex. Der tror jeg jeg ramsa opp alt som ligger på blogglista (neida, dårlig sagt/skrevet). Jeg tror min blogg går under "kjedelig om aboslutt ingenting blogg". Den HANDLET om å være utvekslingsstudent, men nå er jeg ikke det lenger.
Forresten så sitter jeg alltid å funderer litt når det kommer sex-blogger. Hvem er disse personene og hva tenkte de da de startet bloggen sin? Satt de i sofaen sin, alene i leiligheten og tenkte plutselig "JØSS, nå fikk jeg lyst til å dele sex-livet mitt med resten av Norge på en blogg!!!" Eller gikk de rundt i byen å tenkte "jeg har så lyst til å ha en blogg, men har ikke en dritt å blogge om. Vent, jeg lager en blogg om sexlivet mitt!!"
Dette blir nok ubesvarte spørsmål...

Og er det ingen som syntes det er irriterende at når det kommer en varm uke i sommerferien så er det fult "OMG GLOBAL OPPVARMING!!", men nå hvor det er sprengkulde over hele Norge, hører du ikke en dritt om global oppvarming.. Selv tror jeg ikke på global oppvarming. Jeg tror ikke det er menneskeskapt og jeg tror ikke vi kan gjøre noe med det. Hvor ble det av diskusjonene om hull i ozonlaget? Det var det jo så mye om før, men nå er det at ozonlaget er tett. Hvis det er så mange hull i ozonlaget, hvorfor kan ikke bare alle CO2-gassene gå ut av de hullene? Nå snakker jeg nok bare tull, og er nokså uviten, men nå vet dere hva som har sittet i mitt hodet i juleferien (+ mye mer).

Jeg tror ikke ved å minske utslipp av gasser vil føre til at gassen som allerede er oppi ozonlaget bare vil forsvinne. Så lenge det vil være utslipp, vil det forbli et lag der. Det var et varmere klima generelt i Norge på vikingertida.. Kanskje det bare skjer igjen? Og jeg skjønner ikke hvordan polene kan smelte.. La oss si det var -29 grader der også har temperaturen stiget med to grader. Ingen isbre vil smelte i -27 grader! Det er jo syk! Fryseren min ville ikke smelta i -3 grader en gang.

Ok, poenget er.. Dette er mitt syn på global oppvarming.. Mange vil syntes jeg er syk, ekstremt dum og en av de irriterende "u-miljøvennlige" menneskene... Sånn er det!

Mit nyttårsforsett foreløpig er STOPP ALL COCA COLA DRIKKING!!! Vi gleder oss til 2010!!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14301435