Året 2009 del 3

November:
Det skjedde ikke en dritt.. Ok da, var på Pink konsert i Oslo spektrum, noe som var utrolig gøy! Vi tok også russebildet på skolen, så snaart føler jeg nok at russetida er i gang.


Pinkkonsert


Russebildet. Russ 2010 wohoo!

 

Desember:
Det første jeg husker er at Regine Stokke døde, noe som gikk skikkelig innpå meg! Dette var en veldig stressende måned med mye å gjøre, inkludert min 18årsdag! Jeg ble endelig ferdig med norsksæremnet, fikk dratt på min første russekro - lovlig og jeg klarte å få lappen!
Juleferien kom og jeg fikk en fantastisk jul, hjemme i Norge. Jeg har tilbrakt mye tid med familien. Juleferien var utrolig deilig, og jeg gikk inn i det nye året med fylleri..


Russekro (bursdagen min<3)


Torunn og Kristina <3


Siste skoledag


Svensketur

Jeg gleder meg ekstremt mye til 2010 og hva det har å by på. Jeg er uendelig glad for at jeg har lagd 2009 bak meg. I år skal jeg fullføre 3 klasse, være russ, starte mitt eget liv og velge fritt! Jeg gleder meg sånn!
Grunnen til at jeg gjorde dette så langt, var fordi jeg ville gjøre det ordentlig og fordi at i 2010 har jeg tenkt til å legge blogging på hylla. Ikke mer blogging. Det har vært gøy, men jeg gjorde det først og fremst fordi jeg skulle være utvekslingsstudent. Nå er jeg det ikke lenger. Aldri mer blogging.

Håper alle får et fantastisk år! Takk for meg.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/14427540