Kuulde

En kombinasjon av lite søvn, sprengkulde og dårlig McDonaldsmat gjorde meg kjempe syk i går. Aldri mer McDonalds. Det værste stedet noen gang, og DET skal være ett av mine nyttårsforsetter!
Jeg fortet meg å dra til Sverige i går siden jeg fikk gratistur (noe alle får) etter å ha tatt lappen. Jeg, mor, tante Siv og mine to fettere, Ola og Ludvig tok turen :)

På Nordby shoppingsenter handla jeg masse godteri :) Og litt klær.. Dro innom Indiska og de har veldig mye fint der, men ingenting kler meg. Sånn hippie-bohem-romantisk-fargerik stil kler meg ikke. Jeg ser bare dum ut i det.. Skikkelig dum ut.. Skulle ønske jeg kledde slike klær :(
På ferga hjem handla jeg ihvertfall litt vin! Jeg måtte vise legitimasjon og da så han fyren bak kassa at det ikke var såå lenge siden bursdagen min, så jeg fikk en gratulasjon på etterskudd, en ny gratistur med ColorLine og to vodkaglass :) Takk TaxFree-mannen på ColorLine :) :) :) Så var det bursdag litt til! I Sverige gikk det ned til -22 grader! Jeg skulle trille handlevogna tilbake og jeg hadde værk i fingrene. Det var frostrøyk på havet og inni ferga! Men det var en fin tur :)

Nå må jeg fikse meg, snart skal jeg ut! Godt nyttår alle sammen! I morgen skal jeg lage en gjennomgang av året 2009 :) :) (Rekker ikke lage det i daag).


Frostdamp (?) eller hva det er


Sandefjord


Ferga


Sverige


Tante, Ludvig og Ola <3


En kaninbamse jeg ønsker meg <3


Ludvig med hjerteskinke :)


Bøgzz som måtte dytte bilen om bord på ferga

En strippedust..

Det er forresten en skikkelig ekkel fyr som hele tiden legger meg til på facebook. Han er fra Venezuela og kaller seg selv "stripper boy". Han er noe av det ekleste jeg har sett! Jeg skrev en melding til han nå (på spansk) at han var ekkel og stygg og at han ikke var min venn. Der tenker jeg han fikk! Bare sjekk det ekel profilbildet hans! Jeg tror jeg spyr


*spyy*

Romjuls-tenking

Jeg hater alle klærne på Nelly.com. Ok, hate var et sterkt ord, men jeg kan ikke fordra et eneste klesplagg på Nelly.com.. Det er kanskje bare meg, og det er nok mange som liker de klærne, men jeg ville aldri betalt et eneste øre for noe som helst fra den siden.

Jeg sitter å kjeder meg litt å går gjennom blogglista (for å lese hva alle har fått til jul, siden alle har så "originale" med originale blogger..). Jeg vet ikke hva slags blogg jeg har. Ikke outfit, ikke ung mamma, ikke glamormodell, ikke kropp og sminke, ikke homoseksuell, ikke sex. Der tror jeg jeg ramsa opp alt som ligger på blogglista (neida, dårlig sagt/skrevet). Jeg tror min blogg går under "kjedelig om aboslutt ingenting blogg". Den HANDLET om å være utvekslingsstudent, men nå er jeg ikke det lenger.
Forresten så sitter jeg alltid å funderer litt når det kommer sex-blogger. Hvem er disse personene og hva tenkte de da de startet bloggen sin? Satt de i sofaen sin, alene i leiligheten og tenkte plutselig "JØSS, nå fikk jeg lyst til å dele sex-livet mitt med resten av Norge på en blogg!!!" Eller gikk de rundt i byen å tenkte "jeg har så lyst til å ha en blogg, men har ikke en dritt å blogge om. Vent, jeg lager en blogg om sexlivet mitt!!"
Dette blir nok ubesvarte spørsmål...

Og er det ingen som syntes det er irriterende at når det kommer en varm uke i sommerferien så er det fult "OMG GLOBAL OPPVARMING!!", men nå hvor det er sprengkulde over hele Norge, hører du ikke en dritt om global oppvarming.. Selv tror jeg ikke på global oppvarming. Jeg tror ikke det er menneskeskapt og jeg tror ikke vi kan gjøre noe med det. Hvor ble det av diskusjonene om hull i ozonlaget? Det var det jo så mye om før, men nå er det at ozonlaget er tett. Hvis det er så mange hull i ozonlaget, hvorfor kan ikke bare alle CO2-gassene gå ut av de hullene? Nå snakker jeg nok bare tull, og er nokså uviten, men nå vet dere hva som har sittet i mitt hodet i juleferien (+ mye mer).

Jeg tror ikke ved å minske utslipp av gasser vil føre til at gassen som allerede er oppi ozonlaget bare vil forsvinne. Så lenge det vil være utslipp, vil det forbli et lag der. Det var et varmere klima generelt i Norge på vikingertida.. Kanskje det bare skjer igjen? Og jeg skjønner ikke hvordan polene kan smelte.. La oss si det var -29 grader der også har temperaturen stiget med to grader. Ingen isbre vil smelte i -27 grader! Det er jo syk! Fryseren min ville ikke smelta i -3 grader en gang.

Ok, poenget er.. Dette er mitt syn på global oppvarming.. Mange vil syntes jeg er syk, ekstremt dum og en av de irriterende "u-miljøvennlige" menneskene... Sånn er det!

Mit nyttårsforsett foreløpig er STOPP ALL COCA COLA DRIKKING!!! Vi gleder oss til 2010!!


En slik gave

Synd at jula og bursdagen akkurat er over, for jeg fant nettopp ut hva jeg ønsker meg...


ET SLIKT AKVARIUUM!!!

Etter julebrunch i Sandefjord med hele familien, fortalte min kusine meg om romkameraten sin som jobber med aquascape ( Vann-landskap). De skaper et eget, lite miljø i akvariumet. Landskap som fjell, skog og jungel er bare noe av det. Etter å ha søkt på aquascape på google, fant jeg det bildet! Og et SLIKT akvarium skulle jeg sååå hatt! Det er kjempe fiiint <3 Jeg ante ikke at noe slikt fantes engang!

Håper alle har hatt en fin jul! Det har jeg :)

En fin jul

Nå er det jul! Ligger i senga med den rosa pc'en på fanget, radio Tønsberg er på, rosa flisteppet over mig og en supersøt silkekjole er på mens jeg ser på incest-fiskene mine i akvariumet <3 Jeg klarer ikke heelt å skjønne at det er jul. Jeg føler at jeg sitter fast i høsten i første klasse på videregående. Tanken på at jeg går siste året er helt uforståelig. Hvor ble det av videregående? Jeg føler at det å være utveklsingsstudent har "ødelagt" den videregåendegreia.. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men tanken på at jeg satt på andre siden av jordkloden og hadde jul i fjor er helt uforståelig.

Jeg husker godt lillejulaften i fjor! Jeg bytta vertsfamilie. Etter å ha tvunget organisasjonen, så slapp jeg å få en tragisk jul i familien jeg bodde hos. Lillejulaften pakket jeg mine siste saker, sa hade til bestemoren jeg bodde hos (den egentlige vertsfamilien min sa jeg ikke hade til. De møtte jo ikke opp. Faktisk så møtte de aldri opp (kan heller komme innpå det senere)). Jeg gråt da jeg måtte si hade til kusinenen mine. Gaby på 12 gråt så masse og hun var så glad i meg, selvom jeg kanskje ikke hadde vært like snill mot henne som hun mot meg. Jeg gråt hele veien fra mitt gamle hjem til mitt nye. Jeg gråt både fordi jeg var trist og glad.

 Resten av dagen gikk ut på å kjøre rundt i byen med moren til Romulo å se på henne betale sjekker og regninger rundt omkring. Og være med å kjøpe wiispill. Jeg klarte også å dehydrere, så da jeg la meg å skulle sove, kasta jeg opp. Vel, lille julaften i år kan ikke sammenlignes, selvom jeg ikke på noen som helst måte har julefølelse. Ingenting. Jeg er bare på høsten i oktober et sted i 1 klasse på videregående.. Det er nokså forvirrende... Men jeg tror jula i år blir fin! :D Håper den blir fin for dere også!!

Gledelig jul alle sammen <3

Dette frustrerer meg

Et program jeg finner svært underholdende er "Are you smarter than a 5 grader?" Jeg hadde lett (nesten) vunnet en million selv! Men det jeg skal fram til er at her om dagen så jeg på det og da var det en veldig interesant oversettelse/teksting. Da amerikanerne sa "oh my God!" Så ble det oversatt med "Snuske meg!" (man skulle jo nesten tro det var jeg som satt å oversatt). Og da de sa "come on, you can do it!" så ble det oversatt med "Du flesker til!" Dette høres nok sært ut, men hvem sier snuske meg eller du flesker til???!??!?!?!?!?! HVILKEN NORDMANN SIER DET?!?!?!

Andre ting som frustrerer meg er moteblader. Den ene dagen leser jeg om kjendiser som ikke slanker seg eller går på dietter (Rihanna var en av de) og i neste eller et annet blad kan jeg lese om "hvordan få Rihannas slanke kropp". Noe som frustrerer meg enda mer, er når det står tekster som "ikke vær flau over å vise kroppen din når du har sex. Hvorfor tror du han går til sengs med deg? Ikke vær redd for å skru på lysbryteren, men slå deg løs! Han syntes du er drit sexy." MEN i neste utgave leser du "En undersøkelse viser at menn bryr seg mindre om hvordan jenta ser ut når de leter etter one night stands enn hva jenter gjør. Så ikke føl deg veldig heldig hvis du har kapret drømmemannen for en natt."

Jeg kan ikke si hvilke blader dette kommer fra og når (husker ikke), men generelt så kjøper jeg ikke så mye blader (det inngår lesing, noe jeg hater). Dessuten så begynner jeg bare å tenke på slike ting. Det kan jo alltids tenkes at det bare er meg som tenker over slike ting og henger meg opp i sånne ting... Hvis jeg bare hadde grublet like mye over skoleting...

Håper alle får en fin jul ihvertfall <3
Juleferie <3

Nå er juleferien endelig her! Gleder meg masse til jul og gaver etter en nokså.. ja.. skuffende jul i fjor :P Siste skoledag var ihvertfall fin :) OG jeg fikk kjøre til og fra skolen! Jeg skulle kjøre ut av skolen i dag, så ble det lang kø bak meg, også var jeg litt treg på å kjøre ut, så folk begynte å tute.. Hehhee bare for å være litt teit, stod jeg ekstra lenge foran utkjørselen av skolen, bare for å plage de andre som stod bak meg. Hehehhehehehe, det var jo bare folk på mitt klassetrinn, de dør jo ikke av å vente litt nå som det er ferie :)

Jeg gjorde siste lekse i går på to uker! Innleveringen på Oslos utvikling. Jeg leverte den ett minutt før tida gikk ut.. Puuh! Nå har jeg tenkt på masse rart, men orker ikke å skrive mer. Er ihvertfall kjempe glad for at Chand vant X-faktor! Jeg heia på han siden jeg så ham på audition <3 Jippii :)
Russekortet måtte være ferdig i dag. Jeg tror jeg skal bestille fler, siden jeg ikke hadde tenkt det ut, og bare lagde et nå i all hast... Ble ikke særlig bra, men vi overlever! =D

Riktig god juleferie alle sammen! =D


Klasserommet


Min søte snuskesøt <3


Meg @ skolen ofc <3


Yeye, slik ble det..


En lapp i boks!

I dag fikk jeg lappen! :D Wohooo! Jeg var utrolig stressa i hele går. Skulle blant annet forberede meg til engelskstil jeg også hadde i dag, men med kjempeklumpen i magen, klarte jeg ikke. Det var grusomt! En fæl følelse. Jeg hadde oppvarmingstime og jeg gjorde MANGE feil! Kjørelæreren min bare "hvis du husker på det ,det, det, det, og det, stryker du nok ikke." Min gode flaks var selvfølgelig på min side. Full snøstorm (nesten) og G.LA.T.T.E. veier. Og alle kan jo gjette om jeg dreit meg ut foran sensor?

Vi kom opp til vegvesenet og jeg skulle hilse på sensoren min. Jeg sa mitt navn Vilde, og han svarte "Tille" tilbake. Først trodde jeg ikke jeg skjønte hva han sa og sa "Tille?" på en humoristisk måte tilbake. Han sa ja Tille.. Jeg så på han og bare "seriøst, heter du Tille?" Han så på meg og sa "jeg hadde ikke presentert meg som Tille hvis jeg ikke heter Tille." Jeg prøvde å sno meg till vekk ved å si at det var et unikt og fasinerende navn, og det finnes tre personer i Norge ved navn Tille. Det fant jeg ut i dag.

Man får også spørsmål om noe ved bilen. Bremsekraft, spylevæske og sånt. jeg gruet meg masse til mitt! Du kan ikke stryke på spørsmålet om du ikke kan det, men det trekker deg opp eller ned. Og er det noe jeg ikke kan, så er det bil. Kjærelæreren min gikk igjennom de fleste ting som kunne komme som spørsmål, men likevel gruet jeg meg masse. Da sensor og jeg satte oss i bilen sa han "start motoren og kjør du." Jeg sa "eeeh, skal du ikke stille noen spørsmål først?" Og da sa han "Nee, det gidder vi ikke! Vi tenker bare på kjøringa vi!" Gud jeg ble så glad! Herregud jeg SLAPP spørsmålet! Jeg fikk ikke dumt spørsmål om bil! :D :D :D :D

Jeg tror jeg kom på godfot med sensor. Også hadde han en sønn som hadde vært utvekslinsstudent og det var jo jeg og, så kanskje det ble litt pluss poeng? Yeye, jeg gjorde noen søte feil da <3 Ligge i feil felt i rundkjøring å sånt, men jeg gjorde ingen direkte feil. Jeg var dødsnervøs da vi stod på vegvesenet å var ferdig. Etter 30min kjøring i Tønsberg by, sa han at jeg gjorde noen småfeil, men ikke noe farlig og gratulere du har bestått. Jeg var overlykkelig og er det enda! En uke etter 18årsdagen ekke så dårlig. Jeg syntes faktisk at jeg var så flink, at jeg unnet meg å kjøpe to gensere til megselv etterpå<3

Nå har jeg blitt litt voksen, og nå kan jeg ta meg juleferie! :)

Norsk er &¤/#)%

Jeg hadde en del lekseplaner for dagen i dag. Men jeg orket ingenting <3 Det blir mye å gjøre i morgen! Vel, gjorde jo nooe da. Jeg dro til byen etter skolen og leverte dumme bøkene til dumme særemnet.. Norsk er hat fag! Jeg skjønner det ikke. Når vi skulle finne problemstilling aner jeg ikke hva det er. Jeg vet fortsatt ikke. Ikke spør meg om analyse eller hvordan man gjør det av en tekst.. Ikke spør meg om hva et adjektiv er engang! Norsk er dust..

Jeg var også i banken, så nå får jeg snart visakort og mastercard! Endelig kan jeg bruke kort som fungerer i utlandet OG kan shoppe på nettet! Dette jeg har ventet på hele livet <3 Ikke.. Men litt :)
Yeye, nå burde jeg tenke på senga! Lang dag i morgen, også skal vi ha skolestil på onsdag. Fikk melding i dag (på engelsk) av læreren om hva vi skulle ha om og at vi måtte velge ut visse oppgaver og pugge de. Jeg skjønte ingenting.. Alt for komplisert engelsk.. :S Jeg får spørre en venn i morra på skolen.. Engelsk er ikke så lett det heller.. Føler vel ikke heelt at jeg glir inn i 3 klasse når jeg ikke skjønner en beskjed på engelsk.. Ikke norsk heller..

Ok, siste skoleuka før friii! =D <3


Jada skal legge ut bildene på face - snart !

Santa Lucia

Håper alle har hatt en fin Santa Lucia-dag! Selv har ikke jeg noen Santa Lucia-følelse og har heller aldri hatt det - noen gang.. Men det er ihvertfall en dag for et eller annet! =D Vi hadde Luciatog på skolen for russen på fredag. Jeg skulle egentlig ikke være med på det, men når jeg fant ut at det var gratis lussekatter for de som gikk i toget, ble jeg med likevel :)
Jeg trodde forresten at alt skolearbeidet skulle være ferdig etter forrige uke på onsdagen. Men neida, jeg har fortsatt to innleveringer og en skolestil denne uka.. Alt bare hoper seg opp også siste uka før jul! Jaja, etter DENNE onsdagen kan jeg ta meg frii! =D

Vi fikk tilbud om å ta vaksine for svineinfluensa denne uka. Jeg gadd ikke å ta den. Jeg tror ikke det er noe vits. Og noen blir jo virkelig syke av å ta den, og med min flaks.. Dessuten kom Kristina med et meget godt argument. De sier jo at de fleste som får svineinfluensa er undre 20år. Det er fordi de som er eldre har hatt så mange influensaer og noe lignende at de blir på en måte mer imune siden de har imunforsvaret. Men burde ikke vi også være sånn? Vi må jo tåle litt vi også. Etter så mye atibak, vaske hender og vaksiner, har vi jo null immunforsvar til å tåle en dritt hvis det virkelig skulle komme noe som vi ikke har vaksine mot. Vi er sånn "vaksine-generasjon". Det er sunt å være syk og sunt å få i seg bakterier. Derfor skal man blant annet la små barn leke i søla å ikke være såå nøye med å vaske hendene dems hele tiden. Da får de bygd opp ett immunforsvar.
Jeg sier ikke at man ikke skal ta noe form for medikamenter - noen gang! Men vi kan aldri stole på at det alltid vil komme en vaksine mot noe, og svineinfluensa er jo bare en influensa mer eller mindre. Å så lenge jeg ikke er i risikogruppa, tror jeg det går greit. Dessuten tror jeg at jeg har hatt det :)

Yeye, en oppgave skal leveres hvert øyeblikk og er ikke ferdig! Så må tilbake til lekser! Kos dere de siste 15minutter av Luciadagen! :D:D

Slitsom bursdag og duste-særemnet

Nå har bursdagen min vært og den var både god og dårlig. Den begynte med at telefonen min ringte halv fem på natta. Det var vertssøstrene mine i Venezuela. Jeg vet at det er tradisjon i Venezuela å ringe den personen som har bursdag nøyaktig klokka tolv for å gratulere den med dagen, men når det er fem og en halv tidsforskjell og jeg lå midt i min skjønnhetssøvn og skulle ha en lang dag, jublet jeg ikke akkurat for den telefonen. Vel, det var selvfølgelig kjempe koselig og super søtt gjort av dem! Synd tidspunktet ikke var like søtt...

Jeg fremførte ihvertfall særemnet. Selv var jeg veldig fornøyd og utrolig glad for at det endelig var over. Etter særemnet hadde jeg langkjøring. Jeg klarte ikke å kjøre i Oslo. Det var jo vanskelig med masse dobbeltfiler overalt! Også skulle jeg lese kart og forklare føreren hvor hun skulle kjøre.. Vi endte opp i feil retning.. Jeg var en meget dårlig kartleser... Jeg er glad vi har noe i dag som heter GPS. Og etter en laang langkjøring måtte jeg sitte å ha to timer teori etterpå.. Jeg var nesten død. Nå er jeg ihvertfall ferdig med alt som er obligatorisk for lappen! =D

Det ble ihvertfall taco med familien da jeg kom hjem, og senere kom venner på besøk og vi koste oss, før vi dro ut på russekroa. Fort oppdaga jeg at jeg ikke var i fult så partyhumør. Jeg var helt utbrent og ville mest bare hjem. Så, jeg tok ikke akkurat såå av på kroa (kanskje like greit) og å komme hjem og sove var utrolig deilig. Det har vært mye stress..

I dag spurte historielæreren min om jeg vil, i januar, holde foredrag for en Rotary gruppe på Oseberg Hotell om hvordan det er å være norsk ungdom i dag. Jeg skal også trekke inn å sammenligne med Venezuela, siden jeg har vært ute som utvekslingsstudent. At læreren spurte meg (av alle personer) og tre andre til fra klassen var egentlig litt overraskende. Jeg kan svare ja eller nei, men kanskje jeg får litt smiskepoeng hos læreren ved å stille opp for en stor sal av eldre menn på fritida mi og forklarer hvordan det er å være norsk ungdom. Jeg er litt usikker på hva jeg skal svare, og egentlig så skal jeg komme med et svar i morra..!
Fikk forresten tilbake karakter på særemnet i dag.. Alle (virker det som og de jeg har hørt fra) har fått 5'er eller 6'er. Jeg trodde ikke jeg ville få 6, men kansje 5. Neida, jeg fikk 4.. -.- Jeg var helt midt på treet. Jeg skjønner ikke. Jeg klarte å holde meg nøyaktig innenfor tidsramma, jeg brukte ikke manus, men snakka for fri hånd. Det var med powerpoint og opplegget var oversiktelig og bra (sa læreren) og ja alt.. Jeg ante ikke at jeg var en 4'er. Jeg fikk ikke noe kommentar om at jeg ikke hadde manus, noe nesten alle andre hadde, og jeg fikk kommentaren "Det ble en fin spørsmålsrunde etterpå". Men vet dere hva? Jeg fikk ikke et spørsmål!! Ikke ett! Jeg spurte, men ingen rakk opp hånde eller hadde noen kommentarer eller spørsmål! Ikke læreren en gang! Følgte hu i det hele tatt med?! Hvordan kan hu skrive at spørsmålsrunda var bra, når det ikke VAR NOEN...
Alle i klassen sa foredraget var bra (kanskje de sa det bare for å være hyggelige da), men vi skulle også vurdere hverandre, og nesten alle ga meg 5/6 eller 6.. Ikke at elever kanskje er like flinke til å se på de "riktige" tingene som læreren, men jeg ble sjokkert over en 4'er. Jeg selv syntes den var ufortjent. Jeg hater ihvertfall norsk. Mitt dårligste fag på skolen.. Dumme særemnet.. Jeg som hadde lagd så mye arbeid i det.. At jeg gadd... Nei, nå er jeg ikke glad, hvis noen skjønte det.
Problemstillinga mi var "Er kurt en barnebok?" Av Erlend Loe, og jeg leste to kurt-bøker og to Lillebror og Knerten av Anne-Catth Vestly for å sammenligne. Jeg forklarte godt og godt hva bøkene handlet om, så sammenlignet jeg både forfatterne og skrivestil og bøkene og hva som gjorde de forskjellige, og hvorfor Kurt bøkene var litt annerledes.. Jeg trakk tilogmed inn konklusjon på slutten, hadde med sitater fra de forskjellige bøkene, så folk skulle se kontrastene.. og ja alt.. Jeg syntes ikke jeg manglet noe.. Tydeligvis manglet jeg en del..

Takk for gratulasjoner i går på bloggen forresten! :) Syntes det var veldig trist at Regine Stokke sin begravelse var på bursdagen min. Ville at det skulle være en sånn glad dag, ikke sørgedag.. Ikke på dagen min, jeg som var så glad i Regine Stokke <3

Noen fete bilder fra i gåår <3 <3

cimg1451
Kristina og mig

cimg1447
Kristina, Hilde og Marit hos meg

cimg1457
Mads (nissefar) :) og meg :P

cimg1473
Torunn og Kristina <3

cimg1472
Ole Marius og jeg

cimg1475
Stedet

cimg1477
Mads

cimg1516
Full fyr med skiltet til Kristina :)

cimg1524
Rød nese :)

18år! =D

Jeg har bursdag! Gratulere til mig selv <3 Aldri mer barn! :D :D :D :D Nå burde jeg egentlig legge meg, skal fremføre særemnet i morgen, men hihi jig er glad! =D
Nå kan jeg kjøpe alkohol, dra på byen, få bedre betalt, lappen.. yeyyee du navner det! (u name it). :) :) Jeg er såå glad jeg ikke er 14 år eller noe sånt lenger.. Endelig har dagen kommet! Nå skal jeg ha det masse gøy nåååå....

Streess

I morgen vil jeg ikke rekke å blogge. TImeplanen er allerede full av både gøye og ugøye ting. Klokka 8 skal jeg stå på skolen og fremføre særemnet mitt. Iiiik! Jeg gruer meg noe helt forferdelig! Nei, må ikke tenke sånn.. Jeg er meget flink til å framføre og dette vil gå smoooth..!
Etter frwmføringa (klokka 9) skal jeg ha langkjøring til Oslo til klokka tre, for så å ha et kurs fra 3 til 5. Klokka 5 blir jeg hente og skal jeg handle inn forberedelser til kvelden. Halv seks vil jeg være hjemme, hvor jeg kan åpne litt pakker og spise mat med familien og litt kos. Så gjør jeg det klart, ordner meg. (har faktisk bare tre timer hjemme, FØR gjestene kommer!!) Halv ni kommer det folk og da blir det vors hos meg! Klokka elleve tar vi bussen til byen og drar på skikkelig nisse-russekro! Der skal vi feste til klokka 2 på natta! (Ihvertfall jeg), så skal jeg på skolen dagen etter klokka 8 -.-

I morgen blir en slitsom dag. Men mest gøy. Og jeg er tidlig ferdig med særemnet! Gleder meg også, både til å bli ferdig med særemnet og ha bursdag :) :) Yeye, det blir bra!
Hadde langkjøring i dag og forresten. Jeg var trøtt, stressa og ukonsentrert og jeg kjørte forbi hundre skilt jeg ikke så. Blant annet vikepliktskilt.. Kjørelæreren ble ikke særlig imponert, ikke jeg heller.. Ehe..

Kurt

Helgen har ikke vært særlig morsom.. Hvis jeg kan tenke ut en ting som har vært positiv med denne helga, er at det er siste helg hvor jeg ikke er et barn lenger! Aldri mer en helg hvor jeg ikke kan dra på byen fordi jeg er liten.. :)

Hele lørdagen satt jeg med en oppgave. Jeg rydda rommet også, måtte gjøre det før bursdagen. Oppdagen var om utviklingen av Oslo by og arkitekturen. Det var masse historie og teori, og jeg brukte en time bare på forsiden (ja, jeg er litt perfeksjonist når det kommer til oppgaver).
Halv tre i natt, var jeg ferdig etter å ha sittet med det hele dagen. HALV TRE! Nå er den i det minste ferdig og levert, så nå kan jeg bare konsentrere meg om særemnet. Har sittet med det i hele dag, men.. Norsk er så vanskelig..! Mitt værste og dårligste fag på hele skolen.. Hater norsk.. Og jeg skal framføre det på onsdag, på bursdagen min OG jeg er først !! :( :(  :( Jeg aner ikke hva jeg skal si, jeg vet bare at forsiden min er fargerik med et hint av rosa.. Jaja, er jeg først, og da er jeg ihvertfall ferdig først med særemnet, selvom jeg vet jeg kommer til å bli grilla med spørsmål fra læreren siden jeg er først...

Dette er teit..

cimg1431
Yeeey <3

Vildanden

Til morgenen i dag begynte alt helt fint, helt til jeg ikke fant mobilen min. Jeg hadde jo hatt den i lomma hele tiden. Etter mye leting og ringing etter den, fant jeg den bare ikke og begynte å komme for sent til bussen. Det tok litt lang tid før jeg oppdaget at jeg faktisk hadde skrivd inn Kristina sitt mobilnummer på hustelefonen, så jeg ringte aldri min telefon, men Kristina halv åtte på morgenen (det ble hun sikkert glad for).
Tilslutt klarer jeg å slå mitt eget nummer, men så ser jeg at jeg må løpe til bussen, da ut av vinduet, ser jeg at det lyser i snøen.. MOBILEN MIN! Jeg forter meg å løpe ut og plukke den opp, for så å løpe til bussen.. Den døde ihvertfall ikke, selvom den var bra nedkjølt <3

Vi fikk på teater i dag (med skolen) og så Vildanden av Henrik Ibsen. Den var egentlig ganske kjedelig.. Og Kristina hadde med seg en mandaring som smakte bringebær! Den var veldig god :)

Og det med Regine, jeg kan fortsatt ikke tro det. Hun bare er ikke lenger... Jeg satt å leste om henne på VG-nett i dag og det virket så uvirkelig. Det har liksom aldri skjedd.. Ren fantasi fra en tv-serie.. Det bare er ikke virkelig, og jeg vil fortsatt ikke innse at hun faktisk er død. Ikke enda.. Jeg kan innse det når jeg er klar, men nå går det ikke.. Den beste bloggen på hele blogglista er borte.. Nå er den bare fylt av sånne unge mødre opplegg og platinablonde rosabarbie-etterlignere (wannabe's)...

cimg1414
Teateret

cimg1415
Snuskesøt og mig på teater <3

cimg1424
Søstra mi kom hjem fra Spania i dag og hadde kjøpt Hello Kitty nattpysjbukse til mig <3

H.I.F. Regine Stokke

Regine Stokke er død. Jeg kan ikke tro det. Jeg har fulgt med på bloggen hennes, helt siden det ble anbefalt på idawulff sin (flaut å si) for lenge siden. Helt fra begynnelsen da Regine begynte å blogge. Følte liksom at jeg hadde et forhold til henne. Ville så gjerne møte henne og bare gi henne en klem.
Jeg har gråtet nesten hver gang jeg har vært innom bloggen hennes og lest nye innlegg. Og nå.. Nå bare finnes hun ikke mer.. Jeg vil at hun skal finnes. Jeg bare fatter det ikke. Det er som en god venn av meg har dødd.. Jeg ble så glad i Regine og håpet alltid på det beste for henne. Dette er fælt og nå orker jeg ikke å blogge mere om det. Dette er mye fælere enn da Michael Jackson døde...

Hvil i fred Regine <3

Jeg skulle gjerne lagt ut et bilde av henne, men tør ikke å bruke et bilde fra bloggen hennes.. </3