Avskjedsfest med familien

Hele familien min var her hos meg nå i dag (tanter, onkler, kusiner osv). Det var utrolig koselig. Elsker å være i familieselskaper får jeg har en så utrolig hyggelig familie og har det så gøy med de. Vil virkelig savne å være borte fra familien i et helt år! Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda. Noen tårer presset seg jo frem av og til, men jeg klarte å holde det tilbake. Hadde ikke noe stort ønske å stå å gråte hele kvelden. Ville heller sitte å kose og hygge meg med familien en siste gang på ett år!

Jeg vil selvfølgelig savne hele familien utrolig mye, men jeg vil virkelig savne min kusine Helene. Vi står hverandre utrolig nærme og har gjort og gjør fortsatt så utrolig mye gøy sammen. Jeg kan virkelig snakke med henne om alt og hun er alltid der for meg. Det er hun som er høydepunktet i alle familieselskaper og jeg er virkelig utrolig glad i henne. Og det værste er at nesten med en gang jeg kommer hjem vil henne (bare noen uker senere) reise til Hong Kong for ett år! Så det blir nesten to år uten min fantastiske og herlige kusine! Det blir utrolig trist. Vil savne henne noe helt sinnsykt. Hun er den beste kusinen en kan ha! Et helt fantastisk menneske! Jeg gleder meg til den dagen du kommer hjem fra Hong Kong og vi kan være sammen igjen sånn ordentlig! Da er vi begge to 18 og skal ta en SKIKKELIG tur til Italia - Vetralla! <3

Elsker deg Helene og elsker også resten av familien min, og jeg vil savne dere alle mens jeg er borte! Men ikke fortvil da! Jeg vil sende dere noen mail i ny og ne ;)

lolhalladusten005
Min Helene og meg <3

Om familien i Venezuela


Jah! Nå har jeg endelig fått vite en del om familien min. Vel ikke så mye, men ihvertfall nok :). Søsteren min som jeg hele tiden trodde jeg skulle være sammen med i Venezuela, har dratt til Sverige får et år, så jeg blir nok enebarn gitt :/ Og det kan bli litt spennende, får jeg har aldri vært enebarn før :P Bestemoren driver egen restaurant og det er jo kjempe gøy og faren er doktor. Hele familien er på facebook, unntatt bestemoren (kanskje ikke så rart), og det er ganske kjekt, selvom ingen av de kan engelsk, klarer vi å kommunisere ;) De går heldigvis ikke i kirken hver søndag (puh). Og siden de tross alt har sendt ut en datter får et år, så har de nok litt velstand (er som oftest de litt mer rike som har råd til å reise ut ett år i LatinAmerika og sånn), så jeg tror det blir bra :)

Pappan driver hele tiden å sender med mails på facebook :P Det er kjempe gøy! Selvom det står på spansk, oversetter søstra mi det for meg. Han skriver at hele familien gleder seg masse til jeg kommer og han spør hele tiden om det er noe spesielt jeg trenger og om det er noe de skal kjøpe inn til meg :) Utrolig herlig<3 Kan nesten ikke vente med å møte de! :D

Og her er noen bilder :)

Hunden dems
y1pnq3ze5qybcxdd9cmztp5iwkpwt1qqlp0efmcjnpaohv4dav

Familien på julaften
imagen 015

Pappaen min (i midten) og mine to onkler (han til høyre bor også der jeg skal bo).
copia de imagen 013

Bestemoren min :)
imagen 012

Vertssøsteren min som nå er i Sverige :)
n6118718508335942144

Avskjedsfest!

Vel, direkte fest var det vel ikke. Var jo tross alt på en torsdag :P Men jeg samlet mine nærmeste (de jeg er mest sammen med) på grilling på terrasen min. Det var utrolig deilig vær og utrolig koselig<3 Hadde det ihvertfall kjempe bra! Og jeg innså hvor mye jeg vile savne mine venner når jeg er borte i Venezuela. Får jeg hadde en utrolig bra dag, og var veldig fornøyd med avskjedsfesten. Håper alle dere andre som var der koste dere like mye som jeg gjorde, får jeg hadde det topp! Og det var veldig synd med dere som ikke kunne møte opp :( Skulle ønske alle kunne komme, men kan jo ikke forvente at alle har tid alltid. Jaja.
Det ble ihvertfall grillings i strålende vær med vennene mine. Utrolig koselig<3 Er utrolig glad i dem alle, og jeg satte veldig stor pris på de som møtte opp. Det betydde veldig mye for meg. Vet jo at dere har lekser og skole og sånn nå, men at dere tok dere tid å komme til meg var utrolig koselig<3 Satte stor pris på det. Kommer til å savne dere alle når jeg er borte! Er jo bare en uke igjen i dag. Nøyaktig 7 dager igjen i Norge :S

Ihvertfall tusen takk alle sammen, for at dere var hos meg <3 :)

Gaver til familien

Puh! Jeg var i Oslo og kjøpte "norske" gaver til familien min i Venezuela. Kjøpte vel for ca 2000kr. Noe av det jeg kjøpte var nøkkelringer med vikingskip på, kjøleskapsmagneter med jenter med bunad på, kaffe brikker (med norske motiv), kopper, forkle og grytevott til bestemoren min (hun eier jo trossalt egen restaurant :) ), kortstokker med troll på, elgebamser, krystallkule med viking inni, kalender for 2009 og masse masse annet dill :P Og alt hadde jo selvfølgelig bilde med troll, vikingskip eller elg på :P Så håper familie og venner blir glade for de "norske" gavene :P Kjøpte også blant annet noen Norgebøker de skal få og kan sitte å bla i (på spansk selvfølgelig).

bilder 247

bilder 257

bilder 256

bilder 253

bilder 254

bilder 249

bilder 250

bilder 248

 


august 2008
ma ti on to fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31