La oss snakke om politikk

Klokka er 10 (på kvelden) og jeg har en framføring i morra... Som jeg ikke har starta på enda. Kanskje en ide å starte? Jeg ble bare så motløs, når det var på grupper og det ble valgt ut forrige uke da jeg var syk. Og vi kunne velge blant amerikansk historie og sånn som v har hatt om, så valgte gruppa mi å ha om amerikansk politikk! POLITIKK! Meg og politikk funker bare ikke. Vi har ikke hatt om amerikansk politikk engang! Jeg kjente jeg ble litt snurt, spesielt fordi jeg fikk vite i dag hva jeg skal snakke om.. Hvorfor fungerer ingenting mens jeg er borte?

Jeg kan ihvertfall ikke la bitterheten over dustevalget gå ut over gruppa mi, så jeg burde kanskje starte snart.. Snart.. Jeg sitter å drikker vann fra en stor kaffekopp fordi vi var tomme for glass.
Gleder meg til desember i morgen og det snødde faktisk litt i dag også :) Jul er fint <3 Kan noen noe om amerikansk politikk som kan hjelpe meg? På en eller annen måte?

barack20hillary

En trapp i 103min

På fredag var Kristina og jeg servitører på et julebord for leger. Jeg glemte kameraet, men jeg kan si at vi så heelt smashing ut! Og jeg skal ikke utdype så mye om den kvelden. At bordet knakk med all maten oppå og vi måtte rengjøre under bordet var tungt. Eller at en lege kasta opp foran oss og påstod at det var en host, og at to andre leger snakka med hverandre inne på kjøkkenet med oss og snakka om hvordan de tok en dame skikkelig bakfra! En hengivende kveld!

På fredag hadde Kristina og jeg jentekveld. Først hadde Kristina kjøpt muggen ost som vi skulle ha på pizzaen, så det ble masse surr med det. Så hadde Kristina kjøpt to nye, spennende filmer som vi skulle se. Den ene var alt for mye blod og gris i menneskekroppen så vi orket ikke se på den mens vi spiste. Så vi tenkte at vi skulle sette på den andre. Den var skrekk og fra Canada! Den måtte jo være bra! Det viste seg at i hele 103 minutter satt Kristina og jeg å så på tre damer som gikk oppover en trapp... Ja.. Det var hele filmen.. De tre damene som gikk oppover en trapp i meget sakte tempo og snakket meget sakte også. Det må nesten være en av de kjedeligste filmene jeg har sett! Jeg skjønner ikke at den havna i kategori skrekk engang! Det var en typisk film som en lærer kan komme å sette på også be klassen om full analyse av filmen. Lærere har et talent om å finne kjedelige filmer. Den het ascenssion eller noe sånt. Vær så snill, ikke se den!! Bare ikke gjør det! Den er en lidelse!

I natt drømte jeg derimot at jeg forsov meg. Jeg våkna halv tolv og klarte ikke å skjønner hvilken dag det var en gang. Det var onsdag eller torsdag og jeg var kjempe stressa. Brått våknet jeg fra drømmer og drømmen ble til virkelighet!! Jeg trodde jeg hadde forsoved meg og stressa som faen! Jeg så at det begynte å bli lyst ute, og jeg klarte bare å ikke skjønne hvilken dag det var og hvilke timer jeg mista. TIl slutt gikk det opp for meg at det var søndag og at drømmen jeg nettopp hadde drømt hadde såpass stor innvirkning at jeg våkna og hadde den samme opplevelsen igjen!
Super dejavu...
Jeg kjørte litt rundt i byen i dag for å øvelseskjøre. Det var fakkeltog, og mens jeg kjørte bortover en trafikert vei, kommer en dame med barnevogn og to barn i hver hånd og løper over veien. Det var ikke fotgjengerfelt! Jeg holdt på å kjøre alle fire rett ned. Heldigvis har jeg blitt en slik dreven og proff sjåfør at jeg ikke gjorde det.. Hehe meg asss <3

ascensions
Beklager lite bildet. Det var det eneste jeg fant på google. Da jeg søkte på google, fikk jeg bare opp mange skremmende gude-bildet *grøss*. IKKE LA DERE LURE AV COVERET! Den heter ascension forresten!

Spennende

Så nå sitter jeg på skolen :) Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men jeg er ikke såå svak heller. Magen min er ihvertfall ikke helt frisk, så den lager masse lyder (merk: høye), så det er jo litt sånn... pinlig... til tider..Mye luft og ting og ja.. Tror ikke jeg skal utdype det så veldig mye mer her på bloggen.

Glemte å skrive at søstra mi kræsja natt til i går. Hun klarte seg fint, men bilen ble totalvrak, så nå har vi en bil mindre i familien. Og jeg som snart har lappen :( Fetteren til Romulo (min beste venn i Venezuela) ble kidnappa på mandag, så det er jo litt trist og stress.. :(
Og den rosa kosedressen min fra russedress kom i posten på tirsdag, så nå har jeg en stor god russekose-dress <3

Waw, hvorfor blogger jeg ikke mer? Livet mitt er jo fylt med spenning!

26069911254984372536

Den har jeg <3 Når jeg tenker meg om, skulle jeg kanskje bestilt den i rød, langd en liten antenne på den og vært Pooh i Teletubbies..

Et kurs hvor alle har hodet i rumpa

I dag har det ikke bare vært latskap! Jeg stod faktisk opp tdlig og dro til trafikkskolen klokka 8. Det var sånn teori før langkjøring (men hadde ikke langkjøring i dag). Jeg var jo syk, men det kurset er så sjeldent, at jeg nesten bare "måtte" orke det.
Fyren som underviste spurte om vi kunne noe kart og om vi var gode på det. Han rettet seg mot meg og sa "kan du kart?" Jeg svarte nei. Så spurte han om hvordan jeg skulle klare å finne fram på nye steder da? Jeg svarte bare enkelt, "GPS vel". Ja, det var siste gang han spurte meg..

Ihvertfall, så var det noen..... Hva skal jeg kalle dem? Spesielle typer på kurset. Vi fikk et spørsmål som lød "Hvorfor vil du ha førerkort?" Jeg svarte fordi det kollektive tilbudet er så dårlig (+ at det er praktisk ++ ). Da sa en fyr at nei, det var ikke dårlig! Han syntes det kollektive i Norge er kjempe bra og han kom ikke til å kjøpe seg bil! Jeg bare "kødder du?!" Det kollektive i Norge suuger jo! Dyrt og det går jo aldri! Tregt er mye av det ogsåå (toget *kremt kremt*). Så var det en annen dame som svarte "Ne jeg vil egentlig ikke ha førerkortet jeg! Syntes det er så skummelt å kjøre bil, får bare angst hele tiden! Jeg tenker bare på risiko når jeg kjører." Alle satt der og bare "hvorfor i helvete sitter du her og skal ta lappen da?" 

Senere så kom han (lederen for kurset) opp med forslag som biltilsynet (eller hvem det nå var). Og det var at gutter skulle ikke få ta lappen før de var 25 og jenter ikke før de var 23. Eller så var også et forslag at når man fikk lappen, så skulle man ha et degradert førerkort hvor man ikke kunne kjøre mellom 23.00 til 06.00 eller ha passasjer(er) under 25 år, de første 6 månedene! 
Og at vi faktisk var 7 stykker på det kurset og bare TO sa mot dette (jeg og en annen). Seriøst er folk helt blåst?! Dusteregler! Jeg sa at hvis vi ikke kan få førerkortet før langt over 20, kan vi bare kutte ut russetida først som sist, og da syntes folka på kurset at jeg var teit!
Mener noen seriøst at vi kan gå i krig og drepe folk og kjøpe sprit som er suuuperfarlig (ifølge myndightene) FØR vi kan kjøre bil?!??! Jeg hadde nesten lyst til å ta opp en stol og kaste den på hver og en som var på det kurset. Enten så bare var de syykt beskjedne og tørte ikke å snakke, ellers så var de alle veeldig tilbakestående. Jeg var jo syk (er mye bedre forresten), men likevel klarte jeg å få sagt en lyd. Det kurset irriterte meg så &#/&"% (mest menneskene). Og det værste er at jeg må på et nytt kurs med de samme, dumme menneskene om to uker. På MIN BURSDAG. Hvorfor er det såå mye lidelse på MIN BURSDAG?!


Gud må hate meg

kaptein kjeks
Dette har jeg levd på i tre dager nå. Mmm kaptein kjeks <3
I morra blir det skooolen <3 <3 Flaks at jeg har fri på fredag da...

Sykdommen jeg fryktet i mai..

Heele uka mi er ødelagt (sånn nesten). Jeg hadde lagd en plan for hele uka, med masse lekser og prøver (som jeg hadde 100% kontroll på) og alt skulle bli så bra! Eller ikke bra, prøver er dritt, men jeg hadde lagd en så bra plan for uke!
Planen gikk i do (praktisk talt) da jeg våknet til morgenen i dag. Av meg selv våknet jeg halv seks på morgenen av at jeg var så kvalm. Intet annet skjedde, enn at jeg spydde.. Og spydde.. Og fikk diare.. Og spydde.. Jeg prøvde å legge meg igjen, men med en gang jeg snudde meg i senga ble jeg dårlig å kasta opp. Så tilslutt skulle jeg stå opp å ta en varm dusj for å prøve å føle meg litt freshere og siden jeg hadde vå himla vondt i beinet. Det endte med at "dusjturen" ble brått stoppet, ettersom at jeg ikke klarte å stå oppreist og datt utover på badegulvet, mens jeg ikke så en dritt (mista syntes). Jeg tenkte "nå besvimer jeg." Jeg tenkte det helt til "ok, oppkast og diare istede".

Jeg har blitt virkelig dårlig! Og jeg som ikke sovnet før rundt 1 i går natt! Og da var jeg helt fin, men etter 5-timers søvn, sa det pang.  Jeg trodde at jeg var alt for kul og pen (ikke at det er mulig), til å få svineinfluensa, men... Jeg tror jeg har det. Noe har jeg ihvertfall. Med mye oppkast, diare, varm, kaldsvetting og verk i hele kroppen har jeg følt meg helt fæl i dag. Det passet såå dårlig å bli syk nå! Også såå syk! Ikke litt hosting og hoven hals, men jeg klarer hverken å stå eller sitte. Ikke gå heller forsoved.

Måtte Gud helbrede meg snart! (selvom jeg ikke tror på han)..
Forresten så ble det satt opp ny russekro i dag. "Nissekro" og den har jeg faktisk lyst til å gå på! Så da jeg gikk på eventen på facebook, ba jeg "vær så snill, la den russekroa være etter 9 desember." Og vet dere hva? Det er nisserussekro 9 desember! Så selvom min teite 18årsdag er på en onsdag, blir det party likevel! Oh yeah, its my birthdaaay (8) Først må jeg lide meg igjennom fremføring av særemne fra 8 til 9, også ha langkjøring fra 9 til 5 på bursdagen min, men etter DET! Da blir det feest <3 <3 <3 <3
ossoos
Russebildet. Skal ikke si jeg ble veldig imponert over "grimasebildet". Heller uimponert (hvis det ordet finnes). <3 <3

Sveenska <3

Mens jeg sitter litt i min egen deperasjon en lørdags kveld, mens alle andre er på russekro, klarte jeg å klikke meg inn på www.blogg.se. Og med det, er det bare en ting jeg må si. Svenske blogger suger. De er dødskjedelige, alle sammen. Ikke at jeg prøver å si at den norske blogg-topplista er sååå mye bedre (noen som ligger på den, er jo bra, eks; Regine), men de svenske er ræva.

Jeg klarte forresten ved å stille klokka på mobilen fem minutter fram, ble klokka stilt en time bakover. Lurer du på hvordan det funka? Joda, jeg tenkte jeg skulle være litt smart før jeg la meg på onsdag og stille klokka fem minutter fram (da ville jeg jo ikke forsove meg), da ville jeg ha litt ekstra god tid. Selvfølgelig stilte jeg klokka da den var 22:57. Så jeg stilte den til 22:02 og trodde jeg var flink. Jeg tenkte ikke på at det da gikk over i en ny time, så jeg måtte også da stille timeviseren (til 23:02) en time framover. Vel, så langt tenkte jeg ikke, så gjett hvem som forsov seg likevel på torsdag?

Så to og en halv uke igjen så kan jeg også gå på russekroer! Og da skal jeg gå på alle, for å ta igjen alle jeg gikk glipp av. Jeg har mer å blogge om, men nå gidder jeg ikke. Ha fortsatt god helg!

blogg16251814

Norske fjorder og russiske horer

I dag våknet jeg klokka seks, og trodde jeg hadde satt mobilen på slumring. Tvert imot, jeg hadde slått den av, så jeg sovnet og hadde en underlig drøm.
Jeg var hjemme og naboene mine var onde. Jeg husker ikke hva de gjorde, men noe var det. De var thailandske eller noe sånt. Familien kom på besøk, det var jo bursdagen min. Jeg fikk bare brev, unntatt fra kusina mi Ane. Hun ga meg 12 bringebær. 7 av de var narkotika, slik at jeg kunne hevne meg på naboen. Jeg husker jeg stod på trappa og så over til nabohuset. Det stod en liten thai-dame og myste mot meg før hun gikk inn. Selv klarte jeg ikke å se forskjell på bringebærene og halvparten av de var råtne. Jeg krøyp også i ventilrørene.

Det neste som skjedde i drømmene var at jeg gikk bortover gata nedenfor meg sammen med Anders og Karoline. Vi møtte på Valløbussen, men den kjørte en helt annen rute. Det var fordi Kajsa, som var den eneste på bussen, overtalte bussjåføren til å kjøre en annen rute, slik at hun kunne gå rett av bussen og inn døra. Kajsa gikk også med et lite barn. Jeg husker jeg syntes det var dårlig gjort av Kajsa og få bussen til å kjøre en annen rute fordi hun var lat. Så gikk vi forbi et hus som hadde en racerbil utenfor huset. Anders sa at han ikke likte den bilen. Eller racebiler generelt. Anders var litt redd for racerbiler. Så fortalte han at den var naboen til hans hus og at hvert år kjørte den racerbilen jordarundt. Da så Karoline veldig spørrende på oss og sa: "Hva betyr jordarundt?" Jeg fikk helt: "O M F G vet du ikke deet azzz dummmah!! Gaaad!!" Men Karoline visste ikke hva ordet jordarundt betydde.

Det neste som skjedde (ikke mer drøm), var at jeg våknet brått og så at jeg hadde et kvarter på meg til å rekke bussen! Jeg som hadde engelsktentamen i dag og alt! Jeg rakk det heldigvis, men Anders og Karoline er nøyaktig de personene jeg er sammen med i engelskklassen, så jeg skylte på de at jeg forsov meg og drømte om dem. Tentamen var ihvertfall drit lett! Lettere enn hva jeg hadde i første klasse, og jeg var hjemme klokka 11.
Forresten, i engelsken hadde vi vikar for vikaren for vikaren for vikaren for læreren vi aldri har hatt enda. Jeg forventer ikke at alle skal være friske, men det er litt slitsom og aldri ha en lærer i engelsk, spesielt ikke når du går siste året på videregående.

Overskriften er forresten inspirasjonen til Lady Gaga på hennes nye(ste) singel, "Bad Romance". Jeg har den helt på hjernen. Og inspirasjonen for den sangen er nesten like rar som drømmen min.
Noen som er drømmetydere?
 

For liten for alt

I går tror jeg at jeg hadde en av mine mest kjedeligst fagdager som var interessant. Ikke spør hvordan det fungerer, men vi dro til Oslo for å først dra til plan- og bygningsetaten. Der ble vi sittende å høre på hvordan utvide Oslo i forhold til befolkningsveksten. Foredraget var på en og en halv time og han som hadde det var super bøg og skulle "gli glatt over" hva kommuner var. Det ble veeldig kjedelig i lengden og på slutten sa til og med læreren at det var litt kjedelig.

Etter det dro vi til to forskjellige stopp og gikk og inn av bussen. Hver gang vi gikk ut, skulle vi gå en liten tur på det stedet, ta notater og se på arkitekturen for husene og bare.. ja se.. Se hvordan husene så ut. Jeg har definitivt ikke tenkt å bli arkitekt - jeg kan jo ikke tegne. Og det ble veeldig kjedelig i lengden det også å bare se på hus..

Ihvertfall, da jeg var i Venezuela skulle jeg på en tur, så mor og far overførte penger til meg på noe som heter Western Union for at jeg kunne ta ut og dra på tur. MEN, jeg dro jo tidligere hjem, uten å ha fått tilbake de pengene. Så har han fjompen i Venezuela som har mine penger, klart å overføre de tilbake til meg på Western Union. Men nærmeste Western Union for meg er i Drammen. Men i går var jeg eendelig i Oslo og kunne ta de ut! Så etter turen, møtte jeg mamma og vi dro til WU. Endelig skulle jeg få pengene (over 6000), men neeida.. Jeg var ikke over 18, så det gikk ikke. At jeg straks var over 18 og at det var MINE penger, hjalp ikke. Heller ikke at min gode mor stod ved siden av.. Hun kunne heller ikke ta de imot for meg.. Jeg trodde jeg skulle klikke! La meg bli 18 NÅ!

I dag var ikke en særlig bedre dag. Alle pass som ble laget i 04/05 (eller noe sånt), var veldig dårlige og mange reklamerte på de (klagde å fikk nye). Jeg fikk selvfølgelig mitt pass i 2005, så mitt har gått heelt opp i liminga og jeg kom nesten ikke til Italia i høstferien p.g.a. dårlig pass. Ihvertfall, selvom jeg begynte 12 på skolen i dag, dro jeg med min søster klokka 9 til politistasjonen for å reklamere, og få nye pass. Men gjett hva? Jeg var ikke 18år, så jeg måtte ha med mor og far! Kan ikke få pass på egenhånd. IIIK, jeg tror jeg dør snart! Tilslutt gikk det greit, siden det er jo bare 3 UKER til jeg er 18. Jeg kan ikke vente..
Så hadde jeg kjøretime etter det igjen, og da fikk jeg et skikkelig luksusproblem

Hva skal jeg velge på 18årsdagen min? Ha 8 timer norsk med særemne og oppgave, eller langkjøring fra 9 til 5?
Hvorfor må den dagen jeg endelig fyller 18 bli dritt? Gud er ond.. selvom jeg ikke tror på h*n..

Lenge siden

I dag (15) er det et halvt år siden jeg kom hjem! Jeg kom hjem fredag 15 mai. En vakker mai-dag, dagen før vi vant MGP med Alexander Rybak og to dager før 17mai. Det var en fin dag å komme hjem på, ikke at grunnen til at jeg kom hjem var like fin, men det å komme hjem var helt fantastisk. Etter den værste ukene i mitt liv, hvor jeg aldri tror at jeg har grått så mye, noen gang, var det utrolig deilig å komme hjem og se kjente, snille fjes.
Jeg gleder meg til den dagen jeg reiser tilbake til Venezuela og ser alt og møter alt igjen. Det må bli helt surrealistisk, men så utrolig gøy! Jeg kommer nok ikke til å dra tilbake med det første, men det blir ikke alt for lenge til heller :)

Har forresten vært en fantastisk helg med russemøte på fredag med en herlig gjeng <3 Ikke at vi kom så langt, men det er jo en goood stund til russetida (foreløpig). Lørdag var det jentekveld hos Helene <3 Også har det jo vært lekser og litt Sims (A) og slikt og imorgen skal jeg til Oslo med klassen og se på bosetning og befolkningsvekst.. -_-

- Jeg fikk forresten beskjed om at jeg ikke kunne være igjen I Oslo i morgen etter Osloturen, fordi jeg er under 18. Jeg måtte ha en skriftlig tilatelse fra foreldrene mine.. Jeg følte meg som et lite barn igjen. Det er jo TRE UKER til jeg er 18.. Ich bin nicht eine kinder!! (eller no sånt)..

26348221242599111340
I det ene sekundet stod jeg på flyplassen i Venezuela og vinket farvel til vertsfamilien min og Romulo

untitledmm
I det andre sekundet var jeg hjemme i hagen med venner og familie og spiste taco igjen for første gang på åtte og en halv måned.

NY-NOREG

Jeg er helt utrolig, dritt lei nynorsk. Vi hadde små tester på nettet som vi egentlig gjorde på skolen, men siden jeg ikke var på skolen da vi tok de (teoriprøve), tenkte jeg at jeg skulle vært litt flink og ta de i går. Så jeg satte i gang med å bøye alle a-verb og e-verb på nynorsk. Denne teste foregikk på nettet med en datamaskin som rettet, så mdet var veldig viktig å skrive det helt perfekt.
Da jeg endelig ble ferdig med resultatet og sendte det inn fikk jeg opp tallet "1". Jeg strøyk.. Jeg strøyk hardt! Jeg slo jo opp alle orda, det kunne jo ikke være noen feil!
Det viste seg at jeg ikke tok med "har" foran det siste verbet jeg bøyde - og det var derfor jeg strøyk. -_- Jeg vet ikke hva som er værst? Å stryke fordi jeg glemte å putte inn "har" eller at læreren får opp at jeg strøyk på den dumme testen..

Jeg satt bare igjen med en tanke igjen i hodet etter å ha fullført testen.. "Jeg hater nynorsk".

Hadde også nynorsk skrivedag på skolen i dag. Det er jo ingen som faktisk kan nynorsk, så det gikk mere ut på "hvem gidder å slå opp mest i ordboka". Heldigvis fikk vi bruke ordbok på nettet, og jeg slo opp alt. Alle ord. Jeg er såå glad jeg snart er ferdig med nynorsk.

591kvaskalmemeddennenynorsken

Rosa

Jeg har rett og slett veldig mye å gjøre nå for tida, og det som ligger først på prioriteringslista mi, er ikke blogg.no. Og jeg kan ikke blogge - bare for å blogge. Ikke at jeg sier at jeg skal skulle med bloggen, men akkurat nå er blogg-inspirasjonen litt borte. Men den kommer nok fort tilbake igjen!

Så jeg vil ihvertfall si at Pink konserten var helt rå! Det var kjempe gøy, og jeg hadde helt glemt at Pink hadde så mange bra sanger! Nå ser vi på filmen 300 på TV. Den er rar.
Håper alle har hatt en fin uke og gleder seg til helga! Det gjør jeg! =D

Og det ble ikke tatt særlig mange vellykkede bilder av meg den dagen.. Ikke at det var meg vi skulle ta bilder av heller da.. hihihihii *fnis*

cimg1341
Snuskesøt på Burger King <3

cimg1371

cimg1378

cimg1369
Pink (hun rød i lufta)

cimg1355
Beste bildet av meg. Kan godt innrømme at jeg tok litt dop da jeg var i Oslo daaa <3 <3 <3 <3 <3

Fiskeproblem

Først så syntes jeg det var koselig med masse fisker, men nå er de for mange! Jeg ante ikke at det skulle gå så fort!! Jeg hadde bare noen fisker i akvariumet mitt, men jeg visste ikke at alle var så incest, og nå bare popper det opp hundrevis av babyfisker over alt!! De er alt for mange og det vil ingen ende ta!
Jeg gikk til en dyrebutikk og spurte om de ville ha noen, men det ville de ikke. De tok ikke imot. Men hun sa at jeg kunne trekke de ned i do, for da "svømmer" de liksom videre (ikke at jeg tror å bli trekt ned i en vivelstrøm for så å ende opp i en dødsekkel kloakk, er lykke fordi de "svømmer" videre). Eller så sa hun at jeg kunne helle kokende vann på de. Det var en smertefri og enkel død. Men.. Jeg vet jeg ikke klarer det! Ja, det er bare fisker, men det er jo et liv! Jeg kommer aldri til å klare å stå og hele kokende vann over liv jeg selv har skapt!

Den ene fisken døde i går da.. Magen hadde sprengt. Jeg tror kanskje jeg gir de litt for mye mat, så å sprenge magen er vel kanskje ikke en fin måte å dø på det heller? Hjelp, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Noen i Tønsberg-området som har lyst på gratis guppy-fisker?

Nå drar jeg snart på pink-konsert! Først skal jeg bare skrive litt om bærekraftig utvikling -_-

pink
Pink!

guppy20m20et20f202
Bilder er fra google, men ligner veldig på mine. De er alle gule og blå (siden de kommer fra samme mor og far *grøss*)

Nerding

Jeg er helt utslitt etter en hard uke. Og selvom jeg har to innleveringer som skal være ferdig til mandag, og jeg hadde tenkt til å gjøre de i dag, så endte jeg heller opp foran pc'en og spille The Sims, for en gang skyld. Jeg kan enkelt og greit si at jeg er skikkelig The Sims nerd.. Men jeg er vel ikke den eneste?

I går var det 6 november, som betyr at det var et halvt år siden det skjedde! Herregud jeg kan ikke tro det er så lenge siden. Jeg husker jeg tenkte "det skjedde for en time siden" eller "det skjedde for to uker siden". Jeg husker godt hvordan jeg blogget om det, mens jeg så ned på armene og så merkene fra kablene.
Søndag neste uke, vil det være et halvt år siden jeg kom hjem! Herregud jeg husker det så godt! Hvordan det var. Jeg syntes tida i Venezuela virker nærmere enn tida etter at jeg kom hjem fra Venezuela. Det er merkelig det der. Jeg husker så veldig godt hva jeg gjorde på den nøyaktig samme tida i fjor.

Jeg burde nok prøve å ikke tenke så mye tilbake på det, så kan vel skrive en glad-ting helt til slutt! Sånn rett ut av det blå, skal jeg plutselig på Pink konsert! I Oslo spektrum. Skal du dit kanskje?
Så mandag blir en skikkelig lykkedag!
1. Jeg har faktisk fri nå på mandag
2. Jeg skal på Pink konsert + at det er sammen med min elskede snuskesøt <3
3. Da er det nøyaktig en måned til 18-årsdagen min! =D

Ha en fortreffelig helg! Min helg går ut på å være utslitt!

thesims
The Sims i mitt hjerte <3 I ditt kanskje?


The Tyra Banks show

Er det noen andre enn meg som syntes the Tyra Banks Show er skikkelig dårlig? Det er et av de mest talentløse programmene jeg har sett, noen gang! Av og til ser jeg på den bare sånn for underholdning, men i dag tok det helt av. Dagens emne var noe sånt som "teen-sexSMS" (husker ikke helt, men noe i den duren).
Mødre hadde stilt opp på TV og fortalte hvordan de bare hadde tatt telefonen til døtrene sine og lest alle meldingene dems og funnet dem svært sjokkerende, siden det stod "frekke" ting på de! Seriøst, først og fremst... En mamma skal ALDRI ta mobilen fra sitt barn (hvis du spør meg). Det er en privat ting og personlig. Moren har ingenting med om hva som står på de meldingene. Jeg selv hadde klikka i vinkler hvis moren min hadde gjort det.

Men der satt mødrene og fortalte hvordan de lå oppe hele natta og leste igjennom heeele innboksen til datteren sin, og at de nesten ikke kunne TRO hva de leste. Så ble noen av de private meldingene lest opp høyt også spurte Tyra de ungdommene som satt der (rundt 15år) og spurte "Er du jomfru?" "Har du gjort oralsex?" osv.. Men herregud, det har jo ikke Tyra noe med! Ingen har noe med om hvem som er jomfru eller ikke, og hele Amerika og resten av verden har ihvertfall ikke noe med hvem som er jomfru!
Tenk deg at du måtte stille opp sånn med moren din på TV, når du er 15! Og svare på "national TV" om du er JOMFRU ELLER IKKE! Det var helt sykt og rett og slett dårlig gjort.

Amerikanere er så sensitive. Hun ene moren sa jo "ja, jeg gikk på mobilen og.. og ... og der fant jeg... ett bilde av en PENIS!!!" Og hele salen kommer med sånne "gisp". Herregud, det var bare et bilde av en penis og hallo, hun var jo 15! Hvem har vel ikke sett en penis?
En annen av de unge jentene forsvarte seg med at hun hadde vært sammen med kjæresten sin lenge og at de hadde trygg sex og hun syntes ikke det var noe galt med det og moren var litt enig, men Tyra hadde selvfølgelig en mening! Hun mente at det var helt greit og kjempe bra at hun brukte beskyttelse under sex, men at hun brukte banne-ord i meldingene hun skrev til kjæresten, det var heelt krise.
Jeg kom fram til (slik jeg skjønte det) at språkbruken de hadde i det daglige livet eller hva de sa på telefon, var ikke så viktig, men om de skrev det på en melding var det totalt K-R-I-S-E!

Jeg fikk helt vondt av å se på programmet i dag, og jeg syntes hele greia var dårlig gjort både av mødrene og av Tyra.. Stakkars de jentene.. De ble jo rett og slett driti ut på TV over hele verden.
Som jeg sa "The Tyra Show", ræva program. Er du enig?

thetyrabanksshowshow

Programmet ditt suger!

Teori meg midt i..!

Skolearbeidet tar helt overhånd nå! Det er helt vilt hvor mye jeg faktisk har å gjøre! Tre innleveringer og en prøve. Alt skal være ferdig før tisdag.. MEN!
Jeg skal ikke bare klage! I går fikk jeg gjort ferdig engelsk bookreview, så da er endelig den over, selvom jeg måtte løpe til læreren, ti minutter før skolen var slutt, mens jeg skrek " VI REKKER Å FREMFØREE!" og hun løp og sa "er du sikker?" Og vi ble enige om at det hadde vi tid til! Jeg kunne ikke vente til neste gang, først og fremst fordi jeg ville bli ferdig, for det andre så var det siste time med den læreren og hun er ganske snill på karakterer. Den nye vi skal få tør jeg ikke tenke på hvordan er!

Ihvertfall, idag tok jeg hele dagen fri, for nå skulle teoriprøven for bil tas. Jeg har lest boka to ganger, øvd ca 10000 ganger på nettet og ville få den overstått. Og jeg visste jo at 2 av 3 stryker første gang (eller over 50% stryker første gang).
Jeg var dødsbervøs da jeg gikk inn døra og skulle ta den. Og trikset mitt var: først tar jeg alle de jeg kan - hopper over de jeg ikke kan. Når jeg har svart på alle, vil jeg få en oversikt og se hvor mange som mangler ett svar."  Det var ikke mye glede da jeg så over hvor mange som manglet svar. Kanskje 14!! Og man kan ikke ha fler enn 7 feil! Jeg var usikker på alt for mange! Jeg skalv mens jeg tok testen og var nesten et nervevrak, men tilslutt måtte jeg bare godta svarene jeg hadde gitt, og klikke avslutt.

Jeg dekker over øynene mine og åpner de igjen og der står det en stor tommel opp og "Gratulerer du har bestått teorien!" Jeg trodde seriøst jeg skulle begynne å grine! Herregud jeg stod! Jeg stod første gangen! Det var helt fantastisk! Jeg er overlykkelig! Glattkjøringa gjorde jeg denne mandagen, så nå nermær jeg meg nok lappen! Så deilig det var å bli ferdig med den. Det skal jo tross alt være den værste delen på hele førerkortet. Hvis jeg klarte å stå på teoriprøven, kan alle det!

Jeg hadde forresten 5 feil, hvis noen lurte! (:

bilde4
En av de beste bildene jeg har sett noen gang!


Powerpuffx2

Håper alle har hatt en flott allehelgensaften! Det har ihvertfall jeg :)
Naboen hadde fest i går, og jeg må innrømme at det at naboen har fest, er helt midt i blinken. Jeg kan alltids løpe over gata hvis det er noe jeg har glemt, og fort komme meg hjem hvis jeg skulle bli trøtt :P Folk hadde bedre kostymer der ihvertfall, enn på den jeg var på helgen sist. (den festen var forresten veldig kjedelig, hvis jeg ikke skrev det på innlegget). Men i går var flott!

Kristina og jeg dro powerpuff igjen, men denne gangen hadde vi også BELL! <3 Vi overtalte Anders om å være Bell, så da var vi hele trioen! Anders var kjempe søt i grønn kjole <3

cimg1297
<3

cimg1307
Den søte sløyfa til Kristina <3

cimg1310
Skjeletter

cimg1309
Sexy Blomst <3

cimg1319
Bell og Blomst <3 x)

cimg1308
Bobble (meg)

cimg1312
Han ene er vet ikke hva og hu andre er emo

cimg1334
Den søte trio <3

cimg1313


cimg1325
<3

cimg1314
Alien og Mary Poppins

1163618886875590665419090642557945693193n
Powerpuff-jentene ! (nesten)