Halloween og ny skole!

Til morgenen i dag ble jeg vekket klokka 10. På fridagen min. Det var faren min som banket på døra. Det var fordi han ville fortelle meg at jeg har nå bytta skole. Til en skole i min by. Den er offentlig og ikke privat. Det kan bli ..interesant.. Så på mandag er det en ny skole og starte heeelt fra scratch igjen.
Jeg vil definitivt savne de fra gamle skolen min (elevene). Noen hadde jeg det fryktelig gøy med. Men det skal også bli deilig å gå på en skole som er rett rundt hjørnet, enn 25 minutter med bil, EN vei.

Uansett, det er HALLOWEEN! Faren min sa at her i Venezuela feirer man litt Halloween, ikke mye. Men i Colombia feirer de den kjempe stort. Men etter hva JEG har sett, feirer de det GANSKE så stort her også. Halloween pynten har allerede stått ute i matbutikker og overalt i over fire uker. Og alt er helt overpynta med Halloween overalt. Det syntes jeg er kjempe gøy! Det er Halloween! :D Ut og kjøpe kostyme i dag, ut og feste i morgen (ja, halloween er egentlig i dag, men det er mange flere Halloween fester på en lørdag, så Halloween feiringa blir i morra :D )

Feliz dia de brujas!

halloween

En dårlig uke

Jepp, jeg kan ikke akkurat "skryte" på meg at dette har vært den beste uka i mitt liv! Vi kan starte med:
Mandagen: Først kræsjet vi med en moped (ingen ble skadet). Det var ikke en alvorlig ulykke, men likevel, det ekke gøy å se en mann bli slengt av mopeden sin. Og utover kvelden på mandagen fikk jeg fryktelig hodepine og merket at jeg begynte å få en forkjølelse.
Tirsdagen: Være hjemme fra skolen med store smerter i hele kroppen. Jeg var virkelig dårlig! Jeg kan ikke huske sist jeg var så syk med så mye smerter! Hele kroppen min værka, som om jeg nettopp hadde fått juling. Det var IKKE en bra dag.
Onsdagen: Fortsatt syk + at jeg hadde en salamander på rommet. Jeg så den fra senga mi, men var får lat til å reise meg, så endte med at jeg kasta en sokk på den (dumt gjort). Fordi nå er den et annet sted på rommet mitt og jeg vet ikke hvor. Det liker jeg ikke.
Torsdagen: Ikke frisk, men likevel jeg drar på skolen. Og gjett hva som skjedde på vei til skolen? Jepp, jeg kræsjer IGJEN (ikke alvorlig den heller), men onkelen min ble kjempe sur siden halve siden hans ble ripet opp, og jeg ble sen på skolen.
MEN jeg har fortsatt troen på at HELGA blir bra! Takk Gud for det! Det er jo tross alt halloween og vi har fri i morgen siden Halloween-dagen er en helligdag her! :D Kult! Så det blir lang helg! :D Og på skolen i dag, istede får å ha biologiprøve, var jeg i første klasse og sang julesanger faktisk! :D Jeg liker å være i førsteklasse. Alle skulle vise meg de løse tennene sine og jeg prøvde å overtale dem til å bare dra de ut (de prøvde faktisk på det også), men det gjorde tydeligvis vondt, beklager, dårlig tips.

Og selvfølgelig akkurat i dette øyeblikk moste jeg en mygg på låret mitt, så nå ble den rene, beige buksa mi skitten. En blodflekk. Typisk.. DÅRLIG UKE!

Norske navn

Jepp, da jeg var i førsteklasse spurte de voksne hva mine søsken og foreldre het. Og som sikkert mange vet, har min familie veldig typiske "norske" navn som ikke er veldig internasjonale. Are, Jorunn, Tuva, Håkon og Vilde. Eks: Carina, Maria, Helene, Kristina(e) osv er jo veldig vanlige. Så de skrev ned hvordan våre navn ble skrivd på spansk.
Så nå familie, kan dere lese hvordan deres navn skrives på spansk, så spansktalende kan uttale deres navn nokså riktig ;) ENJOY!

Are = Aaré
Jorunn = Juurrun
Tuva = Tuuvá
Håkon = Hookun
Vilde = Vildeé

Skolen <3

Nå har jeg tenkt. Ikke mye, men jeg har. Og jeg tenkte dere der hjemme kanskje ville se hvordan skolen min ser ut. Så i dag var jeg sååå flink og tok med kameraet på skolen og tok bilder av den og mine klassekamerater (det vil nok også komme enda flere bilder av den senere).
Jeg hadde forresten time med førsteklasse i dag. Ingen var en dag over 7år. Da følte jeg med IKKE dum. Jeg som er nesten den høyeste personen på hele skolen blant lærerne og elevene, gikk inn i første klasse xD Alle kom alltid bort til meg og så på meg. De må ha trodd jeg var helt hjernedød som var i samme klasse som dem :P Det var ihvertfall interesant og jeg lærte meg faktisk mer spansk av det. Jeg fikk ikke tatt noen bilder av den klassen (hadde nok sett helt komisk ut), men jeg skal prøve å få gjort det senere ;)

Ihvertfall kos dere og GOD HELG! <3

Janis, Yeisy og Alejandra <3
lll 197
Biologi/fysikk rommet.. :S Tror jeg ... xD
lll 198
Dårlig bilde, men kunne ikke bruke blits
lll 200
Deivid og meg <3
lll 201
Kantina/aulaen
lll 202
lll 203
Alejandra og Maria <3
lll 205
Hugo<3
lll 204
Johan og Mafer <3
lll 206
I timen
lll 216
Fysikk...
lll 218
Janis, Alejandra og meg <3
lll 224
Klasserommet
lll 214
Gutta... :P
lll 207
Alejandra, Janis, meg og Maria <3 <3
lll 221
Meg, Janis og Maria <3
lll 223

Havfruer får de syke!

I går var Romulo syyyk. Han lå på sykehuset og fikk noe væske greier inn i armen. Jeg kom selvfølgelig å besøkte han som den "gode" vennen jeg er :) Jeg hadde også lagd en tegning til han! Det var en havfrue, hvor jeg hadde skrivd hva havfrue var på hele fire forskjellige språk! Norsk, Tysk, Engelsk og Spansk. Jeg har ikke særlig tegne "skills", men det har jeg heller aldri påstått. Jeg brukte faktisk nesten en time på den, så jeg foretrekker å få minst mulig "slibrige" kommentarer og annet bøg om tegningen min. Får den var faktisk veldig fin! :P

Her er den fine tegningen! Legger ut et stooort bilde, s
å alle kan se hvor fin den var <3
lll 193


Verdens dårligste arepa, en helg og skolebøg

Jeg var så super sulten da jeg kom hjem fra skolen i dag. Også var det ingen hjemme. Og vi hadde heller ikke noe enkelt i kjøleskapet som jeg kunne ta. Så tenkte jeg at jeg kanskje skulle prøve å lage en arepa. Det kunne jo umulig være så vanskelig. Vel det var det. Den ble grusom. Jeg syntes det var utrolig pinlig hvor dårlig den ble, selvom det ikke var noen andre som var i nærheten som så den. Uansett arepa er noe av det beste jeg har spist! Noe av den tradisjonelle maten her. Første gang jeg hadde det var på AFS campen. Da syntes jeg det var helt grusomt og da AFS lederne sa "Dette kommer til å være frokosten deres i ett år" hadde jeg nesten lyst til å begynne å gråte. Nå kan jeg ikke forestille meg at jeg vil dra hjem og leve et liv uten dem!
Siden jeg ikke klarte å lage arepa, løp jeg heller over til naboen og ba henne lage to for meg :) Og det gjorde hun :P

Ellers har det jo vært helg. Da ligger jeg aldri på latsiden. På fredag var jeg med venner fra klassen. Jeg må si det var litt rart å se alle uten skoleuniform, men på en god måte. Da fikk du bedre se hvordan personen egentlig var. Og jeg syntes det selv var deilig å slippe å vise meg i den. Så vi gikk vel egentlig bare til McDonalds også var vi i huset til Mafer og chillan.
Lørdagen var selvfølgelig fest. I Ivans hus. Det var Ivo og Lennards bursdagsfeiring. Jeg sa til og med gratulere med dagne til dem på tysk, men jeg tror kanskje de hadde overlevd helt fint uten en grusom gebrokken "gratulere med dagen" fra en norsk jente. Tysk er dritt... xD Ihvertfall så var det en hel del mennesker der og jeg storkoste meg! En bra fest! Ble kjent med flere dansker fra Rotary, men det er ingen norsker her. Jeg er "still number one"! Jeg er den første norske jenta de fleste har møtt her borte! Det er kjempe gøy :D Håper jeg gjør et godt inntrykk..

Søndagen gikk strømmen. I HELE Venezuela. Jeg spurte om det var vanlig at strømmen gikk her borte, siden jeg har opplevd det ca 6 ganger nå i løpet av 6 uker. Men de sa det ikke var vanlig og at strømmen her borte går sjeldent. Jeg syntes den går ofte. Jeg dro ihvertfall ut med Romulo og Omar og på litt grillings med hele familien dems. Og etter det stakk vi til Ivan og spilte Wii sammen med Stephanie, Ivo og Lennard. Jeg knuste Lennard i supersmash brothers (H)

På skolen har jeg også egentlig bøga. I matta satt jeg og tegna Timmy Turner til en klassekamerat av meg, da læreren kom og spurte hva jeg gjorde og så tegningen min. Det var pinlig.. Jeg gidder ikke gjøre noe i matta. Det vi har om har jeg aldri hatt om i Norge før og når jeg får det forklart på spansk skjønner jeg ingenting. Men NÅ har faren min vært på møte med skolen, OG jeg slipper nå matte, kjemi, fysikk og biologi (siden jeg aldri har hatt de faga og fordi jeg ikke skjønner noe av de), så istede skal jeg ha spansk. Og istede for å ha pre-militar skal jeg ha time sammen med førskolebarna (altså barnehage barna). På fredag skjer dette. Det er jo IKKE pinlig! Bli satt i barnehagen xD Det tror jeg kan bli noen interessante timer. Og heldigvis er jeg størst (H) Jeg er ihvertfall glad jeg slipper realfagene! Huff jeg suger så i de, og her er det BARE realfag. Så nå er det tilbake til barnehagen. Tøøøft.

Chao, hasta lluego! <3

En arepa
800pxarepaasada
Omar, Lauren og Romulo
n10264266441891733021
Lauren (New Zealand), Therese (Danmark) og Maggie (Tyskland)
n10264266441891794880
Bror og meg som danser i regnet
n10264266441891671232


"Spank, spank, spank!"

Jeg vet ikke helt om det er lufta her borte som gjør det eller hva det er, men jeg har ihvertfall fått en ting får "spanking". Hvis dere har lest mine tidligere innlegg leste dere kanskje om den lille gutten jeg "spanka" ved svømmebassenget xD Ihvertfall i går var jeg ute med Romulo, Omar og dama til Omar. Vi satte oss på en restaurant får å ta oss noe å spise. Restauranten var ved siden av baren jeg var på på lørdag, så vennen til Romulo var også der på restauranten. Hvert bord hadde sin lille TV i veggen og en fjernkontroll. Det tok ikke veldig lang tid for JEG oppdaget at med min fjernkontroll kunne jeg også styre alle de andre sine TV´er rundt om på bordene. Og selvfølgelig så barnslig som jeg er, begynte jeg å trykke mot andres TV´er og skru de av og slik, bare får gøy xD Spesielt mot en gutt på 13-14år som jobbet på restauranten, men satt å gjorde noe lekser for øyeblikket. Jeg tror ikke han skjønte det var meg, men ihvertfall, da spurte Romulo meg om den klassiske spørsmålet: "Do you want too spank him?" Jeg sa selvfølgelig ja! Og Romulo gikk bort til han og sa at hun jenta der borte ønsker å "spanke" deg. Han ble kjempe flau og sa: "Nei, hvorfor det? Jeg vil ikke". Han var nok litt beskjeden. MEN så kom bartenderen gående forbi og hørte det (vennen til Romulo) og han sa, jeg kan godt bli spanket jeg, så lenge jeg får spanke henne tilbake. Ja, jøss, vær så god! svarte jeg. Da ville gutten på 13år også være med likevel. Så da var det bare får han å reise seg opp midt i restauranten, "bend over" også ga jeg han ett skikkelig KLASK bak, selvfølgelig han måtte gjøre det tilbake på meg også men det var kult (H) De andre kundene og servitørene så jo selvfølgelig hele episoden og holdt på å dø av latter. Så var det han andre sin tur. Han slo tilbake på meg også og det var SINNSYKT hardt! Den kjente jeg virkelig. Og alle andre rundt holdt på å få helt latterkrampe.
Hvor sykt er ikke det? Midt i en ordentlig restaurant (ikke noe McDonalds eller noe sånt her) så driver en jente og "spanker" gutta også "spanker" de tilbake. Jeg tror det må ha vært litt av et syn xD Men jeg er alltid glad jeg kan glede folk! :D
Så slik var dagen min i går, og litt mer da selvfølgelig :)

spankingsuperherosbweb spank

Driver du å gjor slike ting offentlig kanskje?

Gamledager

Det er merkelig hvordan du begynner å tenke på alt mulig rart når du sitter dag ut og dag inn på en skole hvor du ikke forstår noen av fagene. Jeg kom plutselig til å begynne å tenke på lukte-penner! Hvor fan vi var av de i rundt 7´ende klasse. Hvor alle kjøpte en hel bunke med dyre penner, bare får lukten. Og hvordan alle plukket ut sin favoritt. Jeg husker godt at min var sjokolade. En luktepenn Marit hadde. Jeg lagde alltid masse kluss med den i boka mi, bare så jeg kunne sitte å lukte den gode sjokoladeduften i timen.

Ting jeg egentlig hadde glemt bare dukker opp i hodet mitt. Eks piczo. Hvor mye jeg satt p
å piczo før. Nå er det selvfølgelig helt utenkelig. Men jeg skal innrømme at jeg ikke har slettet min piczo side enda. Jeg har ikke hjertet til det. Jeg har lagdt ut alt for mange bilder der, til å bare kunne slette den. Men jeg husker hvor mye jeg surfet på piczo. Og hvor god jeg ble på å lage hjemmesider og mixe og trikse. Det var såååå kult!

Og jeg husker hvor kult sparkesykkel var. Og hvor mye jeg ønsket meg en, men aldri fikk en selv. Og hvordan jeg sparte på servietter og byttet de med andre igjen. Har hatt mange slike. Servietter, klistremerker, og GLANSBILDER. Jeg får nesten lyst til å løpe opp på loftet og hente de, men det kan jeg jo ikke her borte.

Forresten har dere lest mine siste innlegg hvor jeg skrev om den ekle kakkerlakken? Vel, da kan du jo gjette hva som kom krypende oppover badeveggen i går kveld mens jeg pussa tenna. KAKKERLAKKEN! Først slo jeg den ned med et håndkle. Så trampet jeg på den. Den værste knekkelyden jeg har hørt på lenge! Så løp jeg skrikende ut til bestemor og ba henne komme å se. Hun holdt på å dø av latter når hun så hvor panikk jeg fikk av en liten kakkerlakk. Men får meg var den hverken liten eller ufarlig! Jeg har aldri sett en levende før på så nært hold. Beklager, men jeg er bare ikke vant til slike insekter!

amerikanskkakkerlakk 764901 standard alu sparkesykkel

Har du skrekk for insekter? Eller har du kanskje drivet å spart på servietter og slikt?

Norsk dans og god gammeldags "spanking"

Mange her borte spør meg "danser du salsa?" Jeg sier nei, det eksisterer ikke i Norge. Da spør de "om jeg danser den andre dansen eller reggeaton (husker ikke navnet på den ene dansen for øyeblikket)?." Vel, nei de dansene finnes heller ikke i Norge. Da får jeg spørsmålet: "Hva danser dere på fester da?" Ja, hva er det vi egentlig danser på fester? Jeg syntes det er pinlig å svare at vi egentlig ikke har noe dans, men den såkalte "dansen" er masse tilfeldig slenging med armene rundt i lufta til ræva techno musikk mixet av en svenske.

Og ja, som kanskje noen leste i mitt forrige innlegg så så jeg en kjempe stor kakkerlakk mens jeg var på do her om dagen. Og da kan du jo gjette hva jeg fant gjemt i klærna mine i går kveld? Jepp! Der var den! På MITT ROM! Det var så ekkelt og den var så stor og tanken på at den har ligget og "gosset" seg i MINE klær er helt grusom! Tenk om den til og med GJORDE FRA SEG i klærna mine! Jeg er alt for paranoid men jeg takler bare ikke store insekter.


Den ene dagen hvor jeg også var i svømmebassenget var det en gutt på rundt 12år tror jeg som kastet en ball på låret mitt så det ble kjempe rødt. Det var selvfølgelig ikke meninga, men jeg ville ta hevn for det. Romulo spurte meg om jeg hadde lyst til å gi den gutten et "spank"? Vel, ja selvfølgelig! Så da måtte han opp av bassenget og jeg ga han et skikkelig klask xD (selvfølgelig alt var bare får gøy). Og litt senere kom det masse andre små barn og spurte om jeg ville være med dem og kaste ball og "spanke" dem og xD hahaha, det var tydeligvis veldig populært.

Ellers så nyter jeg varme dager med 30 grader, lenge med sol, litt tropisk regn og latinamerikanske gutter (: Håper alle koser seg der hjemme i Norge med... jeg vet ikke jeg? 4 grader? xD
Chao! Hasta lluego!

Batu, Romulo og Lennard
img1162
Mini me (nano) og meg
n5303620798741364728
Batu, Romulo og mig
n5303620798741385299
Ivo som ga meg en massasje i Romulos rosa t-skjorte ;)
n5303620798765728182

Maurterror, piratkopier og alkohol

Hva skal jeg si? Forrige uke var nokså spesiel. Ikke som Norge. Først fikk jeg nesten kjeft fordi jeg ikke hadde gjort en innlevering på flere sider på spansk. Jeg ante ikke at vi hadde lekse en gang. :(
Og det er mye alkohol her. Jeg hadde både forrige søndag, onsdag, torsdag og nå på lørdag. Men her drikker man mere får å kose seg, ikke får å bli full og feste.

Torsdag dro jeg ihvertfall ut med Batu og Romulo. Vi møtte noen venner av de før vi dro til en annen by. Der stoppet vi blant annet hos Nano´s hus og spiste arepa (Nano er altså Mini Me, men han blir mere kalt Nano p.g.a. iPod Nano). Ihvertfall det var hyggelig og jeg spiste et kinderegg. Mer om den dagen trenger jeg ikke å kommentere noe mere om.

Fredag var jeg i Sambil sammen med mine AFS venner og lørdag var det først Democrata får å bade. Men Romulo, Lennard og Ivo kastet meg ut i bassenget med klærne på -_- Så da hadde jeg plutselig ikke noe klær. Men jeg fikk låne en stor rosa t-skjorte av Romulo. Den var... fin... Ihvertfall etter det var det å spille litt Wii, før det var fiksing til fest. Den festen trenger jeg heller ikke kommentere noe mer om.
Men ihvertfall I DAG våknet jeg og fikk muffins. Nam....! Etter det dro jeg ut igjen til Romulo. Der så jeg film sammen med Romulo, Omar, dama til Omar og Batu. Vi så X-files som var helt ok, og Big Stan som var ganske morsom. Alle DVD´ene her er pirat kopier. De koster rundt 10kr, og da har du en film med engelsk tale og spansk tekst.. :P
I morgen har jeg engelsk prøve. Jeg gidder ikke øve til den engang. Etter skolen ihvertfall skal jeg (kanskje) opp i fjellene og bade i en foss. Det kan bli fint! Ellers så ser jeg også fram til neste helg, rett og slett fordi det er helg.

Og plutselig nå oppdaget jeg at det er en kjempestor vanndam rundt føttene mine her rundt datamaskinen. Hvor vannet kommer fra, det vet jeg ikke. Det er så mye merkelig her. Burde kanskje forresten fortelle om maur terroren jeg hadde her om dagen. Strømmen gikk på kvelden og da gikk alle insektene bersherk! Får det første mens jeg satt på doen med et lite stearinlys kom det en kjempe stor kakkelakk! Og da strømmen var tilbake og jeg skrudde på lysbryteren på rommet mitt merket jeg at det begynte å krype en masse insekter på hånda mi! Jeg skrek og skrudde fort på lyset. Lysbryteren og veggen min var dekt med bitte bitte små maur! Og de gikk på klærna mine som lå inntil den veggen og oppi veskene mine og overalt! Og i senga mi var det enda flere maur og de var større! Og alle maurene her biter som et helvete! (det har jeg erfart). Det var så sinnsykt ekkelt at jeg nesten hadde lyst til å gråte. Jeg kjente at jeg var litt takknemlig som bor i Norge som bare har insekter ca halve året. Får jeg HATER DE! Insekter! Myggen her er også helt vill. Har hørt jeg må vare som "importert vin" får dem. Det var så vidt jeg klarte å sove den natta. Følte at det krøyp maur på meg overalt.
Ellers har jeg også lekt med en del gate-katteunger. De er alt FåR søte til å bare gå rett forbi, selvom de ofte etterlater seg bæsj og andre ekle ting i hånda mi. Men det er jo bare å vaske henda igjen! Men de fleste syntes jeg er skikkelig ekkel som gjør det, men kanke noe for det (A) Og da pappaen min plukket meg opp fra skolen på fredag sa han " Vilde, vi må stoppe innom en butikk så vi får kjøpt mere popkorn til deg". Slike setninger varmer meg! Så da stoppet vi og kjøpte fem pakker med popkorn! De vil holde ca en uke (:

Men nå er jeg trøtt! Klokka er tross alt halv tolv og det er en ny skoleuke i morra..
Chao, hasta lluego! <3

Kultursjokk!

Alt er virkelig veldig annerledes her fra Norge. Men jeg digger det! Selvom det er litt vanskelig for meg å "gli inn" å vite hvordan jeg skal oppføre meg i enhver situasjon. Skolen er fin. Jeg syntes det er bra den ikke har så lange, utholdelige dager hveeer dag slik som Greveskogen. Og de første skoledagene hvor du hadde den første timen med en fag, skrev lærerne opp alle prøvene du ville ha frem til jul, hva slags prøver og dato. Hvor genialt er ikke det? Og lærarne er mye mer flinkere til å inkludere elevene i timen. Ja, det er veldig mye skriking og roping til tider, men elevene følger virkelig med fordi de blir inkludert og de får lov til å "vitse" seg frem til svaret og slik.
Og JA! I dag hadde jeg endelig volleybalL! :D Første gang jeg spilte volleyball her borte. Det var deilig<3 Elsker det. Det var i gymmen :)

Men jeg må si, jeg syntes det er utrolig vanskelig å prøve å passe inn og å uttrykke meg på riktig måte. Og noe jeg syntes er SPESIELT VANSKELIG er å vite når jeg skal kysse noen på kinnet! De "hei, ha det" kyssene. Jeg ønsker ikke være frekk og ikke kysse NOEN, men jeg ønsker heller ikke å virke trengende på å kysse alle heller. Alle prøver å lære meg språket, noe jeg syntes er kjempe fint, men virkelig, DET ER VANSKELIG! Gaaah! Så mange fremmede ord og annerledes skrivemåte og slik. Det er kjempe vanskelig. Jeg gjør så godt jeg kan, men det er jo ikke bare bare å komme til en fremmed land og lære et helt fremmed språk. Jeg gleder meg til jeg kan det bedre, så det blir lettere å kommunisere med venner og familie. Og at skolen blir litt lettere. JO! Hadde forresten en prøve i dag xD I kjemi. Huff, jeg visste ikke om den en gang. Jeg har nesten bare realfag på skolen. Og jeg er så dårlig i det :( Så innleveringen av prøven endte bare med et prøveark full av stjerner xD

Men så langt går ting greit. Perfekt vil jeg nok ikke si. Men det er nok fordi jeg ikke føler meg helt "inn" i det LatinAmerikanske liv! Men har jo fått en smakebit av det, og foreløpig elsker jeg det!

homepic panam200713

DåRLIG IDE

Jeg trodde faktisk ikke det var en så dårlig ide, men det var den. Jeg har selvfølgelig mista 100 bolivares (krone enheten her) fra lommeboka mi. Hvor de er aner jeg ikke. Jeg mistenker høyt at de er blitt stjelt. Ellers så gjemmer de seg sykt bra i lommeboka mi eller et annet sted.
Ihvertfall så tenkte jeg at jeg kunne spørre vaskedamen bare sånn for sikkerhets skyld. Vel, DåRLIG IDE! Jeg sa "Jeg mangler BsF 100 fra lommeboka mi". Da fikk jeg svar: "HVA?! JEG HAR IKKE TATT NOE SOM HELST". Så ble hun kjempe fortvila også begynte hun å gråte. Jepp, HYL gråte. Hun gråt langt om lenge og lengere enn langt.. Jeg måtte selvfølgelig gi henne en klem. Mange klemmer.. Hun har jobbet her i flere år er fattig og med en slik mistanke kunne hun jo tross alt risikere jobben. Men jeg ANTE ikke at hun ville ta det så ille opp. Det skal jeg huske til neste gang. Jeg sa jo ikke at jeg akkurat mistenkte henne, jeg bare nevnte det for henne. Uansett, BAD IDEA!


maid

Har du kanskje fått noen til å gråte slik før?

Mongo navn!

Jepp! Ingen navn kan definitivt slå Vilde Elisabeth Bohne Sætnøe. Absolutt INGEN klarer å si mitt navn Vilde. Elisabeth holdt jeg skjult lenge siden jeg ikke vil bli kalt det, men hemmeligheten min ble avslørt da de fant meg på MySpace :( Men uansett! Jeg bruker det aldri eller nevner at jeg har det og sier jeg ikke vil bli kalt det. For det meste sier de "BildEH eller WildErr og slike ting. Og når de spurte hva mine bestevenninner het sa jeg: Carina, Kristina og Helene. Da sa de, fuck! Its only you who got a fucked up name. The others are very common here.
Jeg er også høyt elsket blant tyskerne (VELDIG mange tyskere her). Som mange vet så betyr Bohne = bønne på tysk. Og Vilde betyr vill. Så blant tyskerne er jeg "Wild bean".. jah, veldig fint.. Wild bean liksom.. ehh...
Her om dagen kalte også den ene læreren min meg "Dildor". Hva det høres ut som skal jeg ikke skrive her, jeg tror de fleste klarer å tenke seg fram til det. Så mange kaller meg rett og slett bare "Barbie". Hvorfor, det vet jeg ikke. Jeg har også blitt sammenlignet med Tingeling. Ellers så ser jeg ut som en dukke (det får jeg høre veldig mye).
Det er også veldig gøy når en sier til meg: "Your name is too difficult, do you got a second name?" Da svarer jeg "Bohne". Da står det heelt stille. Så sier jeg: Eller Sætnøe. Da gir de opp. Men jeg kan jo ikke forvente så veldig mye annet når jeg har et så norskt navn :P Det er ganske gøy! Selvom jeg savner at noen sier Vilde ordentlig :P Kanskje litt merkelig å savne deg, men det gjør jeg ihvertfall

Uka mi!

Huff, nå har det vært litt dårlig med blogging i det siste. Skulle tro det nesten ikke skjedde noe her borte. Men faktisk, DET GJøR DET! Har bare ikke vært så flink til å ta bilder av alt som har skjedd. Vel faktisk så har jeg vært på min første ordentlige fotballkamp her borte. Jeg med tre menn og tre gutter. I en fem mannsbil. Slik må man regne med her borte. Alle bare trøkker seg inn i en bil. Vel ihvertfall fotballkampen var super gøy! Helt vilt og det var en gøy opplevelse :D Og har blant annet vart på kino hvor jeg så "Black Christmas". Den var ikke bra men ikke helt ræve heller. Helt ok.

Ble invitert på konsert av en klassevenninne! (Yaise). Det var kjempe koselig at hun inviterte meg. Det var en gruppe som het "Rojo". Det var softrock. Det var bra musikk selvom jeg ikke skjønte hva de sang xD Men det er ikke så vitkig! Det viktigste er feelingen og stemmninga og at du er med venner :) Jeg satt stooor pris på at hun inviterte meg <3

Lørdagen orket jeg ikke dra ut på noe fest eller store greier. Jeg var sliten. Er fortsatt sliten. Mye som har skjedd den siste uken. Så jeg stakk til Romulo og spilte Wii for aller første gang! Jeg var faktisk ganske flink! På baseball, mitt første slag var en HomeRun. Veldig imponerende! Også smakte jeg noe rare greier. OG popkorn med jalapeño faktisk! Nå tror jeg jeg har smakt det meste av popkorn. Popkorn uten noe, popkorn med salt, popkorn med smør, popkorn med ost, popkorn med jalapeños og popkorn med lime. De har funnet ut i familien at jeg er veldig glad i popkorn. Så her om dagen hadde faren min kjøpt inn en 6-pakning med popkorn :D Men ihvertfall det var en hyggelig kveld.
Var forresten på fest forrige helg! Siden du kan se noen "fest-bilder" lenger ned :P

I dag (søndag) dro jeg med Romulo til Democrata. Dit kom også Ivo, Lennard og Batu. Democrata er forresten en klubb. Der var det basseng hvor jeg bare slækkan, hang med venner og tok det med ro. Etter det dro vi til en annen by utenfor San Cristobal. Der satte vi oss ned et sted og tok noen shoots greier. Smakte egentlig ikke noe godt. Jeg hadde en med jordbær smak. Etterhvert kom Russo og Mini Me. Jeg fant faktisk aldri ut hva han het. Alle bare kalte han Mini Me. Etter shootene dro vi et annet sted igjen og tok pizza. Da var det jeg, Russo, Mini Me, Batu, Romulo, Lennard og Ivo. Det var hyggelig. Det er slækt her. Du bare kjører rundt, slækkarn, møter andre venner, spiser og bare hygger deg og har en BRA TID! Jeg elsker det! Håper det var nok blogging foreløpig! Skal bli mer da selvfølgelig. I morgen er det forresten skolebilde.. æsj....

Og bilder selvfølgelig :)

MIni Me
lll 190
Mini me med to jenter
lll 178
Mini me og Batu
lll 174
Lennard med to jenter xD
lll 180
Romulo, meg og Batu
lll 184
Meg, Yeisy, Catherin og Mafer
lll 164
Mafer, Catherin, meg og Yeisy
lll 168
Yeisy, Catherin, Mafer, en fyr, sosteren til Yeisy og meg
lll 170
Lennard og Marlon
cimg0522
Stephanie, Vicky, Pauline og Josefin
cimg0521
Meg og Fabrizio
cimg0537
Stephanie og Maggie
cimg0531
Nei, de fleste guttene her er ikke særlig kjekke. Det har jeg heller aldri påstått xD
cimg0527
Ivan og meg
cimg0533
Steffi, Marlon, Maggie og Fabrizio
cimg0528
Kamel og Fabrizio
cimg0539
Batu og meg
cimg0548

oktober 2008
ma ti on to fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31