Kuulde

En kombinasjon av lite søvn, sprengkulde og dårlig McDonaldsmat gjorde meg kjempe syk i går. Aldri mer McDonalds. Det værste stedet noen gang, og DET skal være ett av mine nyttårsforsetter!
Jeg fortet meg å dra til Sverige i går siden jeg fikk gratistur (noe alle får) etter å ha tatt lappen. Jeg, mor, tante Siv og mine to fettere, Ola og Ludvig tok turen :)

På Nordby shoppingsenter handla jeg masse godteri :) Og litt klær.. Dro innom Indiska og de har veldig mye fint der, men ingenting kler meg. Sånn hippie-bohem-romantisk-fargerik stil kler meg ikke. Jeg ser bare dum ut i det.. Skikkelig dum ut.. Skulle ønske jeg kledde slike klær :(
På ferga hjem handla jeg ihvertfall litt vin! Jeg måtte vise legitimasjon og da så han fyren bak kassa at det ikke var såå lenge siden bursdagen min, så jeg fikk en gratulasjon på etterskudd, en ny gratistur med ColorLine og to vodkaglass :) Takk TaxFree-mannen på ColorLine :) :) :) Så var det bursdag litt til! I Sverige gikk det ned til -22 grader! Jeg skulle trille handlevogna tilbake og jeg hadde værk i fingrene. Det var frostrøyk på havet og inni ferga! Men det var en fin tur :)

Nå må jeg fikse meg, snart skal jeg ut! Godt nyttår alle sammen! I morgen skal jeg lage en gjennomgang av året 2009 :) :) (Rekker ikke lage det i daag).


Frostdamp (?) eller hva det er


Sandefjord


Ferga


Sverige


Tante, Ludvig og Ola <3


En kaninbamse jeg ønsker meg <3


Ludvig med hjerteskinke :)


Bøgzz som måtte dytte bilen om bord på ferga

Kommentarer:
Postet av: Helene i Thailand

Faen saa kaldt det ser ut! Glad jeg er her med palmer og sol i fem maaneder til ass!(gnir det inn..)

Og kjempebra bilde av Ola, Ludde og tante Siv!:-D

01.jan.2010 @ 10:22
URL: http://helboh.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14351757