Hekseri og skytsengler

Jeg tror ikke jeg har fortalt om dette, men jeg nevnte ihvertfall i ett innlegg da jeg var i Venezuela om at den ene vertssøsteren min dro å besøkte en heks. Eller.. En dame som snakket med englene.
Søsteren min gikk ihvertfall mye til henne, og hun trodde på alt heksa sa. Hu het forresten Judith. Søsteren min badet i en blomster-miks som Judith hadde blandet og masse annet.

Ranet skjedde på en onsdag (for de som ikke vet det). Tirsdagen (altså dagen før) hadde søsteren min gått i kirken sammen med Judith og fått renset kroppen sin så hun kunne bli ren. Selv syntes jeg hele greia var ganske sprøtt, selvom Judith hadde rett i mange ting. Hun fortalte om fortiden til søsteren min og hun visste så mye. Judith hadde også fortalt søsteren min at hvis hun noen gang skulle få problemer eller noe sånt skulle hun "kalle" på skytsengelen. Da ranerene kom og vi ble ranet hadde søsteren min sagt "skytsengler, gjør meg usynlig, gjør meg usynlig". Vertssøsteren min påstod også at hun ikke var redd da det skjedde, siden hun visste at englene passet på henne siden hun var ren.
Da ranerne tok seg inn i huset, gikk det en stusselig maler forbi huset vårt i samme sekund på vei til jobb. Han ble jo selvfølgelig med en gang ett øyevitne til det som skjedde og ranerne slo han i hodet med pistolen, dro han inn i huset vårt og bandt ham også.

Det tok ikke veldig lang tid etter ranet før søsteren min tok kontakt med Judith for å fortelle alt og å spørre om det var "hennes skyld" siden hun hadde jo så mye dårlig energi. Judith sa at dette var ikke Kimberly sin skyld. Det tok ikke veldig lang tid etter det igjen før hun dro til Judith. Hun dro med seg meg også. Det var noe av det særeste jeg hadde vært med på. Judith fortalte at det var takket være Kimberly (altså vertssøsteren min) at ranet hadde gått så "bra" som det gjorde. Hun kalte på englene, og de kom. Søsteren min var jo ren og hadde beskyttet resten av familien.

Dagen etter ringer Judith søsteren min og forteller at han maleren som ble slått og bundet i huset sammen med oss i vårt hus, var broren hennes. Altså, broren til Judith. Hvor tilfeldig er ikke det? I en by på en halvmillion! Søsteren min ble helt skjelven og Judith sa "alt henger sammen med deg Kimberly". Søsteren min ble helt satt ut, noe jeg forsoved skjønner. Og etter dette tok det ikke lang tid før vertsmoren min også ville snakke med Judith.
Så da jeg hadde avskjedsfest med alle de andre utvekslingsstudentene i mitt hus, kom også Judith over. Så da jeg satt med vennene mine var Judith med moren min. Og det tok ikke lang tid før Judith begynte å fortelle ting til moren min. Først og fremst fortalte hun at det var ett spøkelse i huset vårt. Det var veldig skummelt at hun tok det opp, fordi moren min hadde snakket mye om lyder og ting som skjedde i huset. Selv hadde jeg bare merket at lyset på soverommet mitt og Krissel (min andre vertssøster) skrudde seg av og på iblant.

Judith fortalte at det var en kvinne. En kvinne som var(og er) forelsket i vertsfaren min (altså mannen til moren min). Men vertsfaren min var ikke forelsket i denne kvinnen, men i moren min og avviste henne. Hun ble kjempe sur og lei seg, og det tok ikke mange år senere før hun faktisk døde av kreft. Da fant hun ut at hun skulle ta hevn. Hevn på vertsmoren min. Hun hadde plaget moren min mye, men hun var hverken redd eller brydde seg så mye. Derfor fant denne kvinnen ut at Krissel var ett lett offer. Og Krissel påstod at hun merket mye og syntes det var litt småekkelt.

Til slutt fortalte Judith at det var denne kvinnen(gjenferdet) som på en måte stod bak ranet. Det var hennes skyld og da på en måte moren min sin skyld (selvfølgelig er det jo ikke det), men slik fortalte Judith det.

Vel, jeg vet nå ikke. Jeg vet ikke om jeg tror på hekser og engler og sånt, men hele greia var så ekkel. Og så fjernt fra alt annet jeg har opplevd. Snakket nettopp med vertssøsteren min og Judith hadde sagt at jeg måtte kjøpe meg to mandarin-ender (det er ihvertfall det de heter på spansk, er ikke sikker på om de heter det på norsk) på en fengshui butikk. De skulle være små og jeg skulle sette de på rommet mitt inntil hverandre. Når jeg hadde gjort det, ville jeg finne kjærligheten. Hun hadde sagt andre ting om meg også og om min fortid, men det legger jeg ikke ut.. Ihvertfall.. Er usikker på om jeg skal prøve det? Kjøpe de to endene.. Altså, jeg vet ikke helt.. Men mye av det Judith gjorde mot søsteren min fungerte jo.

Hva tror du? Og tror du på sånt? Dette er ihvertfall en sann historie fra mine siste måneder av mitt utvekslingsår i Venezuela.

f1
Anda jeg må kjøpe

Den egentlige dagen

I dag skulle jeg ha landet på gardermoen klokka 14:55 etter en lang flytur. Dagen i dag er dagen for at jeg egentlig skulle ha kommet hjem etter utvekslingsoppholdet. Det er skikkelig rart. Jeg skulle kommet hjem i dag.. Istede har jeg vært hjemme siden 15 mai (noe som virker som i går). Nå er utvekslingsåret mitt over.. Men jeg skulle gjerne ha dratt ut igjen! Ikke til Venezuela da, ikke bare p.g.a ranet, men mange andre ting med Venezuela.. Da skulle jeg ha dratt til Asia ett sted!
Gleder meg til re-camp med AFS i august :)


Today I was suppos to stand at the airport 2:55pm after a long flight. The day today is the day I was suppos to come home after my exchangeyear. Its so weird. I was suppos to be home today... Instead I have been home since may 15 (feels like yesterday). Now my exchangeyear is over, but I would love to go out again! But not to Venezuela, not just because of the robber thing, but a lot of other stuff with Venezuela. Then I would go to Asia some place!
Looking for the re-camp with AFS in August :)

Fluefangst

Nå har jeg vært å lekt med Kari Anne! Det var kjempe lenge siden vi hadde vært sammen siden hun jobber så mye.. Det gjør ikke jeg, jeg bare maler :)
Det var for det første veldig viktig å få med seg finalen på Paris Hilton BFF ikke at jeg har fulgt med på det (selvom jeg hadde lyst). Vi måtte også ta turen ned til Ica Maxi hvor vi måtte ha litt godt! Så buzza vi, noe som er kjempe lenge siden jeg har gjort! Kari Anne hadde sånn gøy liten rekert (?) ting som hadde elektrisitet i seg, så du kunne slå fluer med den også fikk de støt og døde. Det var mange fluer som fikk elektriske støt i kveld... Beklager.


Now I have been out playing with Kari Anne! It has been such a long time ago since we have been together since she worsk a lot... I dont, I just paint :)
First of all it was very important to see the final of Paris Hilton BFF, even thouth I didnt have follow that show very much (but I wanted too). We also had to go to the food store to my some snack! Then we played buzz, something that has been a very long time since I played. Kari Anne also had this fun thing that had elektrisity, then you could hit flies with it, they got eletctric shock and died! It was many flies who got electric shock this night.. Sorry.


cimg0707
Kattungen som jeg fortsatt passer / The kitty that I am still babysitting for

cimg0710
Kari Anne hadde masse blåbær i hagen! / Kari Anne had a lot of bluebarrys in the jarden!

cimg0718
På Ica Maxi / At the food store

cimg0720
Kari Anne tar knekken på flua / Kari Anne is killing the fly

Kattepass

Det er utrolig hvor lite jeg klarte å få gjort etter en hel dag i Sverige. Det skjedde faktisk ikke veldig mye. Vi dro inn til Strømstad og spiste lunsj på ett hotell. Vi tok selvfølgelig Mr. Shoppy til Sverige. Navnet er så harry at det blir gøy! Sverige er så utrolig mye mer billigere enn Norge! Jeg skjønner det bare ikke..

Jeg passer ihvertfall kattene til tante og onkel som er i Italia! Den fikk nettopp tre kattunger, men to av de døde (ikke at jeg skjønner helt hvorfor), men den siste som er igjen er kjempe søt!


It is incredibly how little I actually did after a whole day in Sweden. It didnt happen really much. We went to Strømstad and ate lunch at a hotel. And of course we took Mr Shoppy to Sweden. The name is so horrible that it is fun! Sweden is so much cheaper than Norway! I just dont get it..

I am taking care of my aunts and uncels cats since they are in Italy! It just got three kitties, but two of them died (not that I quite get why), but the last one who is left is so cute!

cimg0646
Meg på Shoppy / Me on the boat

cimg0643
Søs på Shoppy! / Sis on tha boat

cimg0652
Mmmm godteriii / mmm candyyy

cimg0695
Søte pusekatt på teppet / Cute kitty on the blanket

cimg0677
På restauranten / On the restaurant

cimg0665
Leter etter øyedråper / Looking for eyedrops

cimg0690
Besøkte farmor. Valgte å ta fjortiizz bilde av mig selv deer<3 / Visit grandmom. Desided to take a h0oOt photo of me there <3

cimg0696
cimg0704
Søte kattungen! Gøy å være barnevakt for den <3 / The cute kitty! Fun to be babysitter for that one <3

Bare sånn...

I natt kom broren min hjem fra militæret, noe som betyr bare en ting. Hele familien er samlet og jeg kan ikke huske sist vi var det! Ellers har det meste av dagen gått på å male.. -_- Og i morgen drar jeg til Svergie, fordi uansett hvor harry det er, syntes jeg harrytur er gøy =)

Dette var bare sånn blogge for å blogge.. Egentlig ikke noe gøy, men.. Kanskje det skjer noe vilt i Sverige i morgen?!

Barnslig menneske

Ja, jeg kan godt innrømme at jeg er barnslig. Men hvorfor være så voksen når det er så gøy å være barn! Neida, jeg tar ikke helt av, men noen ting er jo kos! Har kjempe lyst til å dra til Legoland blant annet, men ingen andre skjønner hvorfor og syntes det er barnslig. Hvorfor? Det er jo såå gøy! Har generelt lyst til å dra til Danmark, fordi jeg liker Danmark.
Søsteren min har jo kommet hjem og har fått gaver fra henne! Vel for det meste sko.. Ok, sandaler da. Men det er jo Havaianas! Det er kjempe gode og fine sandaler. Jeg ba henne kjøpe noen i "søte" farger, og vet dere hva? Hun kom hjem med tre nye til meg i de perfekte fargene! Lyse rosa, hvit og gull :) Så nå er jeg glad. Hun fikk jo tross alt et shoteglass fra meg fra Las Vegas hvor det stod på: "Mean people suck, nice people swollow" Så nå er vi alle glade!

Nå skal jeg poppe meg litt popkorn og se på powerpuff jentene! =D


Yes, I can admit that I am childish. But why be so adult when it is so fun to be kid! No, Im not that childish, but some things are just so nice! I so want to go to Legoland, but no other understand that and think its childish.. Why?? It is soo fun! Generaly I want to go to Denmark, simply because I like Denmark.
My sister got home now and I have got some gifts from her. Wel mostly just shoes.. Ok, sandals. But it is Havaianas! They are so good and nice sandals. I told her to buy in "cute" colors and u know what? She came home with three new sandals in the perfect colors! Light pink, white and gold. So now I am happy. She got a shotglas from me from Las Vegas where it stood: "Mean people suck, nice people swollow" so now we all are happy!

Now I will make some popcorn and watch the powerpuff girls! =D


cimg0619
Skoene jeg fikk / The shoes I got <3

cimg0622
T-skjorta jeg har på meg nå. Det står "Unibrow" på den hvis du ikke klarte å se det. Hvis du da ikke skjønner t-skjorta.. Følg bedre med på skolen. / The t-shirt I am wearing now. It stands "unibrow" on it if u didnt see it. If u then dont understand the t-shirt... Pay more attention at school..


Ett nervøs rap

Var på radio i går! Haha, noen som hørte på? Jeg var drit nervøs og stod nesten litt å skalv. Vet ikke helt hvorfor, ingen så meg jo, men det var jo på direkten! Tenk om en rap hadde lurt seg ut eller en nys? Eller om jeg bare hadde glemt ett ord eller sa noe heelt feil. Jeg tørte ikke sette på hodetelefonene som var i studio, for da ville jeg høre min egen stemme. Nei takk!

Pappa ser fortsatt etter ny bil så i går hadde han sett en i Drammen. Og igjen måtte jo jeg og mine sterke meninger være med. Vi prøvde bilen, men den var ikke godkjent den heller. Vi får heller se litt til :)


P1 imorgen

Er på p1 i morgen. Vet ikke helt nøyaktig klokkeslett men fra halv 12 og utover (om ettermiddagen).

Da vet vi alle det!

Hør meg på radio i morgen! / Hear me on radio tomorrow!

I dag stod jeg opp klokka 2! Var så trøtt etter sen båtvakt så måtte sove litt. Hadde mareritt om Pacific Blue faktisk, og jeg husker drømmen kjempe godt enda, men syntes den er så flau at jeg bare velger å ikke skrive den ned :P

Hadde en mail i dag hvor det stod om jeg ville være på radio i morgen på p1. Er ikke helt sikker på klokkeslettet og nøyaktig hvilken frekvens, men det kan jeg si når jeg får vite det, hvis noen får en trang til å høre meg på radio i morgen (og jeg skjønner godt hvis det er mange som vil høre det!)
Intervjuet er ihvertfall om utvekslingsstudenter og jeg skal bli intervjuet sammen med Tabita :) Så jeje, høres på radion i morgen! (eller, dere hører mig).


Today I woke up at 2pm! Was really tired after work so had to sleep a bit. I had nightmare about Pacafic Blue actually, and I still remember the dream, but I think its to embarrassing to publish :P

Got a mail today about if I wanted to be on radio tomorrow. I dont know what time yet, but will find out if someone really wants to hear me tomorrow ( and of course I understand if a lot of people wants to hear me!)
The interview is about exchangestudents and I will do the interview with Tabita :) So, heyhey, hear you on radio tomorrow (or you hear me).

untitled
Nattens mareritt / This night nitghmare (?) Haha, bad sentence? x)

Bildene som ikke ble stjålet / The pictures who didnt got stolen

Øynene mine er bare ett lite mys mens jeg stirrer på en trøtt dataskjerm.. Nemlig denne.. Og igjen sitter jeg i en liten bu med superundertøy, flisgenser og boblejakke.. Alle kan få gjette hva jeg gjør, men siden dette ikke er den store gjettekonkurransen, så er jeg båtvakt... Jo, lettjente penger og jeg gjør ingenting.. Det er nettopp det.. Jeg gjør ingenting. Jeg sitter på en litenbåthavn med rumpa slengt ned i en sofa fra 10 til 4 på kvelden/natta. Jeg skulle gjerne hatt en jobb hvor jeg kunne gjøre noe.. Da går ihvertfall tida.. Joda, kan være på internett her, så film på dataen og høre på musikk og sånn.. men.. Det er liksom litt kjedelig sånn i lengden.. Ihvertfall i 6 timer.. Lett kan jeg ligge på sofaen hjemme i stua og se på TV og bare ta det med ro, men båtvakt.. Det er liksom noe helt annet. Jeg kan jo alltids ta en runde i ny og ne som tar 5 minutter over båthavna, men... KJEDELIG.. Og som oftest sitter jeg sammen med en annen.. Noen har vært interesante, andre ikke fult så interesante..

En fyr jeg satt vakt med skulle ha meg til å bade i sjøen, og da jeg kom opp med argumentet "jeg har ikke badetøy" fikk jeg som svar at det gjorde absolutt ingenting siden han tross alt hadde ett håndkle i bilen! Noen har jeg snakket i strekk med i 6 timer om alt og ingenting hvor blant annet en hadde allerede hatt en tattoo-shappe og gjorde narr av alle jentene som kom inn og sa "Dette har jeg tenkt skikkelig lenge på og jeg har funnet ut at jeg vil ha en sommerfugl på hofta". Også har du de som sitter og løser kryssord eller strikker...

Men men! Alt har jo sine erfaringer på godt og vondt! Romulo ga meg de restende bildene mine som ikke ble stjålet, noe som er kjempe rart! Se på bilder fra Venezuela.. Jeg er utrolig lei meg for at over halvparten av bildene mine fra utvekslingsoppholdet mitt ble stjålet på en slik brutal måte og jeg skulle nesten gitt hva som helst for de bildene...De vil jeg ikke få tilbake, men dere kan få se noen av de jeg fikk nå. Det kan godt hende jeg har lagt ut noen av disse bildene før, men her er noen bilder fra min første del av oppholdet :)


My eyes are just falling together while Im sitting here, looking at this computerscrean. And again I am sitting in a small house with a lot of clothes. Everyone can guess what I am doing, but since this is not the big guessing contest, I am boat guard. Yes, easy money and I don?t have to do anything. It is just that? I do nothing. Im sitting here on my ass from 10 to 4 at night. I would love to have a job where I could do something.. Then the time goes. Well, I can be on internet, watch a movie and listen to music and stuff like that? But.. It is so boring when you have to do it six hours. I can easy do that home, lay six hours in front of the TV doing nothing, but as a boat guard? It is something else. I can always walk around, looking at the boats which will take me 5 minutes.. BORING? And I am always sitting with someone else.. Some are interesting, some not quite that interesting.

One guy I was sitting with wanted me to take a swim in the sea, when I came up with the argument that ?I didn?t have swimwear? . As an answer I got that it didn?t matter since he had a towel in his car! Some others I am talking to for 6 hours about everything and nothing, like one time I talked to one that already had owned his own tattoo-shop where he made fun of all the girls who came in and said ?I have been thinking about this a lot lately and I want a butterfly on my hip.? And then you have them who are doing crosswords and ?old stuff? things..

Well well.. Romulo gave me the rest of my photos that didn?t got stolen, which is really weird. To look at pictures from Venezuela. I am really sad that over half of my photos from my exchangeyear got robbed in such brutal way. And I would given anything to get those photos back, but it will never happen. But I will put out some I got! Sorry if I have already published them earlier.


549010372240707953036207920317285284531n
Jenny og meg på bussen (ja er litt sammentrykt daaa) / Jenny and me at the bus (yes Im like  sqwiised (?) )

549010372239707953036207920317277507345n
På AFS-campen da jeg ankom Venezuela / On the AFS-camp when I arrived to Venezuela
(Mari, Jenny, meg/me og/and Martine)

549010373485707953036207920323595476839n
På fest med to kjekkaser (ikke) / On a party with two hotties (not)

549010373508707953036207920323932739568n
Lauren (New Zealand), Therese (Denmark) and Maggie (Tyskland/Germany) <3

549010429823207953036207920435831832565n
Da jeg ankom og møtte min første vertsfamilie / When I arrived and met my first hostfamily

549010429909207953036207920437262735958n
Vi lekte i mel (meg, Maggie, Berit og Ivo) , / We played in flour (me, Maggie, Berit and Ivo)

54901037269370795303620792032000249781n
Klatre opp til ett fossefall / Climbing up to a waterfall

549010429834207953036207920436007516146n
Meg og en baby / Me and a baby

549010429838207953036207920436076426709n
En pølsekiosk med kusinene <3 / A hotdog place with my cousins <3

549010429869707953036207920436543323345n
Sitte i bildøra når det er bilkø / Sitting outside of the car window when its traffic

549010429891207953036207920436942834493n
Nei jeg måtte ikke tisse i buksa (ok, joda, kanskje litt / No, I didnt have to pee in my pants (ok, yes maybe a little)

549010429901207953036207920437123271887n
En evangelisk konsert (nei, jeg visste ikke hva jeg ga meg inn på) / An evangelic consert (no, I didnt knew what I was getting in too)

549010428415207953036207920431807950792n
Evangeliske skolen med den lekre gymuniformen / The evangelic school with the beautiful gym outfit

549010428430707953036207920432072684807n
Den evangeliske skolen (jentene jeg var med)  / The evangelic school ( the girls I where with)

54901037932870795303620792033819123098n
Den offentlige skolen jeg gikk på <3 / The public school I went too <3

54901037936520795303620792033868461282n
Jul på skolen! / Chirstmas at school!

549010372697207953036207920320061629472n
En glad liten nissealv / A happy santa-elf (or something)..

Denne pc'en var forresten utrolig rask at det for en gangs skyld var en glede og laste opp bilder! (dansker syntes forresten ordet "nedlaste" er ett usedvanlig gøyalt ord.. ) Kom bare sånn på det liksooom...

This computes where so incredibly fast that it was a plesaur to publish photos!

Dra langt for å se på ingenting / Go far to see nothing

Tror jeg sovner her på sofaen. Stod opp halv åtte for å ta Moss ferga for så å kjøre videre til Fredrikstad for å se på en bil... En bil som var solgt... I går... Så pappa og jeg stod opp tidlig og dro hele veien til Fredrikstad for å se på ingenting.. Vi kjørte til tilbake til Oslo, så på flere biler der, før vi dro til flyplassen. Søstra mi kom hjem noe som er kjempe hyggelig!

Nå har jeg tenkt til å hoppe i seng!


I think Im falling asleep here at the couch. I woke up 7:30am to go far far away to another town to see a car.. A car who were sold... Yesterday.. So dad and I woke up early and went all the way to se nothing... We went back to Oslo, watched some more cars dere, before we went to the airport. My sister came home and its absolutely great!

Now Im jumping to bed!


Min søster kommer hjem / My sister is coming home

I morgen skal jeg inn til gardermoen med pappa. Nemlig fordi søsteren min kommer hjem fra Den Dominikanske Republikk! Jeg har ikke sett henne siden jeg dro til Venezuela (september 2008) så det skal bli såå gøy å se henne igjen! OG begge kan spansk, så nå vil det nok gå mye spansk i huset!

Var i Sandefjord i går hos tante og onkel. Tante visste at pappa og jeg var hjemme alene og at det ikke ville være noe særlig middag her i huset, så vi ble invitert på middag hos dem!

Måtte bare legge ved denne nyhetsartikkelen (ikke fordi jeg syntes det er gøy at en mann dør, men) fordi det er fra den Dominikanske Republikk OG har Venezuela i seg! Av alle to land det kunne vært i artikkelen fra mellom og sør-Amerika var det fra akkurat de to landene min søster og jeg gjorde utveksling.. Hvor stor er tilfeldigheten?
http://www.vg.no/nyheter/svineinfluensa/artikkel.php?artid=563887
 


Tomorrow I will go to the airport with dad. We are going to pick up my sister who is in The Dominican Republic! I haven?t seen her since I went to Venezuela (September 2008) so it will be fun to see her again! And she also know Spanish, so there will be a lot of Spanish in this house now

Was in Sandefjord yesterday at my aunt and uncles house. They knew mom was gone, then it would not be any dinner here, so they invited us for dinner :P haha!

cimg0600
Blomsterisbiter / Icecubs with flowers :)

cimg0605
Tommeliten :) / The dog

Litt synd på mig da.. / A bit sorry for me..

Nå sitter jeg i sofaen og gråter mens jeg klør ihjel i øynene og syntes synd på meg selv. Jeg gråter ikke fordi jeg er trist (vel, er litt trist da), men fordi jeg har en sterk allergisk reaksjon på noe jeg ikke aner hva er, unntatt at det befinner seg oppe på slottsfjellet ett eller annet sted.
Jeg hadde gledet meg masse til å se Paperboys i dag og nyte fult ut den siste festivaldagen. Men neidaa! Vel, det kunne vært værre så skal ikke klage. Må til legen på mandag. Gleder meg til å finne ut hva jeg reagerer sånn på. Så jeg gråter mye, har rød øyne, klør i øynene hele tiden, så satsa/og satser ikke på å dra opp til slottsfjellet i dag. Det klarer jeg ikke..

Mamma er i Trondheim, noe som betyr at pappa og jeg er alene hjemme. Noe som igjen betyr at vi snart skal dra til Peppez Pizza og spise middag!


Now Im sitting in the couch and crying and itching my eyes to death and feel sorry for myself. Im not crying because Im sad (well, Im a bit sad) but because Im having a strong, allergic reaction on something I dont know what is. I just know that the thing that Im reacting on are at the festival some place.
I was soo looking for to see Paperboys today and enjoy the last festivalday. But nooo. Well, it could be worse so wont complain to much. Have to go to the doctor on monday. Wondering what it is that Im reacting so much on. So Im crying alot, have red eyes, itch my eyes all the time so didnt / and dont take the risk to go to the festival today.. I cant handle that.

Mom is away, which means that dad and I am home aone. Which again means that we are soon going to a Pizzeria to eat dinner!peppespizzalogo2313904a

Det beste pizza stedet! / The best pizza place

cimg0548
Jada vi hadde det gøy! / je je we had a bless!

Allergisk mot slottsfjellet / Allergic to the festival

Av alle dumme, kjipe, unødvendige ting man kan være, så er jeg allergisk mot slottsfjellet! Ja, du hørte/leste riktig! Nå har jeg akkurat nyset 10 ganger i strekk. Jeg trodde jeg begynte å få en forkjølelse, men jeg tok visst feil. Da jeg gikk derfra klødde øyna mine som ett helvete. Nå, når jeg kom hjem har jeg to røde og gule øyne som er helt hovne.. Mmmm kjempe fint! Slottsfjellet har ihvertfall noe som jeg reagerer på. Noen spesielle planter eller noe sånt. Det ble utløst i fjor, men bare på det ene øyet, så vi var ikke sikre. Nå er begge øynene ett helvete og er ganske sikker på at det er allergi.. Så vet nesten ikke om jeg orker å stikke dit i morgen..

Dette er mongo...

Ellers så er det jo kjempe gøy å være der! Jeg hørte på bandet Skambankt om jeg aaldri har hørt om før. Mens jeg står og ser på får jeg to hender hardt rundt hofta og noe "HEI" i øret eller noe sånt.. Fort snur jeg meg i små-sjokk og ser rett i ansiktet på en helt fremmed fyr på rundt 20år. "Shiit hvem er han! Han kjenner tydeligvis meeg, tenk nå Vilde, teenk!!" Er det første jeg tenker. Men det neste som kommer ut av munnen hans er "åh, unnskyld, jeg trodde du var en annen". Ok greit da tenker jeg. Lett å gjøre feil! Men, når jeg går ut av stedet når alle konsertene er over, skjer det igjen! MEN med en annen sånn ung fyr! Igjen prøver jeg desperat å huske hvor denne fyren er fra, men igjen kommer "oops, trodde du var en annen".. Ok, er det ett dårlig sjekketriks ute og går, eller er det noen der ute som ligner ekstremt mye på meg?

Og en liten beskjed sånn til resten... Hvis du absolutt gå i bar overkropp som er svett, skitten, full av kroppshår, lukt, øl, gress og annen drit.. Ikke kom borti meg! Jeg tror nesten jeg kaster opp! Samma om du er tynn, muskuløs eller feit. Bar overkropp sånn offentlig har jeg svært lite til overs for. 
Også dere som bare ha kjempe fett hår med masse flass... Ikke kom borti meg dere heller. Og ikke stå i trange folkemengder og sleng på det lange (grøssefulle) håret. Det kaster jeg også nesten opp av.. Og at folk klarer å gå barbeint der er ett stort mysterium for meg. Se folk gå på gamle, brukte snus som er sleng på bakken og annen drit.. Ekkelt.. Det kunne ihvertfall aldri jeg gjort.. Men kanskje jeg er litt fisefin?


Ok, of every stupid, silly and unnecessary things, I am  to the festival. Jepp, you heard/read right! I have been sneezing snow then times in a row.  I thought I was going to get a cold, but I was wrong. When I left my eyes started to itch like crazy. Now, when I got home I got two red and yellow eyes who are very svulmed (?)  Mmm really nice! Well the festival got something that I am reacting on. A plant or something. I got it last year too, but then it was only at one eye, so we didn?t understand what it was. Now my eyes are like hell and Im not sure if Im going tomorrow.

This sucks...

Anyway, it is really fun to be there! I listened to the band Skambankt that I never had heard about. While I was enjoying the concert I suddenly feel two hands around me and here a ?HI!!? right in my ear. I turn around in confusion and see a guy around 20 years that I have never seen before ?Damn, who is this guy! Think Vilde, think!!? Is the first thing Im thinking. But the next thing he said is ?Oh sorry, I thought you were another person!? Well ok, I think. It is easy to make mistakes.. But when we were leaving the place after the last concert it happens again! I turn around, see a totally stranger, and again Im thinking ?oh fuuck, do I know this guy?? but also again I hear ?oh sorry I thought you were another person?. Ok, is it a bad pick-up-line around here or am I just looking like a lot of other girls who is there?

And a little note to the rest. If u absolutely have to wear no t-shirt, so you walk around in a sweaty, dirty, smelly, bodyhair, bear, grass and other shit.. Don?t touch mee! I am almost puking. Does not matter if your skinny, have a lot of muscles or are fat. Its disgusting..
And also the persons u just need to have fat hair full of dandruff. Do not touch me either. And don?t stand in tight places with a lot of people and throw around your long (disgusting) hair. I almost throw up then too. And people who can stand walking barfeet is a mistery for me too. How can they walk on all that shit? I know I couldn?t. But maybe Im to a snob on that?cimg0538
Islandsk band / Icelandic band (do u know it Svandis?) The name of the band was "Hjaltalin" if I dont remember wrong..

cimg0565 
Jeg tror du fikk stå på scenen? / I think u got a hardone at stage?

cimg0569
Forresten, buksesmekken din var også åpen / btw ur zipper was up too..

cimg0576
Tissekos / Pee pee time

cimg0552
Ole, Anders og meg / Ole, Anders and me

cimg0586
Turboneger


Jeg er det beste bakgrunnsbilde! <3

Festivaler har alltid så god stemning! Og alltid en god blanding av forskjellige folk! Jeg kunne nesten vært der bare for å se på alle menneskene. Og du har alltid de du blir litt skeptisk til fordi det virker som om de gjør seg til. De er det mange av. En ganske stor mann i 20årene gikk forbi (ikke feit, men mye muskler) hadde en rumpetaske som var sølv paljetter. Altså, var det seriøst eller? Og det virker som om på festivaler så går folk inn i klesskapet og finner fram den mest harry t-skjorta de har, også tar de den på på festivalen. T-skjorter med for eks: "I eat fat kids", "Discovery pornographic" er noen av eksemplene

Festival for meg er ihvertfall en samling av mange rare band som jeg aldri har hørt om før. De er bare samlet på ett sted. Jeg så alt fra ett black metal band fra Frankrike, til Håkon Helström til en hel absurd gruppe fra USA som het "peachcake". Gruppen peachcake var veldig amerikansk. Masse lyd, bevegelser og ting meget overdrevet. Artistene tok på dyremasker og drakter og danset og hoppet rundt i publikum..
Sony ericcson har også en stor buss der hvor de hadde masse mobiltelefoner som utstilling. Anders og jeg tok opp hver eneste en, tok bilde av oss to og puttet det som bakgrunnsbilde på alle mobilene! Vi fikk til mange gøye bilder! Så, hvis du sjekker de mobilene og ser en ganske søt, pen og nokså perfekt jente i bakgrunn så er det bare meg altsåå! En amerikaner så oss og syntes vi var morsomme (og sikkert litt teite) og han likte oss!

Kjenner jeg får litt vondt i hodet ved å tenke på å laste opp bilder. Mitt forrige innlegg ( om musikkvideoer) tok meg to timer.. Ja, to timer..Treg pc som faen for å si det sånn. Men hva er vel en blogg uten bilder?


People are always in such a good mood on festivals! And it is also a really good mix of people! I could be there almost just to watch all the people. And you also get a little bit skeptical to people that seems just like ?show off?. It is many of them! A pretty big guy, like 20 years old (not fat but a lot of muscles) had a little purse with silver with spangles..  Like, was that for real or? And it also seems like when people are going to festivals, they are looking through their closet and find the t-shirt with the weirdest text. Like ?I eat fat kids? and ?Discovery pornographic? was just some of them. 

Festivals for me it?s a gathering of weird bands that I have never heard about before. They are just together in one place. I saw everything from a black metal band from France, to Håkon Helström, to the band from USA, ?peachcake? The groups peachcake was very American. A lot of noises, movements and the group had animal masks and costumes and were dancing in the crowd.
Sony ericcson had a big bus there with a lot of cellphones for commercial. Anders and I took every cellphone and took a picture of us two and made is as a background on every cellphone! We got a lot of funny pics! So, if u check some of those cellphones and see a very pretty, sweet and kind of perfect girl in the background, its just mee! A American guy thought it was funny ( and probably a bit silly) and he liked us!

I feel that I get a little headache thinking about uploading photos from today! My last text about music videos took me two hours! I hate this slow pc.. But hey!  What is a blog without pictures?
cimg0506
Henrik som spiller :) / Henriks whos playing

cimg0512
Anders og Kristina <3 / Anders and Kristina <3

cimg0518
Meg på mobiltelefonene < 3 < 3 < 3  /  Me on the cellphone < 3 < 3 < 3

cimg0528
The group peachcake

cimg0530
Big Bang

cimg0531
Anders og meg  / Anders and me <3


Slottsfjellfestival!

Ok, nå er jeg definitivt klar for slottsfjellfestivalen! :D Drar snart inn til byen, så har ikke alt for mye tid til å blogge! Men det kommer garantert til å skje masse tull på festivalen så det blir nok gøy å blogge etter det! =D Tre dager bare festival ser jeg kjempe fram til!
Forresten, sangen "I know u want me" av Pitbull.. Hvorfor synger han brazil og jentene i musikkvideoen har brazilianske t-skjorter når han synger på spansk? De snakker jo ikke spansk i Brasil! Ok, nå skal jeg få meg ett liv.


Ok, now Im definitly ready for the festival! Im soon going into town so dont have so much time to blog! But its probably going to happend alot of silly stuff there then I have alot to blog about! =D Three days with only festival is something Im really looking for!
Btw, the song "I know u want me" of Pitbull... Why does he sing Brazil and the girls in the music video have brazilian t-shirts when his singing on Spanish? They are not speaking spanish in Brazil! Ok, now I will get a life.Musikkvideoer er fulle av tull / Music videos are full of crap

I dag har jeg gjort absolutt. Det var planlagt, siden jeg har gjort noe nesten hver dag. Jeg skriver ikke alltid ned på bloggen hva jeg har gjort dag etter dag, alt skal jo ikke ut på bloggen! Men i dag har jeg gjort absolutt ingenting. Jeg klarer nesten ikke å ha slike dager lenger.. Etter ranet har jeg følt at jeg må gjøre så mye ut av dagene hver dag. Se venner, være ute og ja.. Ikke sitte inne å ta det med ro og gjøre ingenting. Det er vel fordi jeg nøt late dager i Venezuela og ting gikk fint. Jeg visste at en dag ville det ta slutt, men den dagen kom bråere enn jeg hadde antatt. Og plutselig hadde jeg bare 6 dager igjen med venner før jeg måtte dra. Ingenting ville bli det samme og jeg satt igjen med ett anger om at jeg ikke gjorde mer ut av dagene.. Ett anger jeg er redd for å få igjen hvis jeg ikke gjør noe..

Så ihvertfall, dagen har gått ut på å se en del musikkvideoer fra the voice.. Og det er ekstremt mye rart du ser. Eks: Justin Timberlake som spiller på ett piano hvor det ikke er noe pianomusikk.. Fergies pupper som går ut og plutselig blir most inn igjen mens hun strekker ut armene.. Puppene er åpenbart fikset på data.. Hva mer er fake Fergie? Eller i musikkvideoen "I return the favor" hvor gutten/mannen bare sitter slapt i en stol og tar det helt rolig, mens jenta/dama kryper bortover vegger, gulv, hull i veggen osv.. Jeg vet ikke om det bare er meg som syntes det ser rart ut, men mannen ser jo ut som er fryst fast i stolen, mens jenta har ett problem med å være stille...

Og er det noen som har lagdt merke til at Akons hud er ganske mørk mens nesa hans har en mye lysere hudtone) (kan jo hende det bare er lyset, men sånn er det jo i hver eneste musikkvideo..).
I alle musikkvideoene til Maria Carey de siste 3-4 årene viser hun seg kun i en vinkel. Fra sin venstre profil og aldri sin høyre.. Og jeg snakker om i aboslutt alle musikkvideoene og absolutt hele tiden i musikkvideoene. Og er det bare meg som er litt skuffa over damene som kommer i musikkvideoene nå? De blir jo bare styggere og styggere.. Vel, ikke direkte stygge, men halloo, de klarer vel å finne noe bedre? Noen ser jo faktisk ikke bra ut.. Og han i musikkvideoen "last nite" ser jo ut som er 30 - 35år! Blir litt skeptisk til den "college" sangen hans... Hmmm...

Today I have done absolutely nothing. It was planned since I have done something every day now. I don?t always write down everything I have done day after day, not everything is suppose to go out on the blog! But today I have actually done nothing at all. I almost cant stand that ?types? of days any more. After the day I got robbed I feel I have to get most out of every day. See friends, be out, yeah u know? Not sit inside and do nothing. Its probably because I enjoyed lazy days in Venezuela and things went fine. I knew one day it would end, but the day came faster then I knew. And suddenly I only had 6 days left with friends before I had to leave. Nothing would be the same again and I was sitting with regret that I didn?t do more out of the days.. A regret Im afraid to feel again if I don?t get more out of my days..So anyway, I have spend my day watching music videos on the channel ?the voice?. And it is extremely much weird u see... Like Justin Timberlake playing piano when there is absolutely no piano music.. Fergies boobs that?s separate and suddenly they get back together while she is reaching out her arms. So her boobs are definitely fixed on the computer. So what more is fake on u Fergie? Or in the music video ?I return the favor? where the guy is just sitting totally still in his chair while the lady is crawling on the floor, walls and everywhere. I don?t know if its only me who thinks it looks weird, but the guy is just frozen to the chair while the lady is all over the place.

And have some of u noticed that Akon is very black, but his nose has a lighter skin tone than the rest? (well maybe its just the light, but it is like that in every music video).
And in all of Maria Careys music videos the last 3-4 years she is only showing herself in one angle. The left profile, never the right.. Never.  And Im talking about in every music video and all the time. And is it only me who thinks the girls in the music videos are just getting uglier and uglier? Well, not directly ugly, bit they could find better.. Some of them just don?t look good.
  And the guy in the music video "last nite" looks like his 30 - 36 years old.. So I get kind of sceptical to that.. Hmm..cimg0499
Jenta i musikkvideoen "Closer". Bare jeg som syntes hun ser ut som ett spøkelse? / The girl from the music video "Closer". Only me who think she looks like a ghost?

cimg0497
Jenta fra musikkvideoen "tell me". Hvor tok puppene veien? / The girl from the music video "tell me". Where did the boobs go?

cimg0500
En lysende nese? / I rest my case


Og til syvende og sist, så kan det jo hende det bare er meg som legger merke til sånt og gidder å henge meg opp i sånne ting.. Og skulle gjerne ha lasta opp flere bilder (flere eksempler) og gjort bildene generelt bedre, men internett er så syykt treigt på denne pc'en så gidder ikke.. Ville også blant annet vise hu ene jenta i Snoop Doggs musikkvideo som jeg er overbevist om er transvesitt...

And in the end.. Maybe its just me who notice stuff like this and make a deal out of it? I would love to uplode more pictures (to give more examples) and done the pictures better, but the internet is just so slow so not now... I wanted to show the girl in Snoop Doggs music video that Im pretty sure is a transvisit...


Flesk til folket!

Har du noen gang irritert deg over ord som ikke ligger i ordboka på mobilen, så du må stave det om og om igjen? Når jeg skal skrive min gode venns navn Carina, får jeg først opp bærinæ... Kan noen svare meg på hva bærinæ er? Eller logiske ord som bikini, grille og kanskje til og med kødde(r) ligger ikke inne! Men noe så tilfeldig og sjukt som løynk kan jeg få hvis jeg vil.
Men det er ett ord som har gjort meg mer fasinert enn noen andre ord, som kusina mi gjorde meg obs på. Nemlig ordet "fleskeneger". Hvorfor ligger ett slikt ord inne? Det er ikke det at det slår meg at det er rasistisk fordi ordet har neger, fordi jeg syntes ikke ordet neger er ett rasistisk ord, men.. Når vil man noen gang få bruk for dette ordet? Eks "Hei, var i byen i dag hvor jeg så en skikkelig fleskeneger!" Eller " Min venn er en fleskeneger og h*n er kjempe snill!" Jeg lå og tenkte på dette i går natt da det plutselig slo meg: "Kanskje det også er andre (hva skal jeg si, nasjonaliteter?) i ordboka på mobilen som jeg også kan ha fleske foran?" Og jeg visste jeg ikke ville få sove før dette var prøvd ut. Jeg prøvde alt var fleskejapaner til fleskenordmann til fleskeamerikaner til (ikke for å være rasistisk, men) fleskepakkis til flesketysk osv.. Etter uttalige forsøk vurderte jeg å gi opp.. Men da var det jeg fant en! Nemlig fleskekineser!!!! Nå er vel hverken kinesere eller negere kjent for å være særlig fleskete/feite, men de som lagde ordboka til mobilen syntes vel dette var en prioritering. Så ihvertfall, hvis du lurer.. Du kan skrive fleskeneger og fleskekineser på mobilen uten å bruke stavekontroll! :)

cimg0496

Norsk på (norsk) alt annet

Er det bare meg eller begynner norsken å svikte totalt? Og noe som går igjen og igjen er ordelingsfeil. Jeg har sikkert noen, men det er jo noen som faktisk tar helt av. I byen ser jeg skilt som sier "bil hånd vask" eller da jeg skulle ha is var det noen som var "ut solgt"... Det var tomt for "te vann" men de hadde "bløt kokte egg" og "hard kokte egg". Det var også kjempe salg på somerkjoler i en butikk!
Ikke for å være slem, men er det vi som begynner å bli dårligere i norsk eller er det bare utlendinger som skriver skilt og sånt nå til dags. Og ikke bare er det mye ordelingsfeil ute å går, men enda mer engelsk. Altså.. "Dagens outfit"????? Det er vel enten "Dagens antrekk" eller "Todays outfit" hvis du absolutt bare mååå ha det på engelsk. I protest av dette sier jeg mye som å irritere mennesker som "blåsejobb" istede for blowjob eller "kornfnugg" istede for cornflakes eller "bit av kake" istede for piece of cake. Ellers så sier jeg "You can gjøre det!" Også bare sånn for å gjøre det litt mer "fancy" med sånn feeet engelsk!
Og hva skjer med "har noe på G?" Er ordet "gang" virkelig ett ord å forkorte? Det er jo ikke akkurat det lengste ordet i det norske språk... Eller klein som betyr liten på tysk plutselig har hundre forskjellige betydninger i det norske språk.. Og til sist har vi jo det elskede ordet "druse". Jeg kjenner jeg får vondt i hele kroppen av ordet druse, men siden det er ett sååå kult ord, siden de tross alt sa det på PARADISE HOTEL så skal jeg fortsette teksten med dette ordet siden det kan brukes til så mangt det også ( og litt annen fin norsk)..

I går druste jeg over til Vegard sammen med Kristina. Vi druste i boms og president og jeg druste mest av dem alle! Vi druste også filmen Hellboy, men vi syntes den var kjedelig, så vi druste i den... I dag har jeg drust litt pilates igjen før mamma og pappa fant ut at vi skulle druse veien over til IKEA.. Så vi druste til IKEA hvor jeg druste mange bilderammer som skal druse en haug med bilder fra det drusete landet Venezuela.
Dette innlegget druser jeg skikkelig, og jeg kjenner nesten at jeg må druse litt på do. Men først skal jeg bare druse litt til på mobilen også ta en drus. Det blir skikkelig drusete det! Dette innlegget begynner å bli litt kleint nå, også er jeg varm, så tror jeg må ta av meg hette genseren og de lange strømpe buksene før jeg druser til en photoshoot for å vise dagens outfit! Er forresten litt klein i dag også, så jeg tror jeg må druse over til do skålen to puke... Fuck, så kleint det er å spise sjokolade kake når en druser så mye som jeg gjør AT THE MOMENT..

Ok, nå skal jeg stoppe...

466511570092810781103106963304594226508665n
På dette bildet er jeg drusa, klein, crazy og rå kul
Dårlig bildet, men er fra den offentlige skolen jeg gikk på i Venezuela. Savner dem <3

Våte sokker for en kjole / Wet socks for a dress

Øynene mine klør... De har vært mongo i ett år nå og jeg tror jeg klikker av det! Jeg dro ihvertfall over til tante og onkel og drakk litt champagne siden onkelen min hadde fått ny jobb! Og de har også akkurat fått kattunger, så måtte kose litt med de også <3
Tanta mi hadde bestilt en kjole, men da hun fikk den, likte hu den ikke, så jeg skulle få lov til å prøve den og se om jeg likte den. jeg skulle snike meg inn på kusina mi sitt rom ( hu som er i Thailand nå) for å prøve den. Da jeg dyttet røda ordentlig godt igjen oppdaget jeg at døra ikke hadde noen døråpner på innsiden og mobilen var glemt oppe! Plutselig var jeg innesperret inne på rommet. Hun hadde ett lite vindu inne på rommet og det endte med at jeg måtte krype ut av det, løpe i sokkelesen rundt huset i regn også gå inn døra. Det er ikke bare bare å prøve en kjole. Det var ihvertfall ikke en veldig "meg" kjole, selvom den var fin :)


My eyes itch. They have been fucked up for a year now and I think Im going crazy soon. Anyway, I went to my uncle and aunts house today and drank champagne since my uncle had got a new job! And they also just got kitties, so I had to cuddle with them too <3
My aunt had ordered a dress, but when whe got it, she didnt like it so I was aloud to try it on if I liked it. I went to my cousins room (the girl who is in Thailand now) to try it on. When I locked the door i discovered there were no doorhandle on the inside of the room and the cellphoone was forgotten upstairs! Suddenly I was trapped inside of her room. She had a little window they I could go out from and I had to run around the house just in socks in rain and go in the front door again. Its just not to try a dress. Anyway it wasnt a very "me" dress, but it was very nice!

p7090362
Katten med kattunger <3 / The cat with the kitties <3

p7090364
Vinduet jeg måtte krabbe ut av. Når jeg kommer opp i slike situasjoner tenker jeg "jeg er glad jeg er tynn" / The window I had to go out. In situasions like that, Im thinking like "Im glad im skinny"

p7090365
Kjolen jeg da prøvde / The dress I tried

Snille pysjjenter / Nice pyjamas girls

Som oftest, når du sover over hos noen som har hatt fest, har du tilbud deg å rydde opp alt fra festen dagen etter. Ihvertfall i mitt tilfelle. Kristina og jeg sov over hos Vegard. Vegard ble kjempe full, så til morgenen i dag stod vi opp, og rydda alt og lagde egg og bacon til frokost. Da tror jeg Vegard ble litt glad :)
Av alt nattøy jeg kunne ta med til Vegard, valgte jeg en shorts og en rosa t-skjorte med Hello Kitty på. Og da vi skulle sove, viste det seg at Kristina hadde valgt nattøyet en shorts og en blå t-skjorte med picachu på! Noen ganger føler jeg bare at vi er en helt perfekt snuskesøt match! <3 Som deler litt tanker og sånn <3 Kjempe koselig :) Nå har jeg malt masse i dag også. Og været er også litt deilig i dag :) Så nå har vi det fint!

Almost everytime you are going to sleep over at the person after a party, u are offering urself to clean up all the mess the next day. Atleast in my case. Kristina and I slept over at Vegards. Vegard got really drunk, so when we woke up today, we cleaned everything and made breakfast with egg and bacon. I think Vegard was happy for that:)
And of all nightwear I could bring to Vegard, I brought shorts and pink t-shirt with Hello Kitty on it. And when we were going to sleep, Kristinas nightwear was a short and a blue t-shirt with picachu on! Sometimes I feel we are just ment together. A snuskesøt match! Who shares thoughts and stuff <3 Today I also painted some more and the weather is nice :) Now we are having a good time!

jfjfjf
Pysjjentene <3 / The pyjamas girls <3

Duften av fulltimeplan og litt maling / The smell of tight sceduale and some paint

Har jeg tid til å blogge? Nei.. Men jeg gjør det likevel! Jeg er opptatt og gjør noe hver dag og føler aldri at jeg får sittet helt stille, noe som er veldig merkelig når jeg hverken har skole eller jobb!
Jeg kom hjem fra Vegard i går og kom hjem igjen og skulle slækken litt. Rett før jeg skal gå i senga spør en kompis om jeg vil gå tur. Klokka 3 på natta.. Så tenker jeg "jaja, hvorfor ikke?" Så vi gikk en tur og prata i sånn ca en time. Har hadde også blant annet en fin, rosa skijakke han hadde kjøpt på ett loppemarked for 5kr!

Jeg stod tidlig opp i dag fordi Kristina og jeg skulle ut i byen og prøve oss å søke på nye jobber. Og selvom alt var fullt, leverte vi søknader. Men de fleste stedene fikk vi "Du må være fylt 18 for å jobbe her". Så nå gir jeg snart opp hele drømmen om sommerjobb. Den dagen jeg er over 18, har førerkort og masse jobberfaring (som du krever, men som du aldri får siden ingen vil ansette deg), DA skal jeg få meg en jobb! Den dagen gleder jeg meg til! (Sånn litt ihvertfall).
Jeg kom ihvertfall hjem etter lang jobbsøking. Da var det trening som måtte gjøres. Litt pilates (1 time om dagen). Og siden vi er ferdig med å bygge så mye her, er det mye som må males. Så måtte jo hjelpe mamma og pappa med å male litt også! Får jo noe penger ut av det! Og nå skal jeg hvert øyeblikk til Vegard på grillfest! Sååå, kos dere videre med sommerferien! Det gjør ihvertfall jeg! :D


Do I have time to blogg? No... But Im doing it anyway! Im bussy with something every day and it feels like I never can sit down and relax. And thats really strange, since I dont have work or school.
I came home from Vegard yesterday and were relaxing and 2seconds from going to bed when a friend of mine asked if I wanted to take a walk. At 3am. And I thought likt "hmm, ok why not?" So we went for a walk for like an hour. He had a nice pink, ski-jacket he bought for 1dollar on a marked! :D

I woke up early today to go to town with Kristina and try to find work. And even when almost everywhere were fuld, we tried. But mostly we heard: " U have to be 18 to work here". Så soon I give up the whole "dream" og summerjob. The day Im 18, have the driverlisens and aloot of workindexperience (something they want u to have, but u will never get it since no one wants to hire you), THEN I will get a job! That day Im looking for too! (A bit atleast). After loong searhing for a job, I had some exercise to do. Some pilates (1 hour a day). And since we are done building so much there is aloot of walls to paint! So I just painted some! Had to help mom and dad and get some money! Now im out of the door any minute on barbique party at Vegards house. Soo, enjoy the vacasion! Atleast I do! :D

cimg0471
Dette er meg.. Dette bildet liker jeg å kalle "vår" nettopp fordi det hverken har noe med bildet eller innlegget å gjøre! :) / This is me... I like to call the picture "spring" just becase it does not have anything to do with the picture or what I wrote over :)

hkhk
Vil du ha meg hjem til deg for å male kanskjee? (Ja, det tror jeg nok du vil!) / Do u want me to come home to u to paint maybee? (Yes, I think u want!)

Drømmejobben....(ikke)... / The dreamjob.....(not)...

Okei, så har jeg holdt noe hemmelig for dere lesere (ikke at det er så mange), men nå tenker jeg at jeg skal få lettet på hjertet og "dele" den, selvom jeg syntes det er kjempe pinlig.

For to uker siden hørte jeg en radioreklame. Den var om en sommerjobb og den virket så bra og overbevisende, så jeg tenkte "hvorfor ikke?" Jeg søkte så på denne jobben og fikk den! Jeg vet ikke om du klarer å gjette hva den er, men det er telefonselger (*rødme*). Altså hvor fæl kunne den egentlig være? Og det er jo bare å prøve seg fram. Jeg jobbet på torsdag forrige uke. Fikk prøvd det ut og det er definitivt noe av det værste jeg har vært borti noen gang! Ikke bare var det en grusom jobb, men den var så dårlig betalt at jeg fikk nesten følelsen av at jeg var en syerske i Kina (vel, kanskje ikke så ille da..)
Og jeg snakker faktisk virkelig dårlig. Etter 5timers jobbing satt jeg med 130kr i hånda. Halloo! Og det å tigge på telefon var også kjempe fælt! Jeg tørte ikke engang si navnet mitt og gikk under dekknavnet "Vilde Søtnos"

Så idag når Kristina og jeg skulle jobbe fant vi ut at "dette gidder vi ikke". Så vi måtte manne oss opp og ringe og si at vi ikke kommer til å møte opp på jobb mer og at dette ikke var noe jobb for oss. Etter en dag... Det var ikke sjefen som tok telefonen men han som svarte sa han ville ringe opp senere... Jeg kommer ikke til å få sove i natt.. Bare grue meg til den telefonen x) Haha! Ihvertfall! Telefonselger er definitivt ikke en jobb jeg anbefaler til noen.


Okei, so I helt something keptered for u readers (not that it is so many), but now I wanna get that out of my mind and share it, even when its really emberassing.

Two weeks ago I heard a comercial at the radio. It was about a summerjob that sounded sooo good, so I thought "why not?" I went there and got the job! I dont know if u can guess what it is but it is phoneseler ("blushing*). Like, how horrible could that job possible be? And its just to try. I worked there thursday last week and its defenetly something of the worse I have ever done! Not that it just was a horrible job but the paying were also so horrible that it wasnt worth it. I felt like i sewing woman in China (ok, maybe not that horrible).
But Im talking about really bad. After 5 hours working I only earned 20 dollars. Halloo! And begging people over the phone was also horrible. I didnt even dare to tell my true name so I went under the "codename" Vilde Sweetheart.

So today when Kristina and I were suppos to work we found out that "this we wont do". So we called them and told that we wont show up at work any more and this is not a job for us. After one day... It wasnt our boss that answered the phone and then the person that answered said that he would call us up later. I wont sleep tonight.. I will only be affraid for that phonecall! Haha, Anyway! Phoneseler is a job I wouldnt recoment to anyone!

Klage på alt

Nå går vi inn i tredje uke av sommerferien og mange sier "endelig dårlig vær!" Men, hva er det de sier?! Hvorfor?!?! Etter regnfull høst, snøfull vinter og en kjip vår, så får vi under to uker med virkelig godt vær, så ligger nesten folk og klager da og og sier "endelig dårlig vær!" Halloo vi lever jo i dårlig vær hele året! Jeg hadde ikke hatt noe imot å hatt litt flere godværsdager/uker hvor jeg kunne ligget på stranda og tatt det med ro og kjent at det hadde vært sommer. Jeg hadde tenkt meg på stranda i dag siden det var ikke meldt så veldig dårlig vær, men det var helt overskyet i dag så fikk ikke dratt :(
Jeg har ihvertfall vært på stranda så og si hver dag nå og det syntes jeg er deilig <3 Har også vært mye hos Vegard hvor blant annet Kristina og jeg knuste Vegard og Kristian i monopol i går. Girlpower på høyt plan! Vi spilte også masse twister, noe jeg ikke har spilt på år og dag. Og vi oppdaget at det egentlig var litt "kinky" eller litt "kamasutra (?)" som vi sa. Det var mange rumper i været, hoder på bekvemme steder og mange andre interesange "stillinger" og det er når jeg spiller slike spill at jeg tenker "søren, hvorfor er ikke jeg myk?" Jeg er stiv som en stokk.. Ikke lett å være meg!

Så ihvertfall, siden været ble kjipt idag har jeg sovet, sett på TV, pilates, selvpleie og mye diskusjon med mor og far om hvordan den nye TVstua skal være og den andre stua. Vi har bygd litt på huset og slikt, så det blir mye nytt! Konklusjonen som alltid blir trekt når vi diskuterer hvordan ting/hus/møbler skal være er det alltid mitt forslag som er det beste og slik det blir. Så mor og far må alltid ha meg der, hvis de skal fikse noe eller kjøpe inn noe nytt.
Vi skulle også grille i dag og for en gangsskyld skulle jeg spise kjøtt og ikke pølse til middag. Men da vi satte ut kjøttet kom det en kjempe stor måke og stakk av med kjøttet! Så da ble det pølse likevel :)


Now we are going in to the third week of the summerholiday and many says now "Finaly bad weather!" But, what are they actually saying? Whyy?! After a rainy autum, snowy winter and a borred spring, we finaly get really nice weather for two weeks, and then people are complayning and says "finally bad weather". Heloo! We are living in bad weather all year around! I woundnt mind having some more days/weeks with good weather where I could lay on the beach and feel that it is summer. I was suppos to go to the beach today, but the weather was worse then I tought, so I didnt go :(
At least I have been at the beach almost every day now and its lovely. I have also been alot at Vegards house and yesterday, Kristina and I kicked Vegards and Kristians ass in monopoly! Girlpower! We also played alot of twister, havent played that for years! And we found out that it was kind of a littlebit "dirty" and "kamasutra (?)". Buts in the air, heads on uncomfortabel places and other interesting posisions.

So anyway, todays weather was a bummer.. So I slept, watched TV, trained pilates and had alot of discusions with mom and dad how the new rooms in the house is going to be. We have just built new stuff in the house! And the koncklusion everytime is that my suggestion is the best suggestion. So my mom and dad always need me when we are doing new stuff. We were also barbiquing today and I was suppos to eat meat and not hotdog for once. But when the meat was laying outside, a seagul came and took the meat! So I ended up with a hotdog. :)

assateagueseagull
Måke... / Seagul

Ett siste hade og annet tull i varmen

Nå har det vært travelt. Og med så godt vær klarer jeg ikke å sitte inne. I går stod jeg opp litt tidlig og gikk til kusina mi Helene får å si ett siste ha det til henne før hun dro til Thailand for ett år. Jeg tror hun allerede har landa i Thailand nå. Lurer på hvordan hun har det. Det var kjempe trist å si ha det og da jeg dro i fjor gråt jeg masse. I år gikk det bedre. Vel, jeg slet med å holde tårene tilbake da jeg ga henne en siste klem, men egentlig skulle jeg ikke ha sett henne på to år (fordi jeg skulle fortsatt ha vært i Venezuela) og hun er jo allerede hjemme igjen i mai! Og jeg vet hun vil få det bra så må jo bare være glad på hennes vegne.
Etter å ha sagt ha det dro jeg ned på stranda og bada og solte meg. Jeg dro alene. Være helt i fred i stillhet var kjempe deilig. Så måtte jeg hjem og trene litt pilates også stelle meg. For fra klokka 4 til 9 var det jobb. Etter jobben tok jeg bussen til Synne og hang litt med henne, men det tok ikke lang tid før Vegard og Kristina kom og vi tok turen til Vegard og spilte monopol! Kjempe koselig kveld! Brettspill er så gøy og sosialt! Da klokka var halv ett (natta) fant vi ut at ett nattbad hadde vært digg. Så.. Vi nattbada! Halv tre kommer jeg endelig hjem og skal legge meg. Men akkurat da oppdager jeg at den ene fisken min har føda og det er hundre små babyfisker i akvariumet. Jeg fisket de ut og tok de i en egen bolle hvor de kunne være alene og slappe av. Jeg klarte bare å fange inn 10 (er ikke sikker på om det var fler), så nå har jeg en gullfiskbolle på nattbordet full av babyfisk <3 Så etter alt dette var jeg i senga halv fire!

Nå er det fredag, og helg! Selvom hver dag nesten virker som helg. Dro på stranda igjen og nå slækkern jeg litt i skyggen. Familie kommer over senere på middag. Så det blir kos! Også skal jeg til Vegard etter det :)
Og ja, at jeg aldri får hangover. Jeg vet ikke om det er mulig og faktisk ikke få det, men jeg får det faktisk ikke. Kanskje jeg er veldig flink til å bare sove alt sånn av meg? Eller kanskje jeg rett og slett er ett mirakelmenneske? Selv liker jig å tro at jig er ett mirakelmenneske! =D


Now I have been bussy! And with such great weather I cant stay inside. Yesterday I woke up early to go to my cousins house and say last goodbye to her before she left to Thailand. I guess shes already there now. Im wondering how shes doing? It was so sad to say goodbye, and last year when I had to say goodbye I cried so much. This year it went better. Well, I struggeled keeping my tears back when I gave her the last hug. But I was preperad not to see her for two years (since I was suppos to still be in Venezuela) and shes already home in may! And I know she will have a good time over there, so Im happy for her.
After saying goodbye, I went down to the beach to bath and get tanned <3 I was alone and felt kind of alone, but it was nice just to be with myself :) Then I went home, trained some pilates and then take a shower because I had work from 4 to 9 pm. After work I took the bus to Synne and was with her a while, then Vegard and Kristina picked me up and we went to Vegard and play tabelgames <3 Its so fun and sosial (played monopoly). When the clock turned 12:30am we desided to go to the beach and have a nightbath! Two thirdy I got home. I was so ready for bed, then I discovered that my fish had given birth, so it was ALOT of babyfish in my aquarium! I catched 10 of them (dont know if it was more) and put them another place where they could be in peace. So my nighttable is full of babyfishes <3 03:30am I could finaly go to bed.

Now its friday and weekend! Every day feels like weekend. Went to the beach today and got more tanned <3 The family is coming later for dinner so that will be nice :) And I will go to Vegard after that.
And about that not getting hangover. I dont know if its possible not to get it, but I just dont.. Maybe Im really good to just sleep it of? Or maybe Im a miracleperson? I like to think myself as a miracleperson =D

513622329510065187972065173316538073169n
Hu med stor kløft seff er kusina mii <3 / She with bo0Oobs of course is my cousin <3

n87972065146264136157
Helene.. I Thailand nuuu :( / Helene.. Shes in Thailand now :(

cimg0464
Babyfisker i gullfiskbollen <3 / Babyfish <3

cimg0467
Se de små flekkene <3 / Look at the small spotts <3

En god dose alkohol

Nå bygger vi hjemme, så akkurat nå har vi hverken hustelefon eller pc. Bare mammas bærbare pc, men den får jeg jo ikke før hun kommer hjem fra jobb. Derfor blir det ikke så mye blogging akkurat nå.
Været er som aldri før og dagene er helt herlige og jeg dro ned på stranda i går med kusina mi. Hoppa litt fra stupebrett og sånn. Hun reiser på utveksling til Thailand I MORGEN! Jeg gruer meg så til hun drar :( I går trente jeg også litt pilates og tok litt body scrub og slike koselige ting <3

På kvelden stakk jeg til Daniels 18årsfest. Det er så lenge siden jeg hadde dratt på fest og virkelig drikki og jeg kjente at jeg savna det. Jeg savna det så mye at det kanskje ble litt for mye alkohol? Men jeg fikk hatt vannkrig og sånn! Jeg endte opp med å sove hos Daniel.. Vel, jeg sovna der. Kom meg ikke av flekken.
Jeg våknet halv 12 og da var det en time til jeg skulle ta bussen til byen, for klokka ett hadde jeg salgskurs. Jeg klarte ikke å stå opp og ble liggende litt, men tilslutt måtte jeg jo opp. Måtte jo på det kurset, det er jo til jobben min. Jeg var fortsatt full da jeg våkna, så da jeg kom til dette salgskurset var jeg fortsatt ganske bra i farta. Det var flaut! Jeg fikk ikke stelt meg eller noe før jeg dro, så måtte låne en stor t-skjorte, gårsdagens sminke og kjempe bustete hår. Det var ille å gå i byen, men.. Sånn er det jo bare! Man er ung, det er sommer, man prøver ut ting og tuller litt. Jeg hadde det ihvertfall fint :) Og jeg har ikke hangover i dag! Faktisk har jeg aldri fått hangover. Jeg har hverken vært slapp, trøtt, kvalm, hodepine eller noe.. :)


Now we are buliding at home, so we dont have housephone or computer. Only my moms laptop, but she use it at work so cant use it that often. So then it wont be so much "blogging" these days.
The weather is fantastic and yesterday I went down at the beach with my cousin, Jumped and stuff :) My cousin is going to Thailand TOMORROW for one year! I really dont want her to go :( And yesterday I also did some pilates and body scrub and kozy stuff :)

At night I went to Daniels 18 birthday. It has been such a long time since I went to a real party and drinking and I felt that I missed it. I missed it so much, that maybe I had " a little" to much alcohol yesterday? But I had waterfight and stuff! And I ended up with sleeping at Daniels house. Well, I felt asleep there, couldnt not stand up or go home x)
I woke up 11:30am and then it was only one hour for my bus going to town and I had a jobclass (?) I had to reach. I was really tired so I took my time to get up. At one point u just have to stand up. And I had to for my job. I was still a bit drunk when I woke up, so when I came to class I was still kind of happy and silly. That was emberasing! And I didnt fix myself before I left the house, so I had to borrow a big t-shirt, yesterdays makeup and bushy hair. It was horrible to walk i town like that, but hey, thats life! Ur young, its sommer and u have to try out new stuff. I had a good night and I have no hangover :) I actually never get that. No puking, headeach and so on.. :)

25380331246473155709n500
Synne og meg før festen / Synne and me before the party <3

cimg0463
Navnetskiltet jeg lagde på salgskurset <3 / The nametag I made at class. :)