Sprengt øye

I dag var det opp klokka åtte og møte i parken Metropolitano klokka ti! Jeg dro dit sammen med Svandis. Vi hadde et AFS møte, men det var mest for aktiviteter og gøy. Jeg ble kjempe skitten og det begyne å regne som bare det! Så jeg så ikke veldig fresh ut da jeg kom hjem.
Aktivitetene var blant annet hoppe i sekk, løpe med skje i munnen med ett egg. Også kom aktiviteten "Putte tyggiskuler i en bolle full av mel og plukke opp tyggisene med ansiktet". Vi var fire på hver gruppe og to fra hver gruppe måtte gjøre det. Jeg ville selvfølgelig gjøre det, noe jeg definitivt angrer på.
Er det noen som husker eller har hørt episoden fra i sommer da jeg var på slottsfjellfestivalen og stod i panteboden?
Vel, det hadde seg slik at jeg ble stående i panteboden en liten stund alene mens Kristina var ute og kjøpte mat. Plutselig kjente jeg at øyet mitt begynte å klø og det kjente ut som om jeg hadde noe i øyekroken. Jeg fortsatte og ta på øyet får å prøve å få det ut. Noen barn kom selvfølgelig med bunker av kopper som jeg måtte ta imot. Jeg la merke til at jeg fikk noen rare blikk fra de små barna på rundt 10år og jeg tenkte "shit, kan man se at jeg har noe i øyet?" Så kom jenta i naboboden får å spørre om å veksle penger og da fikk jeg kommentaren "Går det bra med øyet ditt?" Da skjønte jeg definitivt at det ikke var normalt. Jeg svarte at det egentlig ikke gikk så fint med det og jeg spurte hun om hun kunne se om jeg hadde noe i det. Svaret var "eeeh, jeg kan passe på boden for deg, mens du går på doen og sjekker i speilet". Og da jeg så i speilet var det noe av det værste jeg har sett. øyet mitt var helt rødt, og det hvite rundt øyet var helt hovent, stakk ut og var helt gult! Jeg så rett og slett grusom ut! Og jeg følte jo også at noe var galt. Når du blunker og øyet er hovent, selvfølgelig merker du det i oyeløkket, eller i det hele tatt når du beveger på det.
Vel, jeg hadde ihvertfall ikke så veldig mye annet valg enn å gå tilbake til panteboden og vente på Kristina. Så da ble jeg sittenes der med solbriller klokka ti på kvelden. Jeg fikk noen rare blikk, men med det øyet jeg hadde, ville jeg nok bare fått enda rarere blikk. Da Kristina kom tilbake spurte hun hvorfor jeg hadde på solbriller. Jeg trengte ikke gjøre så veldig mye annet enn å løfte opp solbrillene. "HERREGUD VILDE, HAR øYET DITT SPRENGT?!" Var kommentaren jeg fikk da. Og jeg ble gåendes en uke med et veldig rødt øyet, et stort forbruk av øyedråper og ekstremt mye solbrillebruk (offentlig). Jeg dro også blant annet til legen får å sjekke det og han sjekket for allergi, rusk i øyet til noe hornhinne greier. Men det var ingenting. Han hadde ikke noe forklaring på det. Og siden den dag har jeg hatt mer ømfintlige øyne. Ikke noe særlig venstre, men høyre. Det blir ofte rødt. Bare jeg tar på høyre øye blir det nokså rødt. Og da kan du tenke deg i dag hvor jeg stakk hele øyet mitt i mel. Det er super hovent igjen, og forferdelig rødt. Og det er kjempe irritert. Jeg dro til Romulo og han ga meg noen øyedråper som gjorde det nesten helt bra. Så dro jeg hjem og tok en dusj og da jeg kom ut av dusjen var det værre enn noen gang. Det er hovent og rødt.

Vil jeg dra ut i kveld?

Mitt høyre øyet for øyeblikket                 Og mitt venstre øyet. Sammenlign..
lll 021  lll 025
Ja, det er dårlige bilder.. I virkeligheten hadde du sett det mye tydeligere + det hovne

T-skjorta mi                                                        Mine "hvite" sko
lll 018  lll 015

Kongen i sandkassa

Jeg kan godt fortelle litt om Venezuela. Først og fremt så har vi Caracas (hovedstaten) som er verdens farligste hovedstat. Ikke mange vet så mye om Venezuela. Da jeg sa jeg skulle til Venezuela fikk jeg får det meste svaret "åh kult, Italia!" MEN de fleste vet nok om Colombia og tenker, ekkelt og veldig farlig. Faktisk for øyeblikket er Venezuela mye farligere enn Colombia. Og det sier kanskje litt. I Colombia for ikke så alt for lenge siden hadde de ett "oppgjør" med tyver og slikt. Så de samlet alle de "dårlige" menneskene i ett rom, tok fram geværet og drepte alle sammen. Dette har skapt stor frykt i Colombia som gjør det til et tryggere sted å ha verdisaker og å gå på gaten, kidnapping og slik. Her i Venezuela har det også akkurat vært valg som jeg har fortalt tidliger og svært mange er ekstremt misfornøyde med resultatet. Det har ført til mye "forstyrrelser" som gjør dette landet enda farligere for øyeblikket.
Og i går fortalte bestemor at i forigårs forsvant en gutt (rundt 7-10år) fra sambil. Og ingen vet enda hvor han er. Og rett før jeg kom hit til Venezuela, var det en dame (28år) fra sambil som også forsvant da hun skulle i banken og ta ut penger. Fortsatt er det ingen som vet hvor hun er. Det er som om dere der hjemme hørte om mennesker forsvinne fra Farmandstredet. Det er rett ved meg. Det foregår der jeg er, rett under nesa på meg.
Så i det hele tatt, at Colombia er tryggere enn Venezuela sier litt.

Det er også mye rart her. Jeg så på en kanal på Tv´en istad sammen med bestemor da hun plutselig fortalte at hele kanalen ville legges ned på mandag. Jeg spurte hvorfor? Og jo, det var fordi Chaves (presidenten) ikke likte kanalen. Så hva gjør han? Jo, legger ned hele kanalen og gjør ENDA flere arbeidsløse. Da bestemor fortalte det, begynte jeg faktisk bare å le. Jeg syntes det var så utrolig barnslig. Er han president eller "kongen" i sandkassa? Han har også en egen farga. Rød er nemlig hans farge. Hvor barnslig er vel ikke det? Så hvis du liker Chaves har du helt RøD bil. Og hvis du ser mange mennesker i gata i kun røde klær,... Ja, da vet du hvem de heier på. Fargen blå er for de som er mot Chaves.

I dag var jeg ihvertfall ute med mange utvekslingsstudenter. Og i "hovedparken" i San Cristobal var det mange rockere/blackmetal folk. De begynte å snakke med Tammie (fra Danmark) også begynte de å snakke om vikinger. DA ble jeg interesert! De likte veldig godt gruppen "Nightwish" og sang alltid "VIKIIINGS" når de hørte på sangene dems. Da kunne jeg stolt fortelle at jeg var en fullblods viking! Danskene og islanderne er bare "copycats" som jeg kalte de. De syntes selv det var kjempe spennende og møte en HELT EKTE viking fra Norge! Tydeligvis forbinder "blackmetal" folkene her "metal" med vikinger. Hah, kult! Det er kult å være norsk (iblant).

NB: Legg merke til fargen rød.
venezuela144

viking1   norskflagg

Hasjiiis

Hmm... I mitt forrige innlegg skrev jeg at nesten alle vennene mine var høye. Vel, ja det var sant, MEN jeg kom på at det kanskje ikke er sååå vanlig i Norge. Selv tenker jeg ikke over det lenger. Det er så vanlig her. Folk bare røyker litt gress og slik, blir høye, har det gøy også blir de trøtte. Vel, jeg har egentlig ikke så særlig peil på "hasj-miljøet" i Norge. Både fordi jeg ikke gjør det og fordi det foregår veldig i smug. Her er det veldig åpent. En kilo koster under 1000kr lappen så det er også billig. Og som sikkert mange vet er Columbia kjent for mye hasj og slikt, og byen min ligger helt oppi Colombia. Uansett, nok om hasj!

Skolen i dag. Jeg møtte opp til gym som vanlig en onsdags morgen. Men om læreren var der? Neida. Jeg har gått på den nye skolen i fire uker og ikke EN gang har gymlæreren møtt opp. Så nå har jeg ikke hatt gym på lenge (ikke at det egentlig gjør stort). :)
I siste time hadde vi en kjemi prøve. Jeg kunne selvfølgelig ingenting. Jeg visste ikke at vi hadde den engang. Så kom læreren og spurte meg om jeg var glad i å skrive. Så rakk han fram tusjene får tavla og ga meg all frihet til å skrive/tegne hva jeg ville på tavla! DET syntes jeg var kjempe gøy! Så mens alle andre satt og stressa med en kjemi prøve, stod jeg framme på tavla og tegna feite kaniner og løver med tre bein. Læreren selv kom opp og skrev ting til meg. Eks: "all your classmates are dead after this test". Han gjorde kjempe mye narr av de og kalte klassekameratene mine dumme (får tull da, of course!). Men det syntes jeg var gøy! Så jeg hadde en gøy time. Jeg også blant annet lagde en tegning i går i kjemitimen. Og læreren(den samme) kom og så på den (jeg tegnet de nye vennene mine fra skolen) og han ba meg tegne med han også :P Han er kjempe barnslik og morsom. OG kan engelsk, så det gjør ting lettere for meg. Så jeg har det fint! :D Nå hvert øyeblikk drar jeg ut! Ned til Romulo, Batu kommer også kjører han oss til et bursdagsselskap.
 :D Hasta lluego!

Opprør og skyting i gatene (min dag)

I dag kunne jeg endelig gå ut! Jeg tenkte meg ned til Romulos hus med buss. Men jeg ante ikke hvilken og hvordan. Så fikk jeg dratt med meg nabogutten på bussen med meg. Bare får å lære meg bussen. xD Og når jeg var framme i Tariba med buss, tok han buss hjem igjen. Hihi. Sikkert litt dårlig gjort ovenfor han, MEN jeg betalte tross alt bussen for han. MEN en bussbillett koster ikke 50øre engang, så jeg syntes ikke det var så mye å be om, ettersom han faktisk brukte ca 1 time av fridagen sin BARE på å ta buss med meg. xP
Da jeg var framme kom Ivo og Lennard også. Og jeg trodde alt var helt fint, ting hadde roet seg. Men NEIdaa. Plutselig ringer faren til Ivo, og jeg får en melding fra bestemor og Lennard får melding fra sine foreldre. Og på alle stod det "kom hjem, det er skyting og opprør i gatene". Ohhh greeeat. Ikke alle var like glade over valget i går tydeligvis. Spesielt fordi Chaves ble knust ned i støvlene. Desperat prøvde vi å få tak i taxi, men det var ingen å nå. Litt stressa var jeg, men det gikk fint. Vel, det var jo farlig å gå ut, men vi holdt oss innendørs. Tre timer etter sms´en fra bestemor kom jeg hjem. ENDELIG fikk jeg tak i taxi. Og da jeg kom hjem gikk det fem minutter for jeg hadde ansiktet mitt fult av klistremerker (av mine kusiner på 3år) OG jeg så onkelen min som jeg bor hos på TV!
(Nå er forresten nesten alle vennene mine høye, så det er ikke fult så gøy å snakke med de på msn... Eller jo litt :P )

Vel, dette var min dag! Håper dere der hjemme har like "interesante" dager som meg :P

Vil ikke hjem :(

Akkurat nå har jeg vondt i magen. Veldig... Ikke fordi jeg er syk, men fordi det snart avgjøres hvem som har vunnet valget. Og hvis Chaves vinner, vil han være president for enda lenger (og han er IKKE en bra president). OG hvis han IKKE vinner, vil han mest sannsynlig sende ut tanks i gatene. Jepp, militæret. How great is that? Det vil nok føre til hjemsendelse for alle utvekslingsstudentene fordi vi kan jo ikke være her i en slik situasjon. Men jeg vil ikke hjem! Hvorfor er politikken så ustabil her? Hvorfor er det så vanskelig å være ett velfungerende land/samfunn? Venezuela er et land som er veldig rikt på olje akkurat som Norge (nesten). Men likevel ser jeg bensinstasjoner hver dag som ikke har bensin. De er nesten alltid stengt. Og det skaper kjempe køer når det først er noe bensin.
Nå tenker jeg jo at det værste kan skje. Det er jo ikke sikkert det blir slik. Men muligheten er der. Men får heller prøve å tenke den positive veien. Men fortsatt, jeg er dødsnervør...!

Heldigvis har jeg noe å glede meg over! Romulo skrev nemlig denne fine, fine emo teksten til meg :D :

vilde vilde pobre diabla se dice que se te ha visto por las calles vagandooo (8) llorando por un hombre que no vale un centavooo, pobre diablaaaa llora por un pobre Diabloooo (8)

Oversatt til norsk: Vilde, Vilde, stakkars djeveeel. Det er sagt at du ble sett vandrendeee gjennom gatene (8). Gråt for en mann som ikke er verdt et øreee. Stakkars djeveeel, gråter over en stakkars djeveeel (8)


"stemmedagen" og fjelltur :)

Ja, nå har jeg hatt fri siden onsdag. Og nå er det lørdagskveld. Jeg kjeder halen av meg (selvom jeg ikke har en). Alt er stengt. Og da mener jeg ALT. Dumme stemmegreie i morgen (søndag). Chaves stenger av alt. Jeg kunne ikke gå ut av døra i dag, og i morgen kan jeg IHVERTFALL ikke. Da er det rett og slett farlig og gå ut. Jeg syntes det er rart. Alt blir stengt av en hel uke, det blir opprør og kaos og gatene er farlige og gå ut på BARE på grunn av valg av ny governør. Noe jeg ikke kunne drømme om ville hendt i Norge. Kjedelig helg. Jeg ville heller hatt skole enn dette.
Vel, jeg skal ikke si at det bare har vært dritt. Jeg har fått gjort noe gøy disse dagene!
Onsdagen var jeg i parken Metropolitano med Maggie og Svandis. Det er en stor park som har alt! Fra svømmebasseng til basketballbane. Vi endte opp med å spille basket med noen chicos (H) Noe av det første den ene gutten spurte meg om var om jeg hadde barn. Ja jøss, "jeg har fire" svarte jeg xD. Jeg tror han tok spøken, forhåpentligvis.
Onsdagen var jeg opp i fjellene med nesten alle AFS studentene + tre andre Venezulanere. Det var en av de gøyeste turene jeg har hatt på lenge! Og mest slitsomme! Definitivt. Jeg tror vi gikk 4 kilometer opp, opp opp. Og det var kjempe bratt, på dårlig vei i stekende varme. Da vi endelig kom opp til "foss-stedet" var det fult av steiner vi måtte klatre opp, får å komme HELT opp til selve fossen. Og da vi hadde klatret helt opp til den, begynte det selvfølgelig og øspøs regne. Vi var langt oppe blant masse steiner, så vi ble søkk våte da vi endelig kom ned på bakken igjen. Men det var gøy! Etter det gikk vi ned igjen til byen. Så hadde vi piknik i parken Metropolitan.
Da jeg kom hjem var det rett til Sambil for å se på juleting. Jeg møtte blant annet på nissen. Ikke at jeg har så veldig julefølelse eller noe sånt. Men i går hjalp jeg Romulo med å pynte juletreet. Raaart. Og får første gang tok jeg bussen alene i går!

Akkurat nå gleder jeg meg til stemminga er over. Det har vært så mye surr her. Og så mye politikk og bråk og greier. Slitsomt. Nå er jeg klar for jul, men først og fremst, min egen bursdag! :D

Fossen
lll 001
På vei opp. Stefanie, Therese, Dulce og Lauren
lll 002
Når vi var her, var vi ikke halvveis opp engang :P
lll 003
Jeg klarte å skli ut i vannet, selvfølgelig..
lll 006
I sambil. Irene, Gabi og meg (som "glade" alver (: )
lll 007
Nissen i kjøpesenteret
lll 010
Juletreet i kjøpesenteret
lll 012
Jeg elsker min bror, Omar <3
img1378

Bli slått med belte?

Skolen i dag. Jeg møtte opp klokka sju som vanlig. Eller ti over sju. De er ikke så nøye på tiden her. Men i dag var det besøk av en prest på skolen. Det skjer jevnlig. Da blir det satt opp store greier på scenen ute i skolegården og det var masse be til Gud og taler og synging og slikt. Og tida gikk. Den ble åtte.... ni... og halv ti ble den faktisk. Halve skoledagen hadde gått på å stå ute og snakke med venner, mens du hørte en prest tale i det fjerne. Så spilte de den tradisjonelle musikken fra Venezuela, så kom det jenter og dansa den tradisjonelle dansen i nasjonalklærne. Det var veldig gøy å se på. Jeg likte at skoledagen ble brukt til det. Så fikk jeg også se noe virkelig tradisjonelt fra dette landet!

Men da jeg gikk hjem fra skolen i dag skjedde det noe virkelig merkelig. Jeg gikk ytterst på fortauskanten, når en bil kom kjørende med unggutter inni. Så strakk de ut hånda fra bilen og jeg oppdaget at de hadde et beltet i hånda. Og joda, de tok og pisket det rett mot meg. KJEMPE GøY! (not). De prøvde faktisk å slå meg med det. Takket være mine lynraske reflekser traff de ikke (H) Men hallo, likevel! Hvem er det som gjør sånt, virkelig? De kan ikke bare slå et belte sånn ut i lufta fra en bil i fart! Det kunne virkelig ha gjort vondt, HVIS den hadde truffet meg. Og jeg fant det heller ikke særlig gøy da bilen kom kjørende tilbake igjen etter meg. DET kaller jeg psyko. Dumme gutter .....

Politikk, jul og en ukjent fyr

Nå er det snart valg her borte! 23 november. Det har vært ekstremt mye politikk greier her borte nå. Som jeg blant annet fortalte i ett av mine tidligere innlegg hvor hele byen min var stengt av militæret, siden presidenten var her. Presidenten er Hugo Chaves (for de som ikke vet). Og det er nok mange som tror han går av nå og at det er nytt presidentvalg. Vel, nei. Han går ikke av før i 2013. Det er governør valg.
Noen ganger er rett og slett gatene for farlig og gå ut på, så jeg må holde meg innendørs. Chaves er elsket av de fattige og hatet av de rike. Han gir penger til de fattige (så tenker du sikkert "jammen det er jo bra!") Vel, det er det, MEN han har en "visjon" om at alle menneskene i Venezuela skal være på likt nivå (slik som i Norge, sånn at det ikke blir så stor klasseskille). Men han ønsker det på et nokså fattig nivå. Det er litt komplisert det her og jeg tror ikke jeg skal legge så veldig mye mer ut om politikken her borte. Men ihvertfall på grunn av dette valget har jeg fri onsdag, torsdag og fredag denne uka :) Det blir deilig. Sånn liker jeg det! Så jeg har bare to dager på skolen denne uka. Men jeg slutter nesten ti hver eneste dag, så den er ikke så veldig hard. Jeg trenger ikke gjøre noe :)
I noen situasjoner liker jeg å være utvekslingsstudent. Eks: Når jeg hører ting jeg bare ikke vil forstå/svare på. Her om dagen møtte jeg ikke opp til en time, men satt heller ute og spiste potetgull og cola med noen klassekamerater. Da jeg gikk tilbake til klasserommet spurte læreren meg hvorfor jeg ikke kom til timen og slik. Jeg sa bare at jeg ikke forstod hva han prøvde å si til meg og da var alt helt greit! Hva mer kunne han muligens gjøre da?
Jeg gjør jo absolutt ingenting i timene, UNNTATT høre på mp3 spilleren min.

På fredag hadde vi AFS møte igjen. Det var for å feire de som hadde hatt bursdag i september og oktober (av utvekslingsstudentene). Og på lørdag var det ut ut ut! Da vi stod på utsiden av Romulos hus og venta på taxi så jeg en mistenkelig mann i rundt 20årene som kom sakte, sakte nærmere oss. Og da han var nokså nærme ropte han på Omar. Og det han sa til han var "Hun jenta der (altså meg), hun vet jeg hvem er. Jeg vet hun går på skolen "Maica". Hvor skummelt er ikke det? Du er i en helt annen by fra der du bor og går på skole så kommer det en helt fremmed fyr og VET hvilken skole du går på og alt! Det friket meg helt ut. Det er ekkelt. Alle vet hvem jeg er og hva jeg heter. En kan bare si "hun blonde" så vet alle hvem det er snakk om. Ekkeeelt

Julepyntet er forresten i full gang! Overalt er det dekorert med julepynt/julelys og selv ble juletreet satt opp her i dag i stua mi. Kanskje litt tidlig? Men sånn er det bare. Ikke at jeg har så veldig jule følelse siden jeg sitter i 30 grader med palmer. Jeg kan heller ikke tro at det snart er bursdagen min!

Syk, syk og skole :)

På torsdag sluttet vi ti på skolen. Flott! Da gikk alle til parken. Tydeligvis veldig vanelig og være der etter skolen. Så kjøpte klassevenninnene mine meg blomster og roser. Jeg syntes det var utrolig søtt og var faktisk nesten på gråten. Så var det en fyllikmann der også som dreiv å løp etter meg hele tiden. Han var kjempe ekkel. Og hendene hans var helt flassete og gule at jeg nesten holdt på å kaste opp da jeg så de. Så fikk jeg også gratis is av en mann :) Så etter det dro jeg faktisk på fest (en torsdag). Romulo tok meg med med sine universitetsvenner.

På fredag sluttet jeg elleve på skolen. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg slutter så tidlig disse dagene, men jeg tror det har med lærere som ikke møter opp. Jaja, det har jeg ikke noe imot. Men på fredag ble jeg kjempe syk. Nakken og ryggen min værket noe helt sinnsykt. Og jeg dehydrerte OG fikk en forkjølelse. Jeg fant senere ut at jeg hadde muskelkramper i leggene (klarte så vidt å gå) og det med ryggen var fordi den ikke var vandt til å bare en tung sekk. Nå har jeg sluttet å ta meg bryet med å ta med sekk på skolen i det hele tatt. Jeg trenger ikke gjøre eller skrive noe pa skolen. Ihvertfall jeg ble super dårlig og ble sengeliggenede HELE fredagen OG lørdagen. Jeg hadde selvfølgelig fult med planer begge dagene som jeg måtte avlyse. Jeg kunne ikke gå, svelge/spise og jeg hadde et konstant behov for vann. Det var slitsomt for meg bare å sitte. Tenk deg det. Utrolig svakt xD

På søndag var jeg ihvertfall lei! Så da dro jeg ut. Til Democrata får å bade :) Med Romulo, Tammie(Danmark) og Christina (Danmark), Ivo, Lennard og noen andre kompiser av Romulo. Det var utrolig gøy! Elsker å være i basseng! Og i går var jeg i parken med AFS studentene. Spilte litt ball og slik. Før jeg faktisk dro og trente brasiliansk kampsport. Det var faktisk veldig gøy! Men likevel foretrekker jeg volleyball. Prøver fortsatt desperat og finne et volleyballlag jeg kan delta i, men det er håpløst.

Sendte forresten ut en felles mail forrige uke! Var det noen som ikke fikk den eller vil ha den? Gi gjerne beskjed. Har det uansett helt fantastisk på min nye skole! Hasta lluego!

Ballongene jeg fikk :) <3
lll 236
Medisiner... :S
lll 239
Kuer utenfor vinduet mitt
lll 232
Et insekt jeg hadde på TV´en - forferdelig irriterende -_-
lll 235
Tegninger jeg nå har fått foreløpig :) Henger opp alle jeg får :P
lll 241
Lapp jeg fikk på skolen :)
lll 244
På den nye skolen <3
bonithaz

Nonne-terror

Nå sitter jeg her. Halv elleve om kvelden og blogger. Jeg kom nesten akkurat hjem. Jeg burde vel egentlig legge meg snart, MEN følte får å blogge. Jeg klarte selvfølgelig å miste mobilen min i taxi´en i dag. Heldigvis finnes det noen gode, ærlige mennesker her, så taxi sjåføren ringte bestemoren min og sa han hadde funnet en mobil i taxi´en. PUH, jeg er utrolig letta! Var helt stressa!
Jeg var ute med Ivo, Lennard, en venn av Romulo, Romulo og Omar. De skulle kjøpe noe kimolo greier får ji jitsu (kampsport klær ting). Jeg hadde egentlig også lyst til å kjøpe en og bli målt opp, men NEIDA, i bakhuset sitter det en gammel nonne. Og hun begynte å rope på meg "chica, chica". Jeg gikk selvfølgelig bort til henne. Jeg hadde en liten baktanke som "ånei håper ikke hun skal prøve å overtale MEG til å bli nonne". Men det sa hun ikke. Istede sa hun: "Du gi penger til de fattige. GI MEG PENGER!" Så stappet hun hendene sine opp i ansiktet mitt og sa "penger penger, gi meg!" Jeg ble helt frika ut av hele greia, så det endte med at jeg løp ut av hele butikken i total latterkrampe. Egentlig var ikke den episoden særlig gøy, mere pinlig. Så det ble ikke noe kimono på meg. Takk, dumme nonne.... På utsiden av butikken stod heldigvis Lennard og han hadde lakris! Mmmm lakriiis <3

Etter hele den dumme episoden stakk vi ihvertfall på bar og hadde oss noe å drikke. Da følte jeg meg bedre etter hele nonne greia. Jeg skal aldri bli nonne!
Og på skolen går ting helt suverent! Det ble ikke noe sammen med klassekameratene mine i dag, men en annen dag :) Uansett så har jeg det utrolig festlig! I går fikk jeg en gutt til å strippe får meg xD Og i dag møtte ikke gym læreren opp, så det endte med at vi tok bilder rundtomkring i hele skolegården (bildene vil bli lagdt ut senere).
Jeg har også funnet ut at jeg nesten bor under en stein. Jeg hadde ikke peiling på at valget i USA var nå og at det stod mellom McCain og Obama. Selv håpet jeg på Obama. USA vil ha gått av og få en mørk president. Men ihvertfall hva som skjer i verden og på nyhetene aner jeg ikke. Heller ikke hva som skjer hjemme i Tønsberg. Og heller ikke noe musikk. Har noen noe musikk anbefalinger? Begynner å bli lei de gamle sangene jeg lasta ned får over to måneder siden.. Oppdateringer, oppdateringer, oppdateringer, vær så snill! :D
Men nå er det leggetid! Buenos noches! :-*

nonne


Maica!

Maica er navnet på min nye skole! Som jeg trives helt utrolig bra på! :D Jeg hadde min første skoledag i går og jeg var selvfølgelig utrolig nervøs. Jeg var jo tross alt den første utvekslingsstudenten de har hatt der og den eneste. Det er en stor skole med rundt 800 elever tror jeg det er. Og i dag gikk jeg faktisk til skolen (20 min). Klokka 7 gikk jeg og da jeg var framme var jeg kjempe svett, fordi det er så varmt selvom klokka bare var sju om morgenen. Jeg gikk sammen med noen av klassekameratene mine.
Folkene p
å den nye skolen er helt utrolig herlige og har fått allerede en hel del nye venner :) Det er helt utrolig hvor åpne og snille de er her. I morgen skal vi til sambil (ser fram til det). Alle vil presentere seg får meg og hilse på meg. Og jeg syntes det er deilig å endelig ha en skolegård!

I helga var jeg ihvertfall på Halloween fest! Med rundt 1000 mennesker tror jeg. Halloween er jo stort her. På festen sjekket de alle får våpen og slik.. hmm det var rart. Jeg har aldri blitt sjekket før om jeg har en pistol. Jeg var uansett utkledd som en djevel! Elsker kostymet mitt!:D Jeg hadde en utrolig bra helg! Var også på kino på søndag og så "Saw 5". Synd jeg ikke har fått sett nummer 4 :/ men ihvertfall ser fram til at nummer 6 kommer! :D
Forresten er det noen som digger playstation1 spillene? Her koster et spill 5kr (pirat kopier). Så kan gjerne kjøpe noen får noen xD
Skolen er ihvertfall helt vill, men det er slik jeg liker det! :D Skal snart til Sambil (som er kj
øpesenteret her hvis noen ikke har fått med seg det) og møte Amber :)

Hasta lluego!

november 2008
ma ti on to fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30