Jeg er som tiss

I dag ble jeg vekket av intet annet enn en melding hvor det stor at jeg var som tiss. Kanskje ikke den mest oppmuntrende meldingen jeg har fått, men det var vel godt ment.
Den gikk sånn her:
"Vennskap er som tiss i min bukse, alle kan se det, men det er bare jeg som kan føle det! Takk för at du er tisset i min bukse :) "
Takk Anita, den meldinga trengte jeg :P

Ellers var det jo peppes på fredag som var super kos. Og Kristina og jeg forlot selvfølgelig ikke stedet uten å ha tatt snaxy bilder av oss selv i speilet seff <3
Fikk også pc'en min i går! Den er genial, rosa og fin! Gleder meg til å bruke den på skolen. Ikke mere penn og papir (nesten). I går var det også filmkveld med Kristina og Vegard hos meg. Vi så Pans labyrint og halvveis Dracula.. Pans labyrint var bra, men litt rar? Og Dracula har kjempe mange kule effekter siden den ble lagd på 80-tallet en gang!

Og alle bildene fra fredagen må komme senere. Kristina har alle bildene.. sorriiiiiiiiii

En tåre lettere

Dro på biblioteket for å låne boken til teoriprøven/førerprøven. Den var selvfølgelig ikke inne, men er på ventelista! Måtte få nytt bibliotekkort siden det forrige ble stjålet i Venezuela </3
Damen skulle søke meg opp så jeg slapp å registrere meg på nytt. Noe jeg ikke har skrivd på bloggen (tror jeg) er at mitt etternavn alltid får en morsom vri. På bibliotekkortet het jeg "Vilde Sædnøe" Mmmm... Først prøvde jeg å si "søk på Vilde Sødnøe". Damen lo litt men fant ingen med det navnet.. Da ble det sånn...: "ehe *kremt*.. Prøv Vilde Sædnøe". Da lo hun.. Det var flaut..

Nå har jeg ihvertfall fått nytt bankkort med riktig navn! Men fra spøk til alvor.. Etter besøket på biblisen, ble jeg plukket opp og skulle i begravelse.. Dro med Kristina, tror ikke jeg hadde klart å vært der alene.. Ikke at jeg hadde vært der alene da, men du skjønner sikkert poenget. Gruet meg hele dagen til å dra, og allerede før jeg hadde rukket å sette meg ned på kirkebenken gråt jeg til krampa tok meg. Hater begravelser og jeg blir bare så trist.
Vil ikke legge ut hvem eller hva det gjaldt i begravelsen, er kanskje litt for personlig, men jeg stilte opp for en venn og jeg klarer ikke å forestille meg hvordan hun har det nå. Kan nesten ikke huske sist hvor jeg gråt så mye.. Ok, jo det kan jeg. Begravelser ødelegger meg helt.

Men alt i alt var det veldig deilig på slutten når jeg hadde gråtet ut alt. Satt igjen med en kraftig hodepine, men fikk vite om dødsfallet på tirsdag og siden da har jeg vært lett på gråten hele tiden. På skolen i dag begynte jeg nesten å gråte hele tiden. Men nå er jeg tømt.. Tømt for tårer og det føles deilig. Noen ganger er det veldig deilig å gråte. Du får så mye ut og føler deg mye bedre etterpå (med minder du får kraftig hodepine).
Da jeg ble hentet igjen, kom det en super plagsom (og søt) hund som hadde rømt hjemmeifra og skulle være og leke med meg. Ble jo aldri kvitt den! Helt til eieren kom til slutt. Den var veldig søt da, selvom den stinket våt hund..

cimg0843
Den plagsomme og nokså søte hunden <3

Nå skal jig straks på peppes og spise med friendzzz'a og feire Kristinas 18årsdag :)

En kopp kaffe med bussjåføren

Nu kom jig akkurat hjem fra skole og min første kjøretime. Om jeg får si det selv, var jeg ganske flink! Så satser/går for lappen på 18årsdagen! Må vel bare stå teorien først...
Da jeg ihvertfall tok bussen hjem nå nettopp, ble jeg sjekket opp av bussjåføren... Han var ikke norsk, men han var ikke fra midtøsten eller noe sånt.. Et annet sted fra Europa eller noe sånt.. Ihvertfall så gikk det slik at jeg var den eneste som var igjen på bussen. Da jeg skulle gå av sa han "er du den siste på bussen?" Jeg: Ja, nå blir du ensom!" Han: "Jammen kan ikke du sitte på litt til da? Til Vallø (et sted lenger i ruta) eller noe sånt)?" Jeg: Eh, nei kan nok ikke det!" Han: "Men vi kan ta en kopp kaffe eller noe sånt da :)" Da lo jeg og måtte gå av bussen :P Sleit litt med å skjønner hva han sa, men blir nok ikke noe kaffe med han nei. Sorriii søten <3

Nå skal jeg lekse litt, før jig skal ut i den store verden igjen og se på sofa..

lj29836a216
Unibuss i Tønsberg

Slik er vi skapt

Æsj, det er visst flere som har opplevd episoder med gamle, ekle menn. Hva skjer med de? *grøss* De kan gå på noen i sin egen alder (eller rundt der).
Det er greit at Gud sier vi skapte oss sånn og slik, men gjorde han ikke gutta litt vel desperate og kåte? Bare ett spørsmål.. Nå tror ikke jeg på Gud da, og jeg skjønner at vi må like sex for å si det sånn for at vi kan fortsette "arven" og skape flere generasjoner, men vi trengte (eller gutta) trengte jo ikke å bli skapt sprengkåte herfra til Afrika (altså Tønsberg til Afrika)... (Og nei syntes ikke det er overdrevent når noen er så desperate at de voldtar og har sammleie med noen som faktisk bare er 3 måneder gamle.)
MEN jeg skal ikke ha en "kvinnetale" på bloggen. Sååå over til noe annet!

I dag på skolen fikk vi en fin fin melding på sånne høytalere fra rektor om at "17mai nærmer seg snart derfor er det prøving av russeklær i aulaen i dag". Hurra! Jeg prøvde og må ha L i bukse siden M var for kort.. Det så skikkelig dumt ut og ha en for kort russebukse.. Men L var så stor :( Hvorfor er det sånn at klær er lagd for at enten så er du lav og tynn eller høy og tjukk.. Det er nesten umulig i klesverden å være høy og tynn/normal. Jeg har mange klær i størrelse L selvom jeg syntes jeg definitivt ligger på en S... Ok kanskje M da...

Snakket med vertssøsteren min istad og hun sendte meg en link til en film på facebook fra en McDonalds i Venezuela. Klarer ikke å sette den inn på bloggen, men kan jo alltids linke den og alle burde se den! (den er bare på 33 sekunder og den er uten lyd).
BTW: Venezuela skapte historie i går når de ble kronet andre år på rad som Miss Univers.. Kvinnene var nokså pene (ikke alle) i Venezuela.. Men jeg så mange som var ganske pene.. Synd dette ikke gjaldt guttene også i Venezuela ( de er ikke så mye å skryte av )... Lalalaal nå skal jeg gjøre lekser!

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=120216814521&ref=nf

Det er linken til den korte filmen

Bare ikke ta på meg

Fredagen kunne jeg nesten ikke vente med å slutte på skolen. Det ventet jo tross alt en stor pakke til meg! Visste jo så og si hva som var oppi den, men likevel. Dagboka jeg skrev i mens jeg var der fikk jeg tilbake. Trodde jeg skulle le meg ihjel da jeg leste den! Alle skoleuniformene, gjenglemte klær og masse annet. Og selvfølgelig! Den fantastiske, rosa sekken!

På lørdagen oppdaget jeg plutselig at jeg måtte spise middag alene. Det gikk ikke, så jeg ringte Kristina og vi dro ut på brygga og spiste middag sammen på Himmel og Hav :) Alle andre (nesten) var på skumparty.. Vi kunne ikke dra, siden det var 18årsgremse... Dustete...
Mens vi satt på brygga og hadde en koselig middag kom det en gammel (rundt 50 kanskje, og veldig rynkete mann forbi). Han "oppdaget" oss og kom med en gang bort. Han stelte seg rett ovenfor bordet vårt foran Kristina og sa "oooi" også masse annet på utydelig engelsk og dårlig norsk.. Jeg måtte se vekk fordi jeg begynte å le. Det tok ikke veldig lang tid etter det at Kristina begynte å le hun også mens han stod og snakka til henne. Så snudde han seg mot meg og sa "ooi" og kom mot meg og begynte å si noe om "at night in my bedroom" eller noe sånt.. Jeg lo så det holdt.. Jeg la ikke skjul på det engang i håp om at han ville ta hintet. Mannen var sammen med en annen mann også begynte han å rope på han og si de måtte gå. Da strakta han ut armen mot meg og ansiktet mitt. Jeg lente meg sakte bakover mens hånden hans kom saktere mot meg. Jeg tenkte "ikke ta på meg, bare ikke ta på meg!!!" men når du sitter er det en grense for hvor langt du kan lene deg tilbake. Så tilslutt tapte jeg kampen, og den ekle hånden strøk over kinnet mitt, mens han sa "You are very beautiful". Så gikk han. Vi knakk sammen i latterl og jeg fikk helt angst for at han faktisk tok på meg! Æææ krise!!

Det var ihvertfall en veldig koselig kveld. Vi dro og leide film "The unborn" som er faktisk veldig bra og "skvette" film, hvis jeg kan kalle det det? Så vi slækkan og så film.

Håper skumfesten sugde...

cimg0827
Pakken!

cimg0829
Brev fra vertsfamilien med søte bilder i pakken<3

cimg0832
Kristina på brygga<3

cimg0835
Meg på do seeeff <3

cimg0840
Snusk og tusk og annet fusk


Ser jeg så skummel ut?

I dag fant jeg ut at filosofi var/er skikkelig interesant! Vi har om filosofi i religionen og det er faktisk gøy! Etter skolen kjøpte jeg meg ny pc faktisk! Vel, bestile.. De hadde den ikke inne, men trenger en på skolen nå. Den er suuupersøt! Liten, babyrosa og fin :)

Jeg gikk hjem fra bussen hjem fra skolen i dag. En liten jente (kanskje 8-9år) gikk litt foran meg med en Hello Kitty sekk (ikke at det har noe med saken å gjøre), men hun var veldig redd for meg. Hun ble kjempe nervøs når jeg kom nærmere siden jeg tok lengre skritt enn henne. Hun snudde seg hele tiden. Etterhvert fant jeg det irriterende og tenkte at jeg bare skulle gå forbi henne, så jeg satte opp farten. Men hver eneste gang jeg kom nesten ved siden av henne, begynte hun å løpe. Stakkars, hun gikk jo bare fortere og fortere. Skulle tro jeg var ett monster eller lommemannen som kom gåendes... Men det var jo bare meg!

Da jeg kom hjem lå det en lapp jeg hadde ventet leeenge på i posten. Nemlig PAKKE FRA VENEZUELA! Wohooo! Der ligger sikkert den fine papegøyebamsen, alle skoleuniformene, den "fine" rosa ryggsekken og masse annet gøy som jeg la igjen. Utrolig at den kom fram! Gleder meg til å hente den i morgen :)

pinkasuseeepc
Noe sånt noe ser pc'en min ut. :) Gleder mig til jig har deen <3

Nå har jeg kjedelig politikklekser...

Fin skaplås :)

Har vel egentlig ikke så mye å blogge om, unntatt at jeg oppdaget at vi må lese opp til flere bøker i norsk og minst en i engelsk. Er det noe jeg hater så er det å lese. Leser ikke avisen engang, unntatt tegneseriene...

Ellers går skolen veldig fint, og det er ingen skapregler lenger! Det er bare å være førstemann til skapet, sette på en lås, så er det ditt! Jeg skal ta ett i perfekt høyde på den perfekte plassen i morgen.
Forresten så lagde jeg en veldig fin lås, så gleder meg til å henge på min fine lås på ett skap i morgen :)

cimg0823
Fine fine låsen. Med superlim er alt mulig! =D

Ikke mer kjeks

Det var faktisk meget deilig å komme tilbake på skolen. Selv kunne jeg ikke vært mere fornøyd med timeplanen en gang! I 1. klasse begynte jeg klokka 8 hver dag og sluttet tre. Det ble mye dødtid på skolen og veeldig mange turer på butikken for å kjøpe kjeks.
Nå er alt det forbi fordi jeg slutter tidlig ellers så begynner jeg sent. I morgen begynner jeg hele klokka 12. Hver tirsdag gjør jeg det.. For en lidelse :P Så mandag og tirsdag kan jeg sove leenge og de restende dagene slutter jeg på skolen halv 2. Dessuten har jeg nesten bare gøye fag! Fag jeg ville ha! Jeg gleder meg til å ha sosiologi, samfunnsgeografi og engelsk! Også historie som ikke er selvvalg. Utrolig deilig at jeg kunne velge selv, og ikke måtte lide igjennom fag som fysikk, kjemi, biologi, fransk, filosofi og latin... spansk !

3. klasse skal bli bra :)

Går i "utvekslingsstudentklassen". Litt sært på en måte, men det blir nok bra. Vi var forresten de som ble ropt opp sist (min klasse) i aulaen, så da vi var ferdig ropt opp sa rektor "og dere som er igjen og ikke blitt ropt opp, vet jeg ikke. Nå skal jeg gå og spise lunsj." Det var suuper trist! Se de som satte igjen som kanskje ikke hadde skjønt noe, trodd de hadde fått skoleplass også fikk de bare ikke!

Spiste forresten en goood nachos til lunsj på brygga :) Mmm.. Fikk forresten ingen bilder fra dagen :(

Skoleklar

Nå er jeg helt klar til skolestart! Det er så utrolig deilig at jeg skal ha min siste første skoledag! Mmmm. Fri er deilig, men ikke i lengden.. Er klar til å fullføre skolen helt også komme meg ut i den store verden (selvom jeg allerede har vært litt i den), men det skal bli bra :)

Det er jo bare snakk om ett år til! Og de sier at 2klasse er værst! Så fint at jeg ikke var her da :) Selvom det var ting i Venezuela jeg kunne ha vært foruten, men slik er nå livet.
Tror forresten det er første gang jeg ikke ahr krampehandlet i Oslo før skolestart, dratt til frisør og alt sånn.. Det er vel ikke så viktig? Vil jo ikke at det skal se ut som om jeg har prøvd alt for mye heller...


cimg0809
Se så skoleklar jeg er!

Dårlig kundebehandling

Nå er sommerferien over. Det er bare vanlig helg nå og på mandag er det skole. Det er faktisk helt greit ettersom jeg har hatt 3 måneder fri nå. Jeg er definitivt ikke skuffet over sommeren (unntatt været litt da), men ellers har jeg gjort alt det man "skal" gjøre. Feste er vel ikke det det har vært mest av, men jeg gjorde det så mye i Venezuela og miste litt lysten på det etter ranet. Vet ikke helt hvorfor, men sånn er det..

I dag tok ihvertfall søsteren min og jeg turen inn til byen. Jeg "storhandlet" ting til skolestart og spiste to kanelstenger. Søs og jeg hadde også fått i oppdrag om å se på møbler til huset vårt. Vi var blant annet på Bohus og fant en sofa og hadde ett spørsmål om den. En som jobbet der gikk forbi og vi spurte: "Unnskyld, kan du hjelpe oss litt her?" Svar: "Nei, jeg jobber nede"..
Eeeh... Er Det ett svar å gi en kunde? Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Personen bare så på oss og sa det på en uhyggelig måte og bare gikk videre. Vi fikk rett og slett ett nei. Særdeles dårlig kundebehandling må jeg si. Greit at ikke akkurat han kunne hjelpe oss, men hallooo, svare litt høfligere og bare ikke gi oss ett nei hadde vært bedre.

På torvet hadde fremskrittspartiet noe greier. Det var bare gamle mennesker som hadde møtt opp der og skjønte ikke hvorfor det ikke var fler som stod og hørte på ett kjedelig band spille.. Selv vet jeg ikke hva de gjorde, det var så kjedelig.. Så istede endte jeg opp med å gå inn på en dyrebutikk og kjøpe meg to albinofisker.. :)

cimg0793
På torvet med FRP greia...

cimg0799
Søs som fant en fin sofa

Dette innlegget skulle forresten vært publisert i GÅR, men blogg.no monga seg så fikk ikke gjort det...

Minnevegg

Til morgenen i dag, dro jeg meg hardt i nakkeskinnet og stod opp klokka 9! Jeg satte skikkelig i gang med å rydde rommet. Det er helt utrolig ryddig nå og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!
Senere dro søsteren min og meg til byen og spiste litt på Himmel og Hav. Jeg fremkalte en del bilder fra Venezuela, som jeg nå har puttet inn i rammer. De skal henges på veggen som minne fra Venezuela. Koselig!

Glemte jeg forresten å si at den søte pusungen som jeg var "barnevakt" for er død? :( Super trist!


This morning I really pulled my self up and was awake at 9! At once I started to clean my room. It is incredibly clean now and I could not be more happy with it!
Later my sister and I went to town and eat at a restaurant. I printed out some photos from Venezuela, that I now have put in frames. They will be on the wall as a memory from Venezuela! Sweet!

Btw, did I forget to tell u that the sweet kitty I was "babysitting" for is dead? :( Super sad!


cimg0764
Søs som leser avisa / Sis that read the newspaper

cimg0770
Jeg leste også avisa / I also read the newspaper

cimg0772

cimg0774
Bildene som skal opp på veggen <3 / The pictures that will go up on the wall <3

En og en halv gjest på besøk

I dag hadde jeg en meget spesiell "date" hvis jeg skal kalle det det.. Jeg var nemlig med Marit! Vi har vært bestevenner og naboer helt siden barnehagen, men i 10klasse på ungdomsskolen skar det seg helt. Noe som er veldig vanlig. På ungdomsskolen møter man så mange nye og man begynner å prøve ut sin egen stil og hva man liker. Marit og jeg oppdaget at vi begynte å like helt forskjellige ting.
Så i frustrasjon og irritasjon (vil jeg kalle det) over at vi ikke skjønte hverandres interesser ble det plutselig ikke mer kontakt og vi snakket ikke sammen. Det var først på slottsfjellfestivalen i fjor at vi ble enige om å være venner igjen. Så dro jeg til Venezuela.. Da jeg kom hjem hadde hun flyttet, så plutselig var hun ikke naboen min lenger. Og idag hadde vi avtalt å være sammen og mimre. Jeg har aldri ledd så mye på lenge og vi kom på helt syke minner, mens vi fortalte nye opplevelser. Vi har så og si ikke snakket sammen på litt mer enn 2år, men likevel følte jeg full tillit til henne og det var utrolig gøy å være med henne! Vi gikk inn i det gamle huset hennes og så.. Mye av møblene var borte og det meste var annerledes.

Vi stod å så på filmer på TV-rommet da Marit plutselig skriker. Jeg ser ned og jeg får øye på en halv mus ligge på gulvet og vi stod nesten oppå den! Æææsj det var noe av det ekleste! Den var helt stiv og gulvet måtte skures så det tydet på at den hadde ligget der lenge. *Grøss*. Da jeg kjente lukten av den, brakk jeg meg tusenvis av ganger og sleit med å ikke å kaste opp. Nei huff...!


Today I had a special "date" if I can call it that.. I was with Marit! We have been bestfriends and neighbours since kindergarden, but in 10 grade we totaly "broke up". But that is normal. When you start at High school (I think it is) you start to try out new stuff and find out what fits for you. Marit and I discovered that we got interested in two totaly different things.
So in frustrasion and irritasion (I will call it) over that no one understood each others interest we stopped all contact. It was not before a festival last year that we talked and desided to be friends again. Then I went to Venezuela. When I came home again, she had moved, so suddenly we were not neighbours either. And today we desided to meet and look back at old memories. I have never laught so much in loong time and we remembered crazy memories and told new experiences. We have not talked in over two years, but I felt that I still trusted her and it was incredibly fun to just be with her! We went inside of her old house.. Most of the furnitures were gone and things had changed.

We were standing in the TV-room looking at her DVD's when Marit suddenly screamed. I looked down and see half of a mouse laying on the floor and we were almost standing on it! Uuuugh! It was sooo groose! It was totaly stiff and the floor were really difficult to clean after so it had been laying there for a looong time. When I felt the smell of it I really had problems not to puke!

bestfriends
Marit og meg for en del år siden (vi hadde skumkrig hvis noen lurer). / Marit and me for a couple of years ago ( We had foam war if someone wonder).

cimg0753
Halve musa og noe annet mystisk ved siden av.. / Half of the mouse and something mysterious next to it

cimg0755
Musekroppen! / The mouse body!

cimg0760
Yumyum! Jeg har mange flere bilder av musa hvis du vil ha? / Jumjum! I have plenty more pictures of the mouse if you wanna have?

HeLt rAndOm ToTalY

Beklager lite blogging i det siste! Men jeg tviler på at de færreste har interesse i å lese om hvordan jeg sover til tolv hver dag, soler meg, ser på all mulig dritt på TV, er med venner og ser uttalige filmer. Det har ikke skjedd så veldig mye spennende. Hvis jeg skal si det mest spennende som har skjedd, var det nok vepsestikket jeg fikk på torsdag da jeg lå på stranda. Det er ikke så ille, bortsatt fra at overarmen er hoven. Men sånn er det bare!
Gleder meg til skolen igjen, mandag om en uke! Da må jeg ut og har en grunn til å stå opp om morgenen. Det har vært deilig å ha hatt fri og gjøre absolutt ingenting, men nå vil jeg bli ferdig med skolen!

Datt innom denne bloggen forresten. De fleste vet nok hvem det er, men må bare legge det ut i tilfelle, får da jeg leste innlegget om "hjemmelagde sexleketøy for ham" trodde jeg at jeg skulle knekke sammen i latter!

http://kjerstiantonsen.blogg.no/  BESØK DEN

n70100408710660866441
Dette er meg med en TOTALY RANDOM!!

Neida, det er det ikke. Det er kompisen av en fyr som var sånn halvveis kjæreste med en jente som var tantebarnet til en dame som på en måte var vertsmoren min i min første vertsfamilie i Venezuela. Henger du med?
Vi var på reggea bar i Caracas (hovedstaten i Venezuela) rett før nyttårsaften. Alle på baren var så og si høye og alle bordene hadde vannpipe.
Det er ett glemt bilde og alle bildene jeg hadde fra den turen er stjålet.. Godt noen bilder ble tatt vare på. Han fyren sa forresten at jeg var hvit som en sky.. -_-

Og NÅ har vi besøk! Jopp jopp!

Det er ett system i rotet..

Jeg må bare være innstilt på å rydde rommet. Ingen kan komme å si "rydd rommet" så gjør jeg det. Jeg elsker å rydde huset, vaske og se at det er rent, men er det en ting jeg ikke takler, så er det å rydde rommet. Det er det værste jeg kan rydde. Men i dag da jeg stod opp var jeg innstilt på å rydde det! Men gjett hva? Det var fint væær! Da kunne jeg jo ihvertfall ikke gjøre det! Det ble ikke ryddet i dag heller!
Mange tenker sikkert "jaja, de fleste jenter har vel rotete rom, ditt kan vel ikke være så ille?" Tro meg, mitt rom er ille. Venner pleier å si at de har rotere rom, men når de ser mitt, blir de veldig oppmuntret og tenker "ok da, så har jeg ikke så rotete rom likevel da." Så nå stelte jeg meg i døra og tok bare ett raskt bilde av rommet og gikk igjen. Så kanskje jeg klarer å få deg til å føle deg bedre med ditt rom også?

Det har forresten vært en fin dag i dag akkurat som horoskopet mitt sa i byavisa fra Tønsbergsblad! Ikke at jeg tror på horoskop da, men bare sånn! :)


I just have to be in the "mood" of cleaning my room. No one can say "clean your room" then I do it. I love to clean the house, wash up and see its clean, but it is one thing I cant handle to clean.. My room. Its the worse! But today when I woke up I had the mood of cleaning it. But guess what? It was nice weather! Then I of course could not do it! So I didnt clean it today either!
Many probably thing "je je, most of the girls room can be messy, yours cant be that bad?" Belive me, my room is disaster. Friends often say they have messy room, but when they see mine, they feel like "hey, so my room is not that bad after all!" So now I stood in the door and just took a quick photo of my room and left again. So maybe I can make you feel better about your room too?

Btw, it has been a nice day today just like my horoscope said in the daily newspaper! Not that I belive in horoscope, but just like! :)

cimg0747
Hadde en sommerfugl på hånda i dag <3 / Had a butterflie on my hand today <3

cimg0749
Rommet mitt.. Lalalala, vær glad du ikke ser klesskapet, skrivebordet og senga / My room.. Lalalal, be happy you dont see my bed, closet or my desk.


Totalt ut

Det er faktisk så og si ingen av vennene mine som bruker msn lenger. Alle syntes det er skikkelig kjedelig og det er fjesboka (facebook) som gjelder. Skikkelig rart. Jeg visste ikke om at det var ut, så jeg skjønte aldri da jeg var i Venezuela, hvorfor aldri noen av vennene mine var pålogga noen gang?
Nå vet jeg det.. MSN er kjeedeeeliiig. Vel, jeg bruker det fortsatt, men det er fordi alle vennene mine i Venezuela og de andre utvekslingsstudentene som jeg var så mye med i Venezuela bruker det. Vil jo kommunisere med dem! Hadde det ikke vært for de, hadde jeg vel heller ikke giddi å brukt msn lenger, rett og slett fordi det aldri er noen pålogga der lenger.

Søsteren min og jeg leide to skrekkfilmer i går. "Mirrors" og "Crazy eights". Mirrors var bra, ikke veldig skummel, men litt ekkel. Crazy Eights var hverken skummel, bra, ekkel eller noe annet.. Bare teit..


It is actually no'n of my friends any more that use MSN Messenger.. Everyone thinks it is really boring and its only facebook now. Really weird. I didnt even knew it was "out" so I never understood when I was in Venezuela why no one of my friends where logged on?
Now I know.. MSN is boooooooriiiing. Well, I still use it, but that is because my friends in Venezuela and the other exchangestudents that I were with so much on Venezuela use it. I do want to communicate with them! If it would not been for them, I wouldnt use msn either, because no one other is using it any longer.

My sister and I saw two horror movies yesterday. "Mirrors" and "Crazy eights". Mirrors were really good, not that scary, but abit creepy. Crazy eights was not even scary, good or creepy or something else.. Just stupid...

mirrorsintlposter1
Se den / See it

crazyeights
Ikke
se den / Do not see it

Blogg.no klarte ikke å laste opp msn-bildet mitt... / Blogg.no couldnt upload my msn photo...

Strandvær

I dag er det fint vær! Vel. det var meldt veldig fint vær i hele Norge i dag. Så søsteren min og jeg skulle satse på stranda! Vi klarte endelig å komme oss av gårde og ned til ringshaug stranda. Det viste seg at det ikke var en levende sjel på stranda, hvis man så bort ifra den store volleyball turneringa som var det da!
Det blåste som et helvete og særlig varmt var det ikke. MEN den årlige smash-turneringen (som jeg aldri har hørt om før) var der! Så det var fult liv på stranda. Så ble vi sittenes litt likevel å se på volleyball. Hadde gledet meg til å slikke sol, men...

Nå har jeg ihvertfall ikke tid til å blogge lenger! Jeg må male litt, før jeg må gjøre meg klar. Skal ut, siden venninna mi har bursdagsfeiring i dag! Yeye, dårlig sommervær!

Var forresten en som spurte meg om hvorfor ikke venezuela igjen. Og jeg bare svarer her. Jo, Venezuela er veldig ustabilt blant annet p.g.a. presidenten Hugo Chavez. Venezuela ligger godt an til å bli slik Cuba var under diktatoren Fidel Castro (skrev jeg navnet riktig?). For det andre så er det fordi Venezuela har mest kidnappinger i hele sør-amerika. Vel Mexico også, men det er mellom-Amerika. Det er stor risiko generelt å være der og mye kriminalitet. Som jeg skrev i tidligere innlegg i januar og sånt skrev jeg blant annet at jeg kjente flere nå som var blitt rana og jeg nesten satt å "venta" på at jeg skulle få en pistol i ansiktet å bli rana selv. Og det skjedde jo faktisk! Så ble jeg ikke helt begeistret over menneskene der generelt.. Det er jo min oppfatning, andre mener sikkert noe annet... Og organisasjonen var vel ikke veldig mye å skryte av der nede.. Ikke å skryte noe av i det hele tatt... Såå.. Slik er nå det :)


cimg0735
Ringshaug i dag!

august 2009
ma ti on to fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31