Året 2009 del 2

Mai:
Mai var en mere spent måned. Ting ble litt urolig. Faren min hadde fått en telefon på jobben om kidnappingstrussel hvis ikke de fikk et viss pengebeløp. Det stod også en mystisk bil utenfor huset vårt flere ganger. Det var same mann, men i forskjellige biler og han var alltid i telefon. Jeg fikk beskjed om at jeg måtte være forsiktig med å gå ut og hva jeg sier når jeg er ute for mest sannsynlig er det noen som overvåker oss. Jeg fikk ikke lov til å gå på skolen heller denne tida, på grunn av svineinfluensa. Moren min var veldig redd for den..
Likevel hadde jeg en lykkefølelse. En følelse jeg ikke hadde hatt iløpet av året. Alt var så bra. ENDELIG var ting på plass, sånn som de skulle være. Søstra mi og Romulo hadde lagd opp en kostymefest hvor jeg kom som kanin og hadde det kjempe gøy!
Så skulle vi utvekslingsstudentene holde foredrag om vårt land til de i venezuela som skulle på utveksling til høsten. Jeg gruet meg, foredrag PÅ spansk! Men foredraget mitt var kjempe bra. Faktisk det beste og jeg fikk mye skryt. Jeg visste fram mange bilder og fortalte om alt fra nordlys til samer. Kongefamilien og russ. Alle så bildene på powerpointen og det var kjempe gøy! Etter foredraget følte jeg meg skikkelig bra! Jeg kom hjem igjen sent. Søstra mi som jeg delte rom med hadde vært ute å shoppet og viste de nye tingene. De var fine og jeg skulle få låne de. Vi satt oppe lenge og prata å lo og jeg fikk endelig et godt bånd til den andre vertssøsteren min også! Ting kunne ikke bli bedre og jeg la meg med et stort smil om munnen.

Morgenen etter våknet jeg av at en mann stod på rommet mitt med en pistol. Mitt værste mareritt ble levende og den lille lykkefølelsen jeg hadde ble borte. Jeg orker ikke å skrive om det (hvis dere vil lese om det, kan dere google meg, Vilde Bohne). Jeg blogget om det rett etter at det skjedde og la ut en film - noe jeg fikk sterk kritikk for. Grunnen til at jeg blogget om det var fordi moren min sa jeg måtte få det ut og snakke med noen. Men ingen var på dataen klokka 7 om morgenen. Jeg visste også at fler i Norge kom til å spørre meg hva som hadde skjedd, så istede for å fortelle det mange ganger, valgte jeg å blogge om det. Det ante meg ikke at det skulle bli så mye oppstyr. Grunnen til at jeg la ut filmen var ikke fordi jeg ønsket oppmerksomhet. Det var fordi egentlig ville jeg legge ut et par bilder (siden jeg føler bilder er litt "må ha" på en blogg). Siden alle kameraene i huset var stjålet, kunne jeg jo ikke ta noen bilder. men de hadde ikke tatt det lille videokameraet mitt som var gjemt i en pose. Så jeg tenkte en liten, uskyldig film istede kan ikke skade. Men får å laste opp en film på blogg.no må den ligge ute et filmsted. Jeg ante ikke om andre steder enn youtube, derfor havnet den der.
Før jeg hadde fått snudd meg, var jeg førstesidestoff på alle Norges aviser. Jeg fikk tilogmeg forsida på Tromsøavisa og to sider inni den. Jeg visste at året mitt vat ødelagt. Hele jeg var ødelagd (der og da). Ikke bare hadde det som skjedde vært grusomt men jeg fikk en dag på å si hade til alt og alle. Jeg kunne ikke lenger bo i samme stat en gang! Jeg klarte å presse det ut til en uke. Jeg kunne velge å dra hjem eller flytte til en ny stat. Men med bare to måneder igjen av oppholdet og ny familie og alt bare nytt, det orket jeg ikke. Det tok meg en uke etter hendelsen, at jeg stod på norsk jord igjen.

15mai var jeg hjemme, og familie og venner stod i hagen min og ønsket meg velkommen hjem. Jeg fikk taco igjen <3 Dagen etter var det Melodi Grand Prix og Aleksander Rybak vant! Og dagen etter der igjen var der 17mai. Snakk om nasjonalfølelse når jeg kom hjem. Mange kjente meg igjen å så på meg. Jeg var blitt "hu jenta i Venezuela" Ellers brukte jeg mai på å komme meg over hendelsen, slappe av, møte venner og bare være hjemme.


Romulo og meg på kostymefesten


Isa, Romulo, meg og Omar <3


Jeg som sa hade til hunden Paris


Med vertsforeldrene mine <3


Jeg reiser alene. På flyplassen i Paris trodde de jeg var 11år. Flaut? Bare litt..


Kristina og meg på Aleksander Rybak konsert

 

Juni:
I juni tok jeg det også for det meste med ro. Var med venner, og venta på at de skulle bli ferdige på skolen :P Mamma og jeg tok også en veldig fin tur til Estland! :D Hadde også avskjedsfest for min kjære kusine Helene som nå er i Thailand :( </3

Også døde jo Michael Jackson da..


Estland


Jeg kjøpte nytt kamera med sminkeeffekt. Har vi ikke fin huuud? <3


Sankthansaften


Kusina mi Helene og med på Mr.Shoppy på vei til Sverige :)

 

Juli:
3. juli dro kusina mi til Thailand :( Hun kommer ikke hjem før i mai! Hun er heldigvis over halvveis nå! Jeg prøvde meg også på en jobb som telefonselger.. Det funket svært dårlig, spesielt da jeg kom drita på salgskurs. Jeg valgte å aldri møte opp på jobben igjen.
Det var også Slottsfjellfestivalen som jeg drar på hvert år! Like bra hver gang! =D =D Synd jeg fikk en allergisk reaksjon og ikke kunne dra siste dagen. Søstra mi kom hjem fra den Dominikanske Republikk som var kjempe koselig! Synd hun drar igjen nå 19. januar :/


Navnetskiltet jeg lagde i halvveis bakrus på jobben..


Jeg var barnevakt for tante og onkels babykatt <3 <3


Slottsfjellfestivalen


Ole, Anerds og meg på slottsfjellfestivalen :)


Kristina og meg <3

 

August:
I august begynte sommeren å ta slutt og snart begynte skolen igjen :( Jeg gledet meg litt, men syntes også det var veldig deilig med ferie. Jeg kom i god kontakt med en "x-bestevennine" igjen å var på besøk i nabohuset der hun bodde før (nå står det tomt). Mens vi var der, fant vi en halv og død mus i huset! Det var EKKELT!
Resten av sakene mine fra Venezuela hadde endelig kommet fram. Alle mine flotte skoleuniformer. Jeg kjente at minnene fra Venezuela begynte å komme tilbake og savnet til vertsfamilien min <3

Skolen begynte igjen, og jeg startet i utvekslingsstudentklassen. Alle som har vært ute ett år, går i den klassen. Ganske spesiell klasse, men på en positiv måte. Det var litt deilig å starte på skolen igjen og se folk igjen! Mange har forandret seg fælt.


Meg på dozz i zpeil zeff <


Snuskesøt på brygga <3


Min gamle venninne og den halve musa


Pakken fra Venezuela


De siste sommerdagene

 

September:
September var litt kjedelig. Kom i gang med skolen. Det var debatt, hvor Norgespatriotene kom og alle snudde ryggen til og sånn da. Det var jo litt interessant. Når jeg tenker over det, så er det merkelig hvordan jeg husker bedre månedene januar og februar i Venezuela, enn september og oktober (som ikke var såå lenge siden) i Norge. Ihvertfall så begynte høstferien i september og jeg, sammen med mor, søster og tante dro til Italia :)
Jeg var også på AFS-recamp hvor jeg fikk sammenbrudd.... jeje..


På skolen


Kristinas bursdag


Italia <3


Skoledebatt

 

Oktober:
I oktober hadde vi Colombiadag. Det føltes litt som å være tilbake i Venezuela og da jeg var i Venezuela var jeg jo masse i Colombia. En litt ubrukelig dag for meg egentlig. Ihvertfall, den er til et godt formål! Jeg skrev et brev til barnehjemmet i Colombia! Håper de ble glade for det.
Vi var også på klassetur og besøkte et Budhistisk museum og en moskee. En ganske gøy tur! Det var jo også halloween, og Kristina og jeg dro på to Halloween-fester og kjørte powerpuffjentene begge gangene <3 Vi hadde seff det beste kostymet ;O


Colombiadag med colombisk dans


Moskeen


Blomst og Bobble<3


Powerpuuuff <3


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14373700